Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze de ping pong 2

Mesajde teinegru64 » 19 Iul 2012, 10:57

x
Fişiere ataşate
IMG_0371.jpg
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde teinegru64 » 19 Iul 2012, 11:00

z
Fişiere ataşate
IMG_0350.jpg
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde janese » 19 Iul 2012, 12:16

ma ochi albi!!! :lol: te salut!!!
ce vrei ma sa zici cu custile alea???
sunt de la acelasi multiplicator,producator??? :shock:
janese

Mesajde jonny_it » 19 Iul 2012, 13:34

La ce folosesc protectiile alea pentru botci daca oricum le bagi in bigudiu? Sau le folosesti inainte de ecluzionare?

Iti trimit si eu 50 de oua de gaina :lol:
jonny_it

Mesajde janese » 19 Iul 2012, 14:47

jonny_it scrie:La ce folosesc protectiile alea pentru botci daca oricum le bagi in bigudiu? Sau le folosesti inainte de ecluzionare?

Iti trimit si eu 50 de oua de gaina :lol:

maaa....moldoviene,ma!!!!...eu nu zic ca incubatoriu asta e bun...deja am vazut multe neajunsuri de conceptie(fizice,si de metoda de manipulare) la el!...dar...e un inceput sa vad cu ce se mananca...daca vad ca ma incurcaaaa..ii dau un picior de nu se vede! si fac altu!..eu mi-am pus problema diferitelor situatii:
daca am nevoie de protectie contra roaderii?cand e mai bine sa o pun,inainte de introducerea botcii in incubator sau inainte de a o baga in familie,roi?
dar daca vreau si custi de eclozare,cum vin puse in incubator???mai dau protectia jos, sau o infig iute peste??!!AM LOC??CUM LE MONTEZ???sa nu stau atunci cu botca pe jenunchi si sa ma gandesc!
dar daca am contra roaderii pusaaa...mai incape si colivia ???cum fac daca???...dar daca???cum e mai usor pentru puturosu de janese?

ps..asta ashaaaa ca vad ca nu zice niciunu care are nicoturi-set...un mare neajuns al setului portcupula-cupula-colivie NICOT,este faptul ca matca eclozata,in f multe cazuri o gasesti cu capul intepenit intre portcupula si colivie,...si moarta..adeca dimensiunile si proportiile fizice ale setului, nu sunt prea bine adaptate
nici un romanash nu pomeneste treaba asta...doar un frantzuz a recunoscut...si mi-a dat curaj sa le scriu astora la NICOT!astia nu mi-au raspuns inca,daca mai au reclamatii de acest typ.Daca mi-or zice ca setul lor e bun si problema este la carpatina noastra care are capu mare???? :lol:
janese

Mesajde Bambucha » 19 Iul 2012, 15:26

Eu am ceva Nicot insa nu setul complet, m-am zgarcit sa cumpar si caseta ...
N-am intalnit problema asta deoarece intre bigudiu si portcupula sunt 3 mm. Mai degraba matca e bagata in botca cu capul inainte si nu de putine ori acolo moare daca nu se intervine.
Poate depinde si de unde cumparati marfa, pe la targuri si in cataloage am observat fel si fel de seturi.
Fişiere ataşate
SAM_196000.JPG
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde CORNEL V. » 19 Iul 2012, 15:38

Nea Jane,fii atent ,sa-ti pregatesti vreo doua'jde mii de raspunsuri cu clocitoarea aia ,ca te sun astazi...mai bine deseara pe la 9.30-10 ca stiu ca dormi si nu m-a mai dracuit nimeni demult :lol: :lol:
CORNEL V.

Mesajde janese » 20 Iul 2012, 07:13

:lol: :lol: auzi ce zice bumbuca asta!!!!ca eu am numai facaturi.!!!!!..,,de la rusi"...ma nepoate,ma!!!..eu am numai marfa orijinala maaa!!!! :lol:
si tu oltene????te manca ceafa????ma cornelv...mai ai ma stupi???ca acusi vine iarna!!!!!
in legatura cu telefonul...pai voi credeti ca eu sunt centrala tilifonica ma???crezi ca esti singurul care are chef de vorba????
sunteti multi care vreti ,,sa stati de vorba"!!!!ma uitam la topicul ala de politica...treaba cu democratia...inghesuiala mare frate!!!...mai bine ziceti cate ceva despre albine pe alte topicuri!!!bagati si voi neshte poze,ceva....consumati-va enerjiili in apicultura!
janese

Mesajde janese » 20 Iul 2012, 07:16

CORNEL V. scrie:Nea Jane,fii atent ,sa-ti pregatesti vreo doua'jde mii de raspunsuri cu clocitoarea aia ,ca te sun astazi...mai bine deseara pe la 9.30-10 ca stiu ca dormi si nu m-a mai dracuit nimeni demult :lol: :lol:

:lol: :lol: auzi la olteanu asta!!!...clocitoare!!!!!zi-i ma ...INCUBATOR!!!!tzarane!!!!!
deja mi-ai jignit utilaju !!!!!
janese

Mesajde arnautu valentin » 21 Iul 2012, 07:42

bre nea jane vazui ca toate cusculitzele matale sunt noi noutze!acu cresti ptr prima oara matci? :lol:
adi1574
arnautu valentin

Mesajde mary77 » 21 Iul 2012, 14:35

Poti spune ce probleme ai intalnit, poate oameni seriosi se pot consulta cu tine,si remedia problemele.(daca accepti sfaturi de la altcineva?)
mary77

Mesajde janese » 22 Iul 2012, 12:43

mary77 scrie:Poti spune ce probleme ai intalnit, poate oameni seriosi se pot consulta cu tine,si remedia problemele.(daca accepti sfaturi de la altcineva?)

intai arata ca ai ,,expertiza" necesara si apoi vedem ce si cum!!! :P ..am mai zis...de idei sunt satul :D
janese

Mesajde janese » 22 Iul 2012, 12:46

arnautu valentin scrie:bre nea jane vazui ca toate cusculitzele matale sunt noi noutze!acu cresti ptr prima oara matci? :lol:

ba fratzicule....acu ca ai venit acasa...intoxica-i pe olteni cu poze de la tine din stupina,cu shmenuri prahovene.....asha,sa le rupem gura!!!!! :lol: rupe-mi si mie gura cu ceva meserie...baga o tarantela cu un stefenzon!!!!! :P
janese

Mesajde CORNEL V. » 22 Iul 2012, 15:25

Pai chiar asa,intoxica-ne cu poze...ca nea Eugen nu reuseste ...ca nu are cu ce :lol:
Sa traiesti Valentine...si matale,nea Jane

semneaza...un oltean sanatos,neintoxicat :P
CORNEL V.

Mesajde popageorgian » 23 Iul 2012, 10:16

ai asa ceva nea Eugene?
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde janese » 23 Iul 2012, 16:35

ce e ma aici???tinctura de pelin???