Mircea_63 scrie:Mie imi pare evident ca pentru majoritate celor "pro-Basescu" de aici, este clar cine este si ce a facut Base, dar partea care repugna cel mai tare este atentatul la democratie, care se desfasoara sub ochii nostri.
Despre ASTA ce aveti de zis?
Altfel, cum o vrea Maria-sa Poporul. Incalcarea grava a democratiei, lucru ce ne scoate in afara lumii civilizate e buba si consecintele ei pe termen foarte lung.
Asa ca puteti spune orice despre Base si sunt de acord cu d-voastra. Daca erau alegeri democrate, votam impotriva lui, insa acum votez impotriva terorismului politic.
Voi, cei "anti-Basescu", ce aveti de zis despre participarea d-lui Antonescu in campanie -15-07-2012- la Timisoara?
Unde e presedintele echidistant politic? Cine incalca constitutia? Nu cumva hotul striga hotii?
M-am intrebat si eu ce cauta Antonescu acolo.Baietii de la USL au talentul de a o comite.Cazul Geoana e concludent
Ce nu se intelege insa este ca poti fi si anti-Basescu si anti-USL.Nu inseamna ca daca sunt anti-Basescu asta ma plaseaza automat in rindul bolsevicilor.Este exact stilul de gindire comunista : "daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra".
Va respect idealismul in ceea ce priveste politica insa oportunitatile nu se ivesc cind dorim.Sa mai astept 2 ani de scandal ca sa-l "stampilez" pe Base ar fi o pierdere de timp prea mare.Raul despre care vorbiti a fost facut.Imaginea a fost sifonata.Rezultatul referendumului conteaza prea putin pentru lumea civilizata.Atita timp cit referendumul se va desfasura corect rezultatul va fi aprobat de UE oricare ar fi el. Credeti ca raminerea lui Basescu ar repara aceasta incalcare a democratiei ? Nicidecum, ar aduce alte si alte incalcari in urmatorii ani.De ambele parti.