namzeb scrie:Daca unora le-a fost bine in acesti 8 ani sa fie sanatosi si sa stea acolo unde sint prin Europa noua poporului ne fost greu ca ne-am imbolnavit de nervi cu condusul tarii la tv.Asa ca numai si numai poporul roman are dreptul sa hotarasca si nu topoarele sau cozile lor din Europa cind este vorba de Romania.Cu respect![]()
Cristian IONITA scrie:@nazemb - esti un ****** .... cel putin tot atat de ****** cat au fost multi dintre romani in 90 si 92 cand au votat in masa cu Iliescu pe considerentul ca liderii partidelor istorice nu au mancat salam cu soia. Si cu asta am incheiat discutia cu tine .... te alaturi altor ******* pe lista neagra.
Imi asum responsabilitatea celor de mai sus.
namzeb scrie:Daca unora le-a fost bine in acesti 8 ani sa fie sanatosi si sa stea acolo unde sint prin Europa noua poporului ne fost greu ca ne-am imbolnavit de nervi cu condusul tarii la tv.Asa ca numai si numai poporul roman are dreptul sa hotarasca si nu topoarele sau cozile lor din Europa cind este vorba de Romania.Cu respect![]()
Mircea_63 scrie: Imi e rusine ca exista oameni care gandesc ca tine, frate ramas acasa care pana acum ai trait din ajutoarele trimise de mine!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori