Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde MIHAI BALS » 15 Iul 2012, 02:18

bai frate, se pare ca am ocazia sa-mi cer scuze fata de BASESCU!
nu credeam asa ceva!
omul asta merita tot respectul meu!
stie el ca daca nu se prezinta romanii la vot ramane presedinte si totusi el ii cheama la vot!
SA TRAIESTI BASESCULE!
o spun din suflet!
ce te faci cu LINGAII de 2 lei care au cazut in capcana?
asa au fost si asa vor ramane!
oameni de 2 lei!
bai frate,trebuie sa-mi revizuiesc atitudinea fata de omul asta!
esti tare BASESCULE!
ai sange!
dar n-ai cu cine!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 15 Iul 2012, 02:26

Ioan Guist scrie:Da... stanga de pe forumul asta nu mai are nimic de spus?
In iarna basescu era luat din toate pozitiile.F bine.Ca de aia ia salar de presedinte si sta la cotroceni cu clima.Sa si-o ia de la popor pe timp de criza.
Bun base nu e bune.ca se impusca condamnatii, se fuge din tara in africa dupa chemarea DNA, se tremura prin birouri de frica gratiilor si se lucreaza mai atent in sistemul bugetar.Se poate mai bine intodeauna. Sa vina stanga ? E bine? e momentul sa marim socialul? sa marim ...lenea? astazi avem de unde?

Pe bune sunt curios sa aud (citesc) o varianta plauzibila de stanga.Una aplicabila astazi.Cu masuri cu ...ta'te.Nu cu base e chel si nu e bun.Ca asta stim cu totii.
Un programel ceva.O idee sa se aplice de maine.Cu pasi si masuri.Orice.

tati, tu ai luat bacu?
cred ca acum nu l-ai mai lua!
poate cu niste miere!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 15 Iul 2012, 02:55

i-mi cer scuze daca sunt rau.
MIHAI BALS

Mesajde Ioan Guist » 15 Iul 2012, 07:36

A...da vai, nu sunteti rau.Sunteti doar aluatul romanesc.Din acela ce... lipsit de argument, lipsit de idei sau solutii, sta pe bancuta de la poarta si improasca .
Suntem de acum obisnuiti.Face parte din cotidian.Chiar ma intreb de cateva zile ,cum de nu vine nimeni sa arunce cu rahat.Da... uite ca mai sunteti destui ce au gura plina.
Ma astept sa va desertati "bunatatiile" si "dulcegariile" de care se pare aveti parte.Problema nu este ca trebuie sa le primim si noi (eu), problema e ca trebuie sa traiti o viata cu ele.
Va compatimesc.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Dragos2006 » 15 Iul 2012, 09:15

Dupa sloganul ca "stricam imagnea Romaniei " mai urmeaza sa aud ca " nu ne vindem tara" si gata cu intoarcerea in timp ! La urma urmei este o problema de optiune , ce dorim pentru copii nostri ? viitor ca la Berlin sau viitor ca la Falticeni ? est sau vest ?
De ce oamenii cu libera intitiativa si intreprinzatori sunt cu Base iar trupele imense de asistati social ( gen pensionari inainte de termen, ajutor social , boschetari , etc.) sunt cu useleul ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Cristian IONITA » 15 Iul 2012, 10:26

cornelioandanciu scrie: ..... Nu uitati , PNL este un partid de dreapta.De ce s-a aliat cu un partid de stanga? Pentru un singur scop.Sa scape tara de rau.Iar pentru cei care nu se vor prezenta la vot, nu pot decat sa le spun:Regrete eterne!
...

:lol: PNL-ul de astazi un partid de dreapta? tu de pe ce planeta taman ai aterizat? Sunt ani buni de cand despre PNL putem spune orice dar ca ar fi de dreapta numai daca suntem si orbi si surzi si mai ales *******. A nu se coinfunda PNL-ul lui Antonescu si al lui Tariceanu (nu spun si Patriciu cu toate ca asta e adevarul) cu PNL-ul Bratienilor .... asta daca ai habar cine au fosti astia.

Care e scopul alierii cu PSD-ul? .... sa scape tara de rau? care rau ? raul ala care le-a dat si lor (PNL-istilor) sansa de a nu fi disparut de pe esichierul politic? (in 2004 PNL era in alianta cu PD, care PD era si inca mai este fix Traian BASESCU ca uite asa e in politica romaneasca .... nu conteaza doctrine si ideei ci doar "personalitati").
Scopul e mult prea simplu ..... si-n cel mai bun caz se cheama OPORTUNISM ....
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 15 Iul 2012, 10:27

cornelioandanciu scrie:Nu uitati , PNL este un partid de dreapta.De ce s-a aliat cu un partid de stanga? Pentru un singur scop.Sa scape tara de rau.

:lol: :lol: :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 15 Iul 2012, 10:28

MIHAI BALS scrie:bai frate,trebuie sa-mi revizuiesc atitudinea fata de omul asta!
esti tare / ai sange! / dar n-ai cu cine!

Din motivul ăsta l-am votat şi eu dar nu a făcut ce trebuia atunci după ce l-am ales.
Probabil că nici nu era uşor, corupţia nu cunoaşte graniţele dintre ideologii sau partide, ar fi trebuit să cadă capete şi din partidul lui iar marii corupţi nu stau ca mieii duşi la tăiere - se întorc şi te pot sfîşia.
Şi cine dorea cu adevărat curăţenie ?
- medicii care au umplut ţara de pensionari pe caz de boală ?
- cei care au umplut şoselele de şoferi doar cu numele ? şi cîţi din ăştia mai ales tineri au umplut cimitirele trăgînd după ei şi nevinovaţi ?
- şi lista e lungă, o ştiţi şi voi ...
Corupţia s-a răspîndit de la vîrf spre nivelele inferioare, e în metastază generalizată.

Nemulţumirea populaţiei s-a transformat în ură şi toată această ură a fost direcţionată spre un singur om - Băsescu - singurul vinovat.
Dacă la referendum se vor prezenta toţi alegătorii (prezenţă 100%) Traian Băsescu nu va avea nici o şansă.
Ştie şi el asta dar e un romantic incurabil, preferă să stea cu faţa la pluton.
Comanda - foc ! - o dă parlamentul dar plutonul suntem noi.

MIHAI BALS scrie:esti tare / ai sange! / dar n-ai cu cine!
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 15 Iul 2012, 10:31

MIHAI BALS scrie: ....
tati, tu ai luat bacu?
cred ca acum nu l-ai mai lua!
poate cu niste miere!

Tati .... tu ai stat 7 ani acasa? sau te-au trimis la scoala de la 3 sau 4? ca vad ca ai niste lipsuri elementare in ceea ce priveste bunul simt si educatie "de acasa". Ce conteaza mai mult? cum e scris sau ceea ce e scris? .... si din cate imi aduc eu aminte nu prea stiu sa existe conditii de genu nu ai bac (ca nu l-ai luat sau nu l-ai dat) nu ai voie sa scrii.
Cristian IONITA

Mesajde Johny » 15 Iul 2012, 11:06

Cristian IONITA scrie:
cornelioandanciu scrie: ..... Nu uitati , PNL este un partid de dreapta.De ce s-a aliat cu un partid de stanga? Pentru un singur scop.Sa scape tara de rau.Iar pentru cei care nu se vor prezenta la vot, nu pot decat sa le spun:Regrete eterne!
...

:lol: PNL-ul de astazi un partid de dreapta? tu de pe ce planeta taman ai aterizat? Sunt ani buni de cand despre PNL putem spune orice dar ca ar fi de dreapta numai daca suntem si orbi si surzi si mai ales *******. A nu se coinfunda PNL-ul lui Antonescu si al lui Tariceanu (nu spun si Patriciu cu toate ca asta e adevarul) cu PNL-ul Bratienilor .... asta daca ai habar cine au fosti astia.

Care e scopul alierii cu PSD-ul? .... sa scape tara de rau? care rau ? raul ala care le-a dat si lor (PNL-istilor) sansa de a nu fi disparut de pe esichierul politic? (in 2004 PNL era in alianta cu PD, care PD era si inca mai este fix Traian BASESCU ca uite asa e in politica romaneasca .... nu conteaza doctrine si ideei ci doar "personalitati").
Scopul e mult prea simplu ..... si-n cel mai bun caz se cheama OPORTUNISM ....

Domnul Ionita este perfect adevarat ce a-ti scris dar exact invers, sa fie asta o manipulare sau doar nestiinta? Cine sa dus cu palaria in mana la Stolo, parca Base nu? Hai amintitiva va rog!!!!!!!!! ;)
Johny

Mesajde Johny » 15 Iul 2012, 11:14

ioanpuiu scrie:
MIHAI BALS scrie:bai frate,trebuie sa-mi revizuiesc atitudinea fata de omul asta!
esti tare / ai sange! / dar n-ai cu cine!

Din motivul ăsta l-am votat şi eu dar nu a făcut ce trebuia atunci după ce l-am ales.
Probabil că nici nu era uşor, corupţia nu cunoaşte graniţele dintre ideologii sau partide, ar fi trebuit să cadă capete şi din partidul lui iar marii corupţi nu stau ca mieii duşi la tăiere - se întorc şi te pot sfîşia.
Şi cine dorea cu adevărat curăţenie ?
- medicii care au umplut ţara de pensionari pe caz de boală ?
- cei care au umplut şoselele de şoferi doar cu numele ? şi cîţi din ăştia mai ales tineri au umplut cimitirele trăgînd după ei şi nevinovaţi ?
- şi lista e lungă, o ştiţi şi voi ...
Corupţia s-a răspîndit de la vîrf spre nivelele inferioare, e în metastază generalizată.

Nemulţumirea populaţiei s-a transformat în ură şi toată această ură a fost direcţionată spre un singur om - Băsescu - singurul vinovat.
Dacă la referendum se vor prezenta toţi alegătorii (prezenţă 100%) Traian Băsescu nu va avea nici o şansă.
Domnu' Ioanpuiu, oare de romantic ce este se cramponeaza de scaun sau de teama ca o sa fie alergat pe la DNA, cum a alergat si el pe altii? Sau cumva prin temeiul legii isi va pierde toate drepturile de fost sef al statului? Va fii invalidat prin referendum, sper!!!!! :)

MIHAI BALS scrie:esti tare / ai sange! / dar n-ai cu cine!
Johny

Mesajde Mircea_63 » 15 Iul 2012, 11:21

MIHAI BALS scrie:i-mi cer scuze daca sunt rau.

Nu-i bai daca esti putin rau, dar in acest caz esti nedrept, ceea ce-i rau! Poate ai vrut sa spui altceva decat ce se intelege, dar ce se intelege suna urat si nedrept.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 15 Iul 2012, 11:42

Johny, m-ai citat greşit, ai amestecat ce am spus eu cu ce spui tu.

În al doi-lea rînd ai înţeles greşit !
ioanpuiu scrie:Dacă la referendum se vor prezenta toţi alegătorii (prezenţă 100%) Traian Băsescu nu va avea nici o şansă.

Nu se cramponează, preferă "să moară în picioare"
ioanpuiu

Mesajde Johny » 15 Iul 2012, 11:56

Scuze, din greseala nu am citat cum trebuia. Va asigur de tot respectul meu, sunteti un interlocutor civilizat. Asa este prefera sa moara in picioare, dar cum? Va spun eu, este exact ca o femeie de o "anumita etnie" cu fustele largi, si gici cine este sub fustele ei? Din nou va spun eu, nu ca nu a-ti stii, se afla toti protejatii lui, nu dau nume pt. ca sunt foarte multi penali acolo. Eu cred ca are pentru cine a se lupta, dumneavoastra nu, sunt mostenitori lui," Ai lui Traian". Dar pana la sloganul "eu lupt pentru romani" este cale lunga, numai daca nu cumva prin reducere la absurd, romanii cei multi si saraciti sunt cei sus amintiti. ;) :)
Johny

Mesajde Cristian IONITA » 15 Iul 2012, 11:58

Johny scrie: ....
Domnul Ionita este perfect adevarat ce a-ti scris dar exact invers, sa fie asta o manipulare sau doar nestiinta? Cine sa dus cu palaria in mana la Stolo, parca Base nu? Hai amintitiva va rog!!!!!!!!! ;)

oare? .... hai sa vedem sondajele de opinii din perioada 2003 - 2004 .... ce procente aveau liderii PNL din aceea perioada .... e drept ca mult mai bune ca acum (erau si altii .... Antonescu prin coada listei) .... dar cu mult mai putine fata de ceea ce avea Basescu. Atunci ca si acum PNL era impotent dpdv politic, nu a fost (cu atat mai putin acum) capabil sa faca nimic de unul singur ..... de altfel ar trebui vazute chiar ultimele alegeri parlamentare .... cand PNL-isti au intrat in Parlament in mnarea majoritate doar datorita algoritmului de repartizare si nu datoirita voturilor castigate. Curvasaria (pentru ca asta face actualul PNL se curvasareste) isi are poate efecte materiale imediate .... dar nu va dura mult si-n schimb terfeleste cu totul bruma de cinste si onoare pe care poate o mai avea. Ca PSD-ul face asta .... e de inteles .... sunt niste comunoisti nenoerociti care prin definitie fac orice opentru putere .... ca cei de la PD(L) fac asta .... iar de inteles .... e un partid de derbedei .... dar PNL-ul .... care se dorea a fi un partid cu staif .... un partid elitist ... dovedeste ca e mai CURVA decar celelalte la un loc.

Basescu a fost cu palaria in mana la multi nu doar la Stolojan .... dar nu pentru asta ... pentru ca a mers cu palaria in mana e suspendat acum .... daca de exemplu suspendarea ar fi fost pentru ca a "petrrecut" cu tiganii as fi fost primul care ridicam piartra sa dau in Base .... dar nu .... cuplu Ponta & Antonescu ar vrea si ei sa joace la masa romilor .... ar vrea si ei sa-si vada sotiile cu salbe la gat .... numai ca nu au loc de Base ....
Cristian IONITA

Mesajde Johny » 15 Iul 2012, 12:13

Sondajele cele de uz intern, nu le-ai vazut si nici eu. Dar prin deductie logica imi dau seama ca nu erau prea corecte, deh toti cantau in struna PSD-ului, sa ne amintintim cat era de sufocant la fel ca regimul Basescu acum. Revenind la tema, din cauza asta sa stabilit raportul in Alianta DA de doi la unu in favoarea PNL. Curespect!!!!!!!!!! ;) :)
Johny

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE