MIHAI BALS scrie:sunt curios daca in noile conditii(50%+1 la vot) mergeti sa va sustineti IDOLUL sau stati acasa?
MIHAI BALS scrie:.
reformulez:mergeti la vot sau stati acasa ca...lasii?
am o problema,daca gandesc ceva o si spun.
Dragos2006 scrie:Useleii pregatesc o frauda in masa la acest referendum asa ca este mai bine sa nu particip la aceasta hotie . Nu vreau sa-mi murdaresc constiinta girand prin prezenta mea potlogariile produse de aceasta gasca de banditi .
Costitutia spune calar : presedintele Romaniei este ales pe 5 ani , de ce toate aceste vrajeli inutile ? CATE LOCURI DE MUNCA A PRODUS GUVERNUL PONTA DE CAND S-A INSTALAT LA GUVERNARE ????
janese scrie:cu ticalosu si clica lui....este de opt ani!...dar intreb si eu...voi cei 20-8 ani=12 ani...ce ati facut????
usl a iesit ca a promis ca va mai da niste banuti in plus, pe nemunca,din imprumutri externe ca altfel nu are de unde!..la bugetari...
,,ticalosii astia" au fost singurii in 22 de ani care au avut curajul sa taie in carne vie puturosenia...pe cand clica psd-istaaa....... a intreetinut-o si a ridicat-o la rang de mandrie![]()
nu neg ca, coruptie este peste tot,dar ce a facut usl -istii de cand ponta este prim ministru....nu pot sa -i categorisesc decat...maidanezipe cand ailaltzii ,,basistii"au fost hoti desteptzi!
![]()
care nu se duce la vot si o sa iasa basescu......nu e decat o respectare a legii...nici o lege nu zice prezenta obligatorie la vot!...ai ceva nu pdl-istii sau probasistii daca respecta legea?
ps...
la bac nu am voie sa copiez...ma da afara...ma infiereaza societatea ....dar la doctorat am voie sa copiez??? si daca m-ai prins ,,copy paste" nu-mi faci nimic????
ioanpuiu scrie:Nu sunt şi nu am fost niciodată înscris într-un partid, nici măcar în PCR.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori