Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde namzeb » 22 Iul 2012, 19:42

Am postat faptul ca aici in Romania noi hotarim ce facem nicidecum cei carora in Europa le este bine si merg cu jalba la Inalta poarta.Am fost sub turci,apoi sub austro-ungari pe urma vinduti la rusi acum ne i-au in primire popularii si ai lor din Europa.Sintem oare colonia lor? Cu mult respect pentru cei din Romania care nu s-au vindut pentru un pumn de arginti. :oops: :oops:
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde jimm » 22 Iul 2012, 20:29

jimm

Mesajde gabi bee » 22 Iul 2012, 20:34

intrarea Romaniei in UE e altceva decat subjugarea ei de catre turci sau rusi ! atunci eram sub papucul lor si aveam putine drepturi si multe obligatii ! de data asta Romania nu a fost bagata cu forta ci a facut eforturi mari ca sa fie acceptata in uniune pt ca a fi in uniune inseamna a fi intr-un "club" unde ai mult mai multe avantaje decat dezavantaje si mult mai multe avantaje decat daca nu ai face parte din acest club ! este pt prima oara cand Romania a reintrat in randul lumii civilizate in care statul de drept este respectat { daca stiti ce inseamna} si in timp , se poate ajunge la conditiile si nivelul de trai aproape de cel al vesticilor ! nu zic in 3-4 ani dar aveam perspectiva asta ca una reala ! dar ce sa te faci cu prostii , ca altfel nu pot sa le spun , de crin si ponta si cu mafia si comunistii din spatele lor ! sa nu ne comande pe noi Europa , sa facem noi ce vrem si ce stim , adica sa furam care cum putem si sa nu ne faca nimeni nimic ! sa nu uitam ca toata criza in care suntem acum si toti pasii inapoi pe care-i facem a plecat de la PARSIVII de la UDMR care au plecat de langa PDL si au dat USL-ului ajutor sa schimbe guvern , senat , camera, presedinte , etc ! SA LE FIE RUSINE !
sa cascam ochii bine pe ansamblul situatiei si nu pe greselile minore si omenesti pe care le-a facut Base !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde Ioan Guist » 23 Iul 2012, 01:23

NU merg la vot!
Neprezentarea la vot, poate fi un semnal.Semnal ca in tara asta hipnotizata de media exista si alta opinie.
Singura sansa sa si-o ia peste bot astia cu violul "democratic" in plina zi, este sa se prezite la vot sub 50 %.Or sa fure in disperare.Se va vota cu doua maini si boborul va alerga sa vada sange.Macar stiu ca am facut ce am putut.Adica in ziua votului ...sunt liber.
Dupa 20 de ani de furt in masa , la prima pala de justitie sar toti (absolut toti) hotii ,sa se reinstaureze "linistea".La adapostul careia se poate mulge linistit si nestingherit.Romania merita ce-si alege.De la revolutie acum este prima oara cand nu suntem inaintea tuturor la declin si colaps financiar.Aproape ca "ne iesim din mana".Este prima oara cand vedem dosare finalizate.Dosare mari si din toata clasa politica sau atministrativa.Am scos capul in lume.Suntem pe crestere sau pe 0 in plina criza.
De ce nu iasa nimeni in strada sa se ia seama de referendumul cu 300 de parlamentari? De ce este rupta scrisoarea (ponta in fata tv) in care base, prezenta obtiunea de a se trece la 300 + modificarea constitutiei ca apoi sa-si dea demisia?Pentru ca media nu a avut calus in gura.Si asta este pentru prima oara de la revolutie.
Noi romanii suntem obisnuiti sa varsam oala plina cu lapte.O sa ne fie dor de inca o sansa.

Nu merg la vot.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde ioanpuiu » 23 Iul 2012, 01:38

echo scrie:Un articol interesant, de d-nul Stefan Vlaston, articol ce l-am gasit urmand cateva link-uri puse de d-nul puiu mai inainte.

Nu merit să mă menţionezi echo.
Am citit prea puţin şi mai ales nu am făcut-o la timp, am simţit că ceva rău se întîmplă dar ceaţa de pe ochi s-a ridicat mai greu.
Uite cum gîndeau alţii pe 3 iulie

Astăzi, în Piața Victoriei, ora 19.00. Și mîine, și poimîine.

Nu plecăm din stradă atîta timp cît statul de drept este în pericol

Şi libertatea nu o poate garanta pînă la urmă nici o lege, nici o constituţie, nici o curte de justiţie, nici un procedeu juridic. Ce rămîne pînă la urmă pentru asigurarea libertăţii? Care e chezaşul sigur? Numai unul: curajul fizic al indivizilor. (Nicolae Steinhardt)

Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn’t pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same, or one day we will spend our sunset years telling our children and our children’s children what it was once like in the United States where men were free. (Ronald Reagan)

"Acesta nu este un război al PDL cu USL, al dreptei cu stînga. Este un război dus de Mafie împotriva Justiției, împotriva statului de drept, împotriva cetățenilor români.

Asistăm la o lovitură de stat dată de Mafie. Condamnarea lui Năstase a aprins beculețul și a dat semnalul întregii Mafii că nu mai e de glumit. După încercarea lui Ponta de a-l salva pe Năstase în al 12 lea ceas, prin intermediul lui Grăjdan, dejucată de procurori, după încercarea lui Ponta și Rus de a-l salva pe Năstase în al 13 lea ceas, prin intermediul Ministerului de Interne, Poliției și medicilor de la Spitalul Floreasca, dejucată deasemenea, de procurori, brațul politic al Mafiei, USL, condus de Victor Ponta și Crin Antonescu, a decis să scape de procurori. Ultimul obstacol e Președintele. Atîta timp cît e Băsescu președinte, USL-ul nu se poate atinge de procurori și judecători. Dar pentru a-l suspenda pe Președinte