Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Cristian IONITA » 13 Iul 2012, 09:11

@Mircea - imi cer scuze pentru citat .... ai inteles foarte bine eu ii raspundeam lui ioanpuiu, dar probabil la editare am uitat sa sterg un [qoute] ceva pe acolo. Am trimis deja un Raport catre moderatori in care ii rugam sa corecteze. Inca o data imi cer scuze si multumesc anticipat pentru intelegere.

In ceea ce priveste comunismul .... sunt multe de discutat atat din punct de vedere doctrinar cat si cum a fost el de fapt aplicat in realitate. Pana una alta comunismul aplicat (si cel pentru care cer eu "condamnarea") a avut prea putin de-a face cu cel teoretic (doctrina), comunismul a reprezentat o forma de totalitarism in care au fost rasturnate mai toate sistemele de valori, mai toate principiile democratice si impusi oameni fara caracter.

Spui ca nu-i bine sa judecam la gramada ? ..... ce si cine a facut gramada? cei judecati au intrat in gramada de buna voie si nesiliti de nimeni, ba mai mult in majoritatea cazurilor au facut-o din interes .... din dorinta de a parveni, cel putin in cazul PCR nu cred ca mai traieste nimeni din cei care au facut-o din convingere. In 1944 cand comunistii au intrat la guvernare PCR avea cca 800 de membrii .... cati au fost in 1989?

Daca e sa vorbim ce ar foi fost daca .... ma gandesc cum am fi fost noi romanii ca si natie daca in 1990 cu adevarat am fi interzis fostilor nomeclaturisti orice functie politica? .... daca nu am fi avut la conducere dealde Iliescu, Nastase, Basesacu, etc ...

oricum pentru orice discutie pe tema comunismului recomand tuturor ca inainte de a incepe sa cxiteasca Ferma Animalelor http://ro.wikipedia.org/wiki/Ferma_animalelor sau macar sa urmareasca filmul care reflecta foarte bine cartea.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Jean Valjean » 13 Iul 2012, 09:37

Cristian IONITA scrie:Pana una alta comunismul aplicat (si cel pentru care cer eu "condamnarea") a avut prea putin de-a face cu cel teoretic (doctrina)

Sa inteleg din afirmatia de mai sus ca pentru domnia voastra comunismul reprezinta o idee buna care a fost prost pusa in practica?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde Cristian IONITA » 13 Iul 2012, 09:48

Nu Valjane, in ceea ce ma priveste comunismul sau orice alta doctrina care promoveaza egalitatea cu forta nu e buna :)
Cristian IONITA

Mesajde MrBee » 13 Iul 2012, 09:52

Contra USL sau contra PDL, e mai putin important si e optiunea fiecaruia. Ce este cu adevarat important este o solutie buna pentru oameni.Greu de depistat care ar fi ea.Ceea ce e cert este ca exista 2 etape ( posibil chiar 3 ) in care Romania trebuie sa decida : referendum si alegeri ( parlamentare si eventual prezidentiale ).Ceea ce unii nu pricep sau se fac ca nu pricep este ca daca alegi ca Basescu sa fie demis nu inseamna ca alegi USL.Poti foarte bine la alegeri in toamna sa votezi cu cine vrea muschii tai chiar si cu PDL.Oricum exista citeva variante cu consecintele de rigoare :
- Basescu ramine (improbabil) , USL cistiga alegerile ( foarte probabil ). Rezultat : circul si lupta va continua cu efecte proaste pentru romani.
- Basescu ramine (improbabil), PDL cistiga alegerile ( aproape imposibil ). Rezultat : ne intoarcem de unde am plecat acum citeva luni pentru ca cu 15% sustinere nu se poate face nimic
- Basescu pleaca (probabil), USL cistiga alegerile parlamentare si prezidentiale (foarte probabil). Rezultat : va exista o perioada de "gratie" garantata de sustinerea de peste 60% de care se bucura USL.Va dura ceva timp pina se va eroda aceasta sustinere
- Basescu pleaca (probabil), altcineva decit USL va cistiga alegerile (aproape imposibil).O varianta interesanta daca ar exista un alt partid care sa poata aduna un procent suficient de mare.
Din toate variantele de mai sus un lucru e foarte clar : cea mai proasta varianta pentru romani este clar prima.Va continua scandalul politic si lupta folosind toate armele din dotare : CCR,DNA,ordonante,legi,servicii secrete, ce are fiecare "in dotare".In tot acest timp nu se va face nimic pentru Romania.Cert este de asemenea ca cu actuala clasa politica nu exista decit variante proaste.Chiar si asa trebuie aleasa o varianta in care efectele proaste sunt doar posibile si nu sigure...
MrBee

Mesajde Cristian IONITA » 13 Iul 2012, 10:16

MrBee scrie: ....Ceea ce unii nu pricep sau se fac ca nu pricep este ca daca alegi ca Basescu sa fie demis nu inseamna ca alegi USL...

pai .... daca Base pleaca inseamna ca Presedinte va fi Antonescu .... care e USL .... care-i nepricepera aici?

Vad ca bati apa in piua pe faptul ca nu vom putea functiona cu Base Presedinte si USL la guvernare .... de ce spui asta? ce masuri de guvernare au propus cei de la USL si Base le-a respins?
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 13 Iul 2012, 11:14

Chiar asa!
Mereu am auzit ca nu se poate coabita cu Basescu. Ca ii impiedica sa faca ei treaba buna pentru tara si popor. Ca mereu e contra!
Concret insa, n-am reusit pana la ora actuala sa inteleg de ce nu se poate coabita? Stiu punct cu punct de ce sa nu votez USL, dar nu stiu concret de ce sa nu votez PDL. Ce a propus USL si Base a anulat sau impedicat?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde MrBee » 13 Iul 2012, 11:23

Cristian IONITA scrie:
MrBee scrie: ....Ceea ce unii nu pricep sau se fac ca nu pricep este ca daca alegi ca Basescu sa fie demis nu inseamna ca alegi USL...

pai .... daca Base pleaca inseamna ca Presedinte va fi Antonescu .... care e USL .... care-i nepricepera aici?

Vad ca bati apa in piua pe faptul ca nu vom putea functiona cu Base Presedinte si USL la guvernare .... de ce spui asta? ce masuri de guvernare au propus cei de la USL si Base le-a respins?

Nepriceperea este ca Antonescu este presedinte INTERIMAR pina la alegeri adica inca vreo 3 luni.Daca va fi ales apoi democratic discutia nu mai are rost.Majoritatea decide indiferent ce vreau eu sau tu.Esti de parere ca bat apa in piua.Sa-nteleg ca iti place de minune cum se desfasoara lucrurile in momentul asta ? Daca da, no comment.Daca nu, care ar fi solutia din punctul tau de vedere ? Sa plece USL-ul si sa revina PDL ? Sa ramina Basescu si sa se cotonogeasca cu Ponta zi de zi ?
Din punctul meu de vedere nu exista 2 parti.Basescu a avut intotdeauna nevoie de un adversar pe care sa-l devoreze.Metoda lui caracteristica a fost de a arata cit sunt ceilalti de rai nu cit este el de bun.Din pacate adversarul sau din acest moment sunt romanii care s-au saturat de mitocaniile,nesimtirea si hotia de care a dat dovada el si clica PDL-ului.Despre fraierii de la USL nu sunt multe de spus.Ca de obicei isi dau singuri cu tesla...
Referendumul este despre Basescu : il vrem sau nu il vrem ? Fiecare pune stampila cum crede.
MrBee

Mesajde MrBee » 13 Iul 2012, 11:34

Mircea_63 scrie:Chiar asa!
Mereu am auzit ca nu se poate coabita cu Basescu. Ca ii impiedica sa faca ei treaba buna pentru tara si popor. Ca mereu e contra!
Concret insa, n-am reusit pana la ora actuala sa inteleg de ce nu se poate coabita? Stiu punct cu punct de ce sa nu votez USL, dar nu stiu concret de ce sa nu votez PDL. Ce a propus USL si Base a anulat sau impedicat?

Ca stii punct cu punct de ce nu votezi USL inteleg.Dar sa nu stii concret de ce sa nu votezi PDL asta ma cam nedumereste profumnd :o
Daca eram plecat pe luna si veneam ieri inapoi imi era de ajuns doar asta :
http://www.youtube.com/watch?v=wQA5cOocib8
am dat una din registrul vesel ca sa nu uitam ca discutam amical....
E democratic sa avem pareri diferite la urma urmei.
MrBee

Mesajde Cristian IONITA » 13 Iul 2012, 11:35

MrBee scrie: ....

Nepriceperea este ca Antonescu este presedinte INTERIMAR pina la alegeri adica inca vreo 3 luni.....

eu cred ca la dumneavoastra nepriceperea e pe mai multe planuri .... peste 3 luni vor fi alegeri PARLAMENTARE si nu cele prezidentiale .... ca de cativa ani buni sunt chestii separate.
Ca-mi place sau nu lucrurile in acest moment nu e important .... important este ca acum USL isi bate joc de oreice principiu demopcratic, ca prelicriteaza viitorul acestei tari pe motive total neintemeiate. Am mai precizat .... daca chiar il vor jos pe Base .... au slava domnului motive ....
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 13 Iul 2012, 12:44

Dacă Băsescu va pica sau nu la referendum (în mod normal da) nu este important, nu aşa important ca modul în care s-a ajuns la asta.
El singur nu poate fi salvatorul democraţiei cum nu poate fi nici groparul ei.
Şi nici nu putem crede că Romănia nu are nici o şansă fără el sau fără Fraţii Siamezi, Ponta şi Antonescu

Problemele romănilor nu s-ar rezolva nici dacă extratereştrii i-ar răpi pe aceştia trei deoarece în spatele lor se găseşte o mulţime de aleşi ai poporului (prefecţi, parlamentari, primari şi nu numai) care mint, fură şi trădează cu naturaleţea cu care respiră.

Mulţimea nu caută soluţii pentru situţia grea, ea vrea sînge, vrea capul cuiva şi după asta vrea să o ia de la capăt.
Poporul nemulţumit, "furia proletară", cauţă şi identifică o ţintă, una vizibilă, şi mai întotdeaună o găseşte în persoana Preşedintelui sau a prim-ministrului uitînd în mod inexplicabil că dincolo de aceştia funcţionează o reţea nevăzută conectată la banul public.
Noua putere a dovedit că poate întoarce pe dos orice, chiar şi constituţia.
Singura voastră speranţă era justiţia dar a ajuns animal de circ şi eu nu pot vota cu dresorul care o obligă să meargă pe sîrmă.

Dintre toţi actorii care sunt acum pe scenă, cel mai urît îmi este parlamentul şi am spus actori deoarece doar mimează interesul pentru binele cetăţeanului cînd de fapt singura politică pe care o fac este cea a buzunarului propriu iar pentru asta fac orice.
Că ne trădează pe noi, ne-am obişnuit (din păcate) dar se trădează unii pe alţii, încalcă înţelegeri şi alianţe.
Nu pot să o uit pe Lavinia Şarlă care a apărut la televiziuni şi numai că nu s-a jurat de mamă încercînd să asigure că UNPR nu va vota în favoarea suspendării preşedintelui.

Cum votez pînă la urmă ?

M-am săturat să confirm in funcţii nişte bandiţi, prin votul meu, să-i aud că au legitimitate de la popor şi nu vreau să fiu privit ca un retardat cînd mai ajung prin Europa (in afara ţării)
Ca atare, vreu şă-i amendez pe toţi şi chiar dacă nu e o poziţie lăudabilă cred că nu mă voi prezentă la vot, obţinînd următoarele:

1 - Referendum invalidat de CCR din lipsă de cvorum, Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni dar fără legitimitate avînd foarte puţine voturi.
Va trebui să ia o decizie deoarece a declarat că nu vrea să cîştige prin neprezentare la vot, că nu vrea să se ascundă sub prag iar aceste declaraţii îi vor fi băgate pe nas.

2 - Complotul USL cade odată cu alianţa ruşinii, cu Antonescu, Ponta şi restul partidelor trădătoare (am ce am cu trădarea)

3 - Justiţia eliberată de presiuni îşi face treaba şi îl pune pe fiecare acolo unde merită iar astă va fi un semnal foarte puternic pentru toţi politicienii.

Este un moment prielnic pentru revenirea la principii, acum cînd avem susţinere din partea Europei civilizate.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde MrBee » 13 Iul 2012, 13:10

Cristian IONITA scrie:
MrBee scrie: ....

Nepriceperea este ca Antonescu este presedinte INTERIMAR pina la alegeri adica inca vreo 3 luni.....

eu cred ca la dumneavoastra nepriceperea e pe mai multe planuri .... peste 3 luni vor fi alegeri PARLAMENTARE si nu cele prezidentiale .... ca de cativa ani buni sunt chestii separate.
Ca-mi place sau nu lucrurile in acest moment nu e important .... important este ca acum USL isi bate joc de oreice principiu demopcratic, ca prelicriteaza viitorul acestei tari pe motive total neintemeiate. Am mai precizat .... daca chiar il vor jos pe Base .... au slava domnului motive ....

Nepriceperea (mea) nu scuza ignoranta (Dvs).Daca pica Basescu la referendum vor fi alegeri prezidentiale anticipate.Care e foarte posibil sa se tina in acelasi timp cu cele parlamentare.Sau nu.Nu are importanta ca sunt 3 luni sau 3 luni si o saptamina.Vorbim de un INTERIMAT.
MrBee

Mesajde Cristian IONITA » 13 Iul 2012, 14:32

Ai dreptate MrBee ... interimatul nu tine decat 3 luni pana la organizarea de noi alegeri Prezidentiale .... dar oricum nu are nimic de-a face cu restul alegerilor.

Important este asa cum specifica si dl. Puiu .... modul total neprincipial prin care USL a provocat acest referendum .... observ cu regret cum contationali de dragul sangelui lui Base pe pereti sunt gata sa inghita orice .... sunt gata sa aplaude rasturnarea oricaror sisteme de valori .... sa compromita viitorul lor si al copiilor lor .... si asta e cel mai dureros ca poentru a fi in ton cu subiectul topicului .... e facuta "democratic"

Merge brici zicala: moartea regelui,bucuria nebunilor.
Celor mai destupati si nepartinici: ce ziceti de aceste similtudini intre debarcarea lui AI Cuza si debarcarea lui Traian basescu:
Ce-a facut Cuza:
Infaptuirea reformelor ca cea agrara (improprietarirea taranilor) ori reforma electorala, i-a indârjit pe reprezentantii boierimii conservatoare, ca si pe exponentii aripii de dreapta a burgheziei( intre liberalii radicali si conservatori s-a produs o apropiere treptata, în vederea înlaturarii domnitorului) care, uniti intr-o coalitie cunoscuta in istorie sub denumirea de monstruasa coalitie, l-au silit sa abdice la 11 februarie 1866 si au adus in locul sau pe printul strain Carol de Hohenzollern.
Azi Cuza e cinstit in fiecare an, i s-a pus chipul pe bancote, statui in toata tara.Dar desi a unit cele doua provincii romanesti, a introdus invatamantul primar obligatoriu,...nu mai enumar , l-a alungarea lui nici un român de jos,nu a ridicat un deget.
Ce-a facut Basescu, numai o chestiune exemplific dar e cea mai importanta,chiar principala dintre cele care nu i-au lasat sa doarma pe boierii contemporani: înfaptuirea reformei in justitie. Independenta ei, prin scoaterea din lesa in care era tinuta de politic inca din sfarsitul sângeros de an 89 de la parodia de proces a lui Ceausescu,prima palma data justitiei asa zise libere, urmata apoi de ascunderea vinovatilor in cazul teroristilor "inexistenti", a mineriadelor fara vinovati etc si etc.Pana la basescu cutuma era ca micii pioni sa intre la puscarie.In vrema lui au inceput sa intre si cei din aparat ,consilieri,lideri de sindicat,secretari de stat,primari de orase mici si de resedinta de judet,ministrii,culminand cu crème de la crème, intangibilul Nastase.
Ca si in cazul Cuza, am asistat cu totii la formarea unei altei monstruase coalitii, pentru alungarea lui basescu si revenirea la somnul linistit a penalilor milionari de carton.Nu se mai tine cont de ideologii, de inamicitii anterioare: e stare de razboi, toate partidele au penali in interior acestia trebuie salvati! Cu orice pret!
Pana chiar si suicidarul la misto, Nastase, a inceput sa doarma linistit, pâna acolo încât si-a retras si cererea de eliberare din infirmerie.A fost anuntat ca oricum va pleca acasa curând,asa ca nu mai are rost sa se mai milogeasca la judecatori si sa cheltuiasca averea matusii tamara cu avocatii cei mai scumpi din ro.
Reforma.Ca a fost in justitie, in invatamant,in sistemul sanitar etc, a suparat multi oameni importanti din sistem, sistem capusa.Multe afaceri pe bani multi s-au vazut anulate. Amenintarea beciului devenea reala.
Laboratoarele obscure a gasit rezolvarea: o noua "coalitie monstruoasa" a rezolvat problema.
Iliescu nu a facut reforme.El a fost un presedinte bun, pentru el nu s-a gasit nimeni sa-l suspende. A fost un presedinte laudat de televiziunile de carton, pentru ca era liniste in timpul lui nu era vrajba pentru ca lasa guvernul sa-si faca de cap.El a lasat lucrurile sa balteasca ca toti tântarii anofeli sa se poata dezvolta si inmultii in liniste.De un asemenea presedinte are nevoie boierimea. Cum boierimea epocii l-a adus pe Carol,boierimea de azi l-a adus pe Antonescu. El este omul potrivit, le vine ca o manusa.

Dormiti linistiti dragi români.
Cristian IONITA

Mesajde Ioan Guist » 13 Iul 2012, 21:02

Pun si eu un link.Rog pe cei ce sunt contra sa nu se supere.
http://www.basescupresedinte.ro/
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde balasbebe » 13 Iul 2012, 22:11

Puiule, vorbesti de multime. Eu zic ca este doar prostimea. Daca ar fi participat multimea, nu s-ar fi furat din voturi. Noi nu trecem strada sa votam. Altii fac sute de kilometri sa voteze. Cred ca ne meritam soarta.
balasbebe

Mesajde Mircea_63 » 13 Iul 2012, 22:21

Iata ce zice Radio France International http://www.rfi.ro/articol/stiri/politic ... ctor-ponta si iata ce zice d-l presedinte interimar
- Vreau să fie foarte limpede: Preşedintele României, deplin sau interimar, nu primeşte ordine şi dispoziţii de la nimeni, cu excepţia Parlamentului în unele cazuri şi cu excepţia poporului român atunci când el se pronunţă

- Există la Bruxelles oarecare derută în câmpul disucţiilor. Situţia este simplă şi clară în România. Suntem într-un stat de drept în care există un traseu constituţional, avem o ordonanţă în vigoare şi un proiect legislativ care a fost adoptat în parlament şi a fost declarat constituţional
[b]
- S-a vorbit despre poruncile lui Barroso, despre cerinţele Uniunii Europene: Nu există aşa ceva,
[/b]pentru că nu avem un document în sensul acesta. Aşa ceva este neimaginat şi trebuie să spunem care este adevărul

citat de aici http://www.mediafax.ro/politic/antonesc ... ni-9858997

Pai aici e bai mare! Se duce Ponta si promite ca va respecta aceste cerinte, apoi vine Antonescu si spune ca ele nu exista deoarece n-au fost comunicate in scris. Nici nu stiu cum sa interpretez, este o stratagema de zgandarire a orgoliului national al romanilor? Asta ar fi o miscare inteligenta, dar vadeste setea de putere atat de mare incat nu-i pasa de raul facut tarii, sau e nebunia puterii, sa nu zic un cuvant opus inteligentei!?

Ma asteptam sa sara toata lumea in sus! Pai minte RFI sau minte Antonescu? Ori o da cotita ca de fapt intradevar a zis Baroroso, dar n-a pus-o in scris, asa ca n-a mintit.

La urma urmei, nu-mi mai pasa daca pica Base sau nu! Era sa ma cert urat de tot cu o persona foarte draga si stiu ca niciunul dintre politicienii nostrii nu merita asta. Insa si in cearta asta ma infuria neintelegerea unor principii.
Impresia era ca tin cu Base! Eu am convingerea ca apar niste principii. Nu-mi pasa de Base, dar imi pasa de principii.

