Cristian IONITA scrie: .... manaci rahat de cum deschizi gura
Poate eu mananc un rahat dar stiu de ce il mananc ! tu ce mananci de ai asemenea gandire ? Gandire ??? poate prea mult spus !
Cristian IONITA scrie: .... manaci rahat de cum deschizi gura
gabi bee scrie:nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar observ ca dupa fiecare postare a lui Dragos2006 vine imediat o postare a lui Cristian Ionita ,intotdeauna jignitoare si cu termeni degradanti ! indiferent ce a fost in trecut nu e normal sa citesc mereu asa ceva !
Daca citei ce am scris ai fi inteles ca omul acela spunea ca in ciuda faptului ca nimeni de pe forum nu vrea sa-i faca un stup cadou, ne va arata el noua ca la anul va avea 30, iar eu i-am spus ca stupar nu se va numi prin posesia a 30 de stupi ci cu iesirea acestora din iarna.inteleg ca ai cativa stupi parca pana in 10 . Daca este asa cum iti permiti sa dai sfaturi despre stupini care au 30 familii de albine ?
gabi bee scrie:sigur ca ma deranjeaza ipocrizia dar nu e normal sa o tineti lunga asa ! cred ca Dragos a gresit in trecut cand a facut afirmatiile respective si a fost taxat cu varf si indesat dar acum are un comportament civilizat ! nu este normal sa folosim un astfel de limbaj si cred ca nu doar pe mine ma deranjeaza asta !
gabi bee scrie:......
Dragos2006 scrie:Ce chestie !!!! acum nu mai sunt lepra .... sunt lepadatura! supertare !
Cristian IONITA scrie::lol: vai vai .... sarmanul Dragos .... cat e de asuprit .... cum il terfelesc oamenii rai in fel si chip ....
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori