Iata ce zice Radio France International
http://www.rfi.ro/articol/stiri/politic ... ctor-ponta si iata ce zice d-l presedinte interimar
- Vreau să fie foarte limpede: Preşedintele României, deplin sau interimar, nu primeşte ordine şi dispoziţii de la nimeni, cu excepţia Parlamentului în unele cazuri şi cu excepţia poporului român atunci când el se pronunţă
- Există la Bruxelles oarecare derută în câmpul disucţiilor. Situţia este simplă şi clară în România. Suntem într-un stat de drept în care există un traseu constituţional, avem o ordonanţă în vigoare şi un proiect legislativ care a fost adoptat în parlament şi a fost declarat constituţional
[b]
- S-a vorbit despre poruncile lui Barroso, despre cerinţele Uniunii Europene: Nu există aşa ceva, [/b]pentru că nu avem un document în sensul acesta. Aşa ceva este neimaginat şi trebuie să spunem care este adevărul
citat de aici
http://www.mediafax.ro/politic/antonesc ... ni-9858997 Pai aici e bai mare! Se duce Ponta si promite ca va respecta aceste cerinte, apoi vine Antonescu si spune ca ele nu exista deoarece n-au fost comunicate in scris. Nici nu stiu cum sa interpretez, este o stratagema de zgandarire a orgoliului national al romanilor? Asta ar fi o miscare inteligenta, dar vadeste setea de putere atat de mare incat nu-i pasa de raul facut tarii, sau e nebunia puterii, sa nu zic un cuvant opus inteligentei!?
Ma asteptam sa sara toata lumea in sus! Pai minte RFI sau minte Antonescu? Ori o da cotita ca de fapt intradevar a zis Baroroso, dar n-a pus-o in scris, asa ca n-a mintit.
La urma urmei, nu-mi mai pasa daca pica Base sau nu! Era sa ma cert urat de tot cu o persona foarte draga si stiu ca niciunul dintre politicienii nostrii nu merita asta. Insa si in cearta asta ma infuria neintelegerea unor principii.
Impresia era ca tin cu Base! Eu am convingerea ca apar niste principii. Nu-mi pasa de Base, dar imi pasa de principii.
Daca vorbesc cu cineva o treaba, vorba aia e sfanta, nu umblu cu hartia si pixul dupa mine ca sa scriem si sa semnam ce am vorbit. D`apoi la acest nivel de UE, unde oricum, chiar si vorbele la urma urmei sunt inregistrate, cum sa faci asa ceva?
Ramane valabil ce a vorbit Ponta acolo sau o dau la intors? Sau -repet- minte RFI?
Eu socot ca un astfel de comportament ne descalifica ca tara si raul acesta e cu mult mai mare decat ar fi acela daca Base ramanea presedinte si ar fi asa cum il descrie USL.
Pana la urma, am promis ca daca minte RFI si nu e adevarat ca Barroso a cerut asa ceva, eu voi vota pentru schimbarea lui Base.
Voi realizati uriasa contradictie?? Antonescu minte cand spune ca CE nu a cerut asa ceva si se apuca sa-si incoarde muschii la cine nu trebuie? Sau suntem manipulati de presa, inclusiv de cea internationala?
Referitor la nationalism. CE nu ne spune cum sa votam ci ne cere sa respectam niste reguli daca tot vrem sa facem parte din familie. Maine poimaine ne scoatem iarasi pasapoarte si tanjim dupa lumea civilizata careia azi ii aratam curul prin reprezentantii nostri. Oricat rau ar fi facut Base, nu se poate compara cu ce au facut astia deja.
Am scris ca ar fi facut Base, nu ca a facut!
Am cu capul rau de tot, eu cel apolitic. Ori multa lume nu realizeaza ce criza grava traversam, ori eu incep sa fiu putin cam dus! Nu salvarea lui Base era importanta ci evitarea acestei crize in relatiile cu lumea. Dati-l jos pe Base daca vreti, dar respectati regulile!
PS unde mai pui ca Antonescu e acum presedinte si face campanie electorala, cand acum ar trebui sa fie absolut neutru! Pe Base il dadeau jos pentru asa ceva!
DomnuleTraian Băsescu, daţi ordin oamenilor dumneavoastră să înceteze defăimarea României! Înţelegeţi că doar cetăţenii României vor hotărî soarta politică a acestei ţări
Sau nu e campanie asta? Respectam principii si reguli?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)