Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Dragos2006 » 20 Iul 2012, 20:28

Cristian IONITA scrie: .... manaci rahat de cum deschizi gura

Poate eu mananc un rahat dar stiu de ce il mananc ! tu ce mananci de ai asemenea gandire ? Gandire ??? poate prea mult spus !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Cristian IONITA » 20 Iul 2012, 20:33

gabi bee scrie:nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar observ ca dupa fiecare postare a lui Dragos2006 vine imediat o postare a lui Cristian Ionita ,intotdeauna jignitoare si cu termeni degradanti ! indiferent ce a fost in trecut nu e normal sa citesc mereu asa ceva !

Daca pe tine nu te deranjeaza ipocrizia ... nu pot decat sa-ti urez sa fii sanatos.

Pe oameni ca tine se bazeaza politicieni romani .... si pe langa ei mai avem de-a face si cu trepadusi de genu' lui Dragos
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 20 Iul 2012, 20:46, modificat 1 dată în total.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 20 Iul 2012, 20:40

Dragos2006, daca titlul topicului e "Democratia a murit", pot mentiona postarea ta catre mine de acum cateva minute?

Ma intrebai
inteleg ca ai cativa stupi parca pana in 10 . Daca este asa cum iti permiti sa dai sfaturi despre stupini care au 30 familii de albine ?
Daca citei ce am scris ai fi inteles ca omul acela spunea ca in ciuda faptului ca nimeni de pe forum nu vrea sa-i faca un stup cadou, ne va arata el noua ca la anul va avea 30, iar eu i-am spus ca stupar nu se va numi prin posesia a 30 de stupi ci cu iesirea acestora din iarna.

"cum iti permiti sa dai sfaturi"??? Si apoi vorbesti aici de democratie?? Dar tu cum iti permiti sa vorbesti despre democratie??
Discutia cu pricina a avut loc aici viewtopic.php?f=11&t=1961&start=32
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde gabi bee » 20 Iul 2012, 20:49

sigur ca ma deranjeaza ipocrizia dar nu e normal sa o tineti lunga asa ! cred ca Dragos a gresit in trecut cand a facut afirmatiile respective si a fost taxat cu varf si indesat dar acum are un comportament civilizat ! nu este normal sa folosim un astfel de limbaj si cred ca nu doar pe mine ma deranjeaza asta !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde Cristian IONITA » 20 Iul 2012, 20:54

gabi bee scrie:sigur ca ma deranjeaza ipocrizia dar nu e normal sa o tineti lunga asa ! cred ca Dragos a gresit in trecut cand a facut afirmatiile respective si a fost taxat cu varf si indesat dar acum are un comportament civilizat ! nu este normal sa folosim un astfel de limbaj si cred ca nu doar pe mine ma deranjeaza asta !

:D

Gabi .... serios acum ... uitate pe ce am ingrosat eu din ceea ce ai spus tu .... apoi uitate la posturile lui Dragos .... apoi GANDESTE .... folosesteti capacitatea cognitiva ... si apoi mai discutam

Daca te deranjeaza posturile unei anumite persoane ai mai multe posibilitati:
- reclami la moderatori - exista butonul raportati;
- il treci in lista persoanelor ignorate;
- renunti la a mai intra pe forum.

dar sa intervii in favoarea unei lepadaturi te pune la acelasi nivel cu el .... Dragos face si acum fix cam acelasi gen de greseli ca si in trecut, iar pentru ceea ce a facut nu are nici cea mai mica urma de regret .... iar de taxat nu stiu ce intelegi tu prin asta .... dar poti sa fii linistit ca nu a suferit nimeni cu nimic.

Bafta la alegere
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 20 Iul 2012, 21:04, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 20 Iul 2012, 21:00

Gabi bee, apreciez atitudinea ta civica, dar m-as simti mai bine daca ai citi atitudinea lui Dragos2066 pomenita cu 2-3 postari mai sus si mi-ai spune daca am gresit eu cu ceva sau Dragos2006 are o atitudine dictatoriala pe forum?
N-are legatura cu neintelegerea dintre cei doi, dar se lipeste ca timbrul pe scrisoare!
Mircea_63

Mesajde Mircea_63 » 20 Iul 2012, 21:00

postat dublu. mauss defect
Ultima oară modificat de Mircea_63 pe 20 Iul 2012, 21:00, modificat 1 dată în total.
Mircea_63

Mesajde nicus » 20 Iul 2012, 21:00

gabi bee scrie:......

Lasa i sa se rezolve.. crezi ca mai ai loc intre ei?
Trebuie sa respectam si trecutul si prezentul. Viitorul poate fi sau nu.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Dragos2006 » 20 Iul 2012, 21:01

Ce chestie !!!! acum nu mai sunt lepra .... sunt lepadatura! supertare !

LEPĂDĂTÚRĂ s. 1. v. lichea. 2. stârpitură, (livr. fig.) avorton. (Nu e decât o ~.) 3. (fig.) drojdie, gunoi, pleavă, putregai. (~ societății.)
Sursa: Sinonime (2002
Dragos2006

Mesajde paul » 20 Iul 2012, 21:04

Dragos2006 scrie:Ce chestie !!!! acum nu mai sunt lepra .... sunt lepadatura! supertare !

Evolutionismul ... bata-l vina ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Cristian IONITA » 20 Iul 2012, 21:09

:lol: vai vai .... sarmanul Dragos .... cat e de asuprit .... cum il terfelesc oamenii rai in fel si chip ....

:mrgreen:
Cristian IONITA

Mesajde Dragos2006 » 20 Iul 2012, 21:10

Parca suna mai bine acum :D e o chestie ... lepadatura mai bine decat sa fii nimeni....
Dragos2006

Mesajde popageorgian » 20 Iul 2012, 21:13

Cristian IONITA scrie::lol: vai vai .... sarmanul Dragos .... cat e de asuprit .... cum il terfelesc oamenii rai in fel si chip ....

:mrgreen:

ce aveti oamenilor cu acest om?
eu am toata stima pentru el , a descretit multe frunti postand filme despre apicultura si spunand verde in fata!
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde Cristian IONITA » 20 Iul 2012, 21:14

:lol:
@Dragos2006
hai sa-ti dau un sfat .... lucreaza un pic la mentalitate .... mentalitatea asta in care preferi sa fii o lepadatura ca sa nu fii nimeni te tine din evolutie ....

@popageorgian - nu te lasa pacalit de aparente ..... acest om a batjocorit acest forum in fel si chip pana cand l-au dat afara de pe toate celelalte forumuri de apicultura romanesti (cum probabil habar nu are sa se exprime in alta limba decat poate cea tiganeasca a ratat sansa de a fi dat afara si de pe forumurile straine). Nu ca acele forumuri ar fi ceva de capul lor ... au fost formate si au beneficiat de activitatea unora de aceeasi teapa cu Dragos .... forumuri facute de catre frustrati.

Poate ai ratat acest topic: viewtopic.php?f=39&t=2365&p=66515#p66515
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 20 Iul 2012, 21:28, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

Mesajde popageorgian » 20 Iul 2012, 21:20

dl Ionita vrei sa sti evolutia mea?
asta este un forum de apicultori , imi aratati (cu poze sau filme) si mie evolutia in apicultura?
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde Dragos2006 » 20 Iul 2012, 21:20

eu acum am o dilema filozofica ! ce este mai bine sa fiii : drojdie, gunoi, pleavă sau putregai ?
drojdie aduce cu vinul
gunoiul cu reciclarea
pleava cu fanul
putregaiul cu lemnul

Acum trebuie sa fac o strofa cu cuvintele : vin , reciclare , fan , lemn .
Dragos2006

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE