popageorgian scrie:asta este un forum de apicultori
Da, mare dreptate este un forum de apicultori si de OAMENI.
popageorgian scrie:asta este un forum de apicultori
Dragos2006 scrie:eu acum am o dilema filozofica ! ce este mai bine sa fiii : drojdie, gunoi, pleavă sau putregai ?
drojdie aduce cu vinul
gunoiul cu reciclarea
pleava cu fanul
putregaiul cu lemnul
Acum trebuie sa fac o strofa cu cuvintele : vin , reciclare , fan , lemn .
popageorgian scrie:dl Ionita vrei sa sti evolutia mea?
asta este un forum de apicultori , imi aratati (cu poze sau filme) si mie evolutia in apicultura?
Dragos2006 scrie:eu acum am o dilema filozofica ! ce este mai bine sa fiii : drojdie, gunoi, pleavă sau putregai ?
drojdie aduce cu vinul
gunoiul cu reciclarea
pleava cu fanul
putregaiul cu lemnul
Acum trebuie sa fac o strofa cu cuvintele : vin , reciclare , fan , lemn .
Cristian IONITA scrie::lol:
@Dragos2006
@popageorgian - nu te lasa pacalit de aparente ..... acest om a batjocorit acest forum in fel si chip pana cand l-au dat afara de pe toate celelalte forumuri de apicultura romanesti (cum probabil habar nu are sa se exprime in alta limba decat poate cea tiganeasca a ratat sansa de a fi dat afara si de pe forumurile straine). Nu ca acele forumuri ar fi ceva de capul lor ... au fost formate si au beneficiat de activitatea unora de aceeasi teapa cu Dragos .... forumuri facute de catre frustrati.
nicus scrie:Popa Georgian, tu il mai simpatizezi pe Basescu sau esti cu..?
Vezi ca... fie vorba intre noi, poza de la avatar am vazut o prima data la ..altcineva
popageorgian scrie: lucrez la Stat deci....
Badea. claudian scrie:
....
Dl. Ionita, poate ca Dragos a avut el motive bine intemeiate !...nu? altfel nu-l vad pe Dragos asa de "caine" !!...nu cred ca dumnalui a umilit asa de rau acest forum fara sa aiba un motiv anume .
popageorgian scrie: ....
lucrez la Stat deci....![]()
....
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori