ioanpuiu scrie:MrBee scrie:- eu consider ca nu m-am contrazis.
Poate tu nu, dar te contrazice realitatea
ioanpuiu scrie:MrBee scrie:Sunt de acord in principiu cu D-voastra.Un lucru este insa de neinteles.Exact la fel a fost si pina acum.PDL a luat TOT si nu s-a plins nimeni de totalitarism.
Te rog să nu te mai grăbeşti ca fata mare..........
Verifică cît timp a stat Mircea Geoană şef al senatului (al doi-lea om în stat) în guvernarea Boc (vezi şi cine l-a dat jos)Verifică şi alte funcţii importante în stat pe timpul guvernului Boc.
P.S. doar dacă te ascunzi scapi de un răspuns în problema asta

OK, nu ma ascund pentru ca nu imi sta in caracter.Doriti sa va raspund o sa o fac.
1. perioada a fost decembrie 2008 - noiembrie 2011. Ups ! Acum ar trebui D-voastra sa va informati.Inainte de alegerile din 2009 PDL a fost in coalitie cu PSD si apoi nu a avut majoritate.Imediat dupa alegeri Geoana a intrat in conflict cu PSD iar in decembrie 2010 a fost suspendat din partid.Practic PDL a fost foarte multumiti de Geoana care le-a facut jocul pina la schimbare.In momentul in care PSD la revocat din functie,PDL l-a numit pe Blaga ( gata cu joaca ). Chiar si asa am afirmat ca PDL a luat TOT si m-am referit in primul rind la putere si nu la o anumita functie in particular. Mai aveti si alte exemple ? Ma tem ca nu...
2. Imi place cum mi se adreseaza intrebari la care eu trebuie sa argumentez raspunsuri in timp ce chestiunile pe care le pun in discutie sunt ignorate.Logic, nu ? Cind nu ai argumente, cauti sa gasesti o chichita in ce spun ceilalti si dezvolti ceva plecind de la ea.Am intrebat :
- ce a facut bun Basescu sau PDL in 8 ani ? Un exemplu, ceva ?
- care-i treaba cu dosarele blocate ? Domnul presedinte a evitat intotdeauna subiectul
- cum e cu vinzarile anterioare ?
- ce parere aveti de comportamentul si limbajul lui Basescu (am dat citeva exemple celebre anterior) ? Va simtiti reprezentati de un asemenea om ?
Daca mai era nevoie de o mostra de mojicie a presedintelui "expirat" ea ne-a fost oferita ieri in dublu exemplar :
- D-nul Liviu Voinea ( apropo, e doctor in economie, verificati ca poate a plagiat si el pe la Stockholm sau Essex ) a fost initiatorul legii cu returnarea TVA-ului care va intra probabil in vigoare la 1 august si a explicat ce si cum.Luminatia Sa, care uita ca nu are nici cunostinte si nici atributii economice a aparut imediat sa ne spune "ca stie el" ca e o prostie, ca nu e buna legea si ne-a explicat cum sta treaba cu TVA-ul.Omul se pricepe la toate si in plus nici nu-si poate reprima reflexele de prim-ministru cu care s-a obisnuit in acesti ani.Care-i treaba presedintelui cu TVA-ul greu de inteles.Ce parere aveti despre asta ? Poate-mi raspundeti direct, nu printr-o intrebare...
- seful STS a aparut ieri pe sticla si a confirmat foarte relaxat ca au fost instalate linii secretizate la sediul de campanie al lui Basescu.Nu e vreo chestie anormala, insa, nimeni din conducerea CSAT ( subordonat la rindul sau direct parlamentului ) nu stia si nu aprobase acest lucru.Practic Basescu ( suspendat, deci fara autoritate la momentul actual ) a cerut si serviciul s-a supus. Din reflex, nu ?
Nu ma grabesc ca fata mare la maritat in nici un caz.O sa-mi iau tot ragazul din lume sa ma asigur ca pozitionez stampila corect.E doar opinia mea si o respect pe a celorlalti.Pina una alta o sa raspund la alte intrebari doar cind o sa primesc si eu niste raspunsuri cit de cit coerente...