cristinel scrie:Buna ziua!!Sunt incepator in ale albinaritului ,am 2 stupi cumparati si eu de putin timp,si am intampinat o problema,in unul din mi=-a disparut matca ,dupa ce a cladit aiurea niste rame...chestie de vre-o 2 saptamani apoi am vazut cateva botci .,astazi m-am uitat iarasi dar botcile lipsesc,albinele au inceput sa oua ele de capul lor,si au inceput sa roada ce era cladit aiurea....am vazut acum ca ar mai fi o botca aparuta de cateva zile....ce este de facut .?? AM UITAT SA SPECIFIC CA ESTE ROI DE ANUL ASTA...MULTUMESC ANTICIPAT
cristinel scrie:Am mutat l aaproximativ 6 km ..si el zicea ca sunt botci ...eu nu am apucat sa ma uit decat acasa..ne-am uitat impreuna si erau botci si cand am ajuns cu ele acasa..dar vreo 7-8
cristinel scrie:mi-a spus ca e posibil sa se fi bezmeticit..si atat...acum cum o fi norocul ...am mai auzit treaba asta ca cei cu stupi de obicei nu mai incurajeaza si pe alti ...dar fiind la inceput...mai am multe de invatat
cristinel scrie:prima data a zis sa astept sa vad ce iese din botci ..,porma mi-a zis si el povestea cu scuturatul ramelor de albine...acum ca sa mai asteptam un pic..
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 31 vizitatori