Daca vorbesc cu cineva o treaba, vorba aia e sfanta, nu umblu cu hartia si pixul dupa mine ca sa scriem si sa semnam ce am vorbit. D`apoi la acest nivel de UE, unde oricum, chiar si vorbele la urma urmei sunt inregistrate, cum sa faci asa ceva?

Ramane valabil ce a vorbit Ponta acolo sau o dau la intors? Sau -repet- minte RFI?

Eu socot ca un astfel de comportament ne descalifica ca tara si raul acesta e cu mult mai mare decat ar fi acela daca Base ramanea presedinte si ar fi asa cum il descrie USL.

Pana la urma, am promis ca daca minte RFI si nu e adevarat ca Barroso a cerut asa ceva, eu voi vota pentru schimbarea lui Base.

Voi realizati uriasa contradictie?? Antonescu minte cand spune ca CE nu a cerut asa ceva si se apuca sa-si incoarde muschii la cine nu trebuie? Sau suntem manipulati de presa, inclusiv de cea internationala?

Referitor la nationalism. CE nu ne spune cum sa votam ci ne cere sa respectam niste reguli daca tot vrem sa facem parte din familie. Maine poimaine ne scoatem iarasi pasapoarte si tanjim dupa lumea civilizata careia azi ii aratam curul prin reprezentantii nostri. Oricat rau ar fi facut Base, nu se poate compara cu ce au facut astia deja.
Am scris ca ar fi facut Base, nu ca a facut!

Am cu capul rau de tot, eu cel apolitic. Ori multa lume nu realizeaza ce criza grava traversam, ori eu incep sa fiu putin cam dus! Nu salvarea lui Base era importanta ci evitarea acestei crize in relatiile cu lumea. Dati-l jos pe Base daca vreti, dar respectati regulile!

PS unde mai pui ca Antonescu e acum presedinte si face campanie electorala, cand acum ar trebui sa fie absolut neutru! Pe Base il dadeau jos pentru asa ceva!
DomnuleTraian Băsescu, daţi ordin oamenilor dumneavoastră să înceteze defăimarea României! Înţelegeţi că doar cetăţenii României vor hotărî soarta politică a acestei ţări

Sau nu e campanie asta? Respectam principii si reguli?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Bambucha » 14 Iul 2012, 08:34

Mircea_63 scrie: Referitor la nationalism. CE nu ne spune cum sa votam ci ne cere sa respectam niste reguli daca tot vrem sa facem parte din familie. Maine poimaine ne scoatem iarasi pasapoarte si tanjim dupa lumea civilizata careia azi ii aratam curul prin reprezentantii nostri. Oricat rau ar fi facut Base, nu se poate compara cu ce au facut astia deja.

Aici este marea problema, reusim sa ne marginalizam ce n-am reusit in 20 de ani sa ne apropiem. Se pare ca majoritatea populatiei condusa de media propagandista nu realizeaza aceasta schimbare de directie, injectata cu picatura de ura de 8 ani incoace. Ultima bruma de democratie a fost ucisa in doar cateva zile!

Personal am revenit in tara dupa evenimentele de la 11.09.2001. Am revenit in tara entuziasmat si plin de speranta, stiind ca Romania primeste o sansa unica uriasa in istorie, o sansa poate nemeritata de a fi in structurile nato si UE, o sansa in care conjunctura politica-geografica a jucat rolul decisiv. Am primit cu totii sansa de a fi europeni, sansa la care am visat cu totii atatia ani in sir pe vremea comunismului.

Este oare posibil sa ne demolam singuri aceasta sansa si sa punem capul benevol in ghilotina, numai datorita unei clici ce nu a mai fost conectata la conducta tarii de 8 ani? Trist, dar se pare ca da!!

Ma gandeam ca cedarea Petromului impreuna cu toate resursele adiacente de titei si gaz la un pret de 2 bani a fost cea mai mare crima impotriva poporului roman, crima care s-a petrecut parca inainte de 2004. Crima la care nu vom plati doar noi, ci si multe alte generatii dupa copii nostri. Se pare insa ca se poate si mai rau!

Mai citeste cineva oare presa straina in care se dau semnale clare poporului roman, sau ne lasam dusi in turma catre prapastie acompaniati de muzica, circ, mititei, si bere?
Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE