Preşedintele romănilor:
Presedintele interimar Crin Antonescu a spus vineri seara intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni ca "legile Romaniei se fac in Romania si nu se negociaza in alta parte", si a respins informatiile ca presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, i-ar fi dat premierului Victor Ponta o lista de cereri. "Se vorbeste in ultimele ore de cele 10 - 11 porunci pe care presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, le-ar fi dat premierului. Nu exista asa ceva, nu avem un document in sensul acesta", a spus Crin Antonescu.
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-127 ... -avem-.htm
Nici vorbă de negocierea legilor sau porunci - au fost nişte cerinţe - le îndeplineşti bine, nu le îndeplineşti ... te descurci singur.
Joi 12 iulie, Premierul Victor Ponta a pupat inelul lui Barroso în timp ce dădea din coadă ca un căţeluş.
Ajuns acasă, vineri seara s-a transformat la loc în dulău.
•A existat o campanie pregatita de Traian Basescu si ai lui de dezinformare a mass-media internationala, a partenerilor nostri europeni si americani, si incet-incet o demontam
•Va ramane ani de zile aceasta campanie de denigrare, venita din interiorul Romaniei, o problema pentru noi si ne va lua luni, poate ani de zile sa spalam aceasta imagine
* Oamenii platesc rate mai mari la banci din cauza lui Basescu si a declaratiilor sale iresponsabile
* Acest om este bolnav de putere, ne-a vandut tara, ne-a distrus vietile, ca sa ramana el la putere
•Crin Antonescu, cred ca l-ati vazut si zilele acestea, va fi acel presedinte pe care romanii si-l doresc si de care au nevoie, iar impreuna vom rupe acest blestem numit Basescu
•Eu aveam 17 ani la Revolutie, n-am fost securist ca el; am fost bun la scoala, n-am mintit si n-am luat nota 5 ca el.
•Este cel mai mare mincinos din istoria Romaniei, macar Ceausescu nu mintea cat minte Basescu
•Nu vom coabita in niciun fel. Basescu e un scorpion, ii ucide pe toti cei care stau in apropierea lui, n-ai cum sa coabitezi cu asemenea individ
http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-r ... arosso.htm
Jenant !
... nu felul în care minte ci faptul că sunt atîţia care îl cred.