stupar3l scrie:Dragi stupari profesionisti... as vrea sa intru si eu in aceasta treaba a stuparitului si tot ce va rog este o donatie de un stup... pt ca as vrea sa fac practica... pt ca teorie am invatat destul si acum as incepe sa vad daca ceea ce am invatat pot pune in practica...
multumesc anticipat:)
Stupar3l,
Nu stiu cat ai stat sa gandesti , dar uite, incerc eu sa te ajut nitel in demersul tau.
Daca cineva iese pe strada si cere un leu sau un ciocan si o secera ori un stup, se cheama ca e ...cersetor.Romanii, trec pe langa si ici...colo din cauza imaginii omului, se poate intampa sa se indure cineva.Oricum, e dificil sa cred ca cineva va intra in gradina si va lua un stup sa-l duca la omul cu pricina ...acasa.
Pe internet, lipsa contactului vizual, posibilitatea ca sub un user sa stea o bascalie sau o poanta ori un lenes este mare.Deci, slabe sanse.
Uite.Cred ca era muuuult mai ...potrivit, mai corect sau mai folositor pentru tine, daca veneai cu urmatorul text:"om cu chef de munca, vreau sa lucrez cu plata in roi sau familii de albine".Sau " vreau sa merit un stup.Ce pot sa fac pentru asta?"
Asa, mie unul, mai repede (in cazul ca-mi propun sa dau moca 3 stupi) ma duc la un vecin pe care-l cunosc ca se descurca greu si ca ar vrea sa ...munceasca.
Ca ...sa iau de pe net un om (ce poate chiar se bucura de donatie) ce va pierde stupul din mana dupa primul an, ma doare sufletul.
Tu, ai postat primul mesaj pintr-o cerere.Cine esti? Geoana cel fara de partid? Voiculescu cel oportunist? Omul de la fisc? DNA-ul? cine? Si eu care chiar am un stup de dat...cui sa-l dau? Lu ...nenea nimeni?Sa-l dau asa...ca si cum nu conteaza? Fiecare albina conteaza.
Eu sper totusi sa revii cu incercarea.De data asta insa pe alte baza.
Uite ca fapt divers.O famile costa 4-500.Bun.Ce poti face tu pentru a castiga aceasta familie?? Poti sa-mi dai pentru camion si remorca...ITP-ul?Poti sa-mi cureti de primavara ferma? Poti sa insarmezi 2000 de rame?
Sincer.Cred ca poti.Trebuie doar sa si vrei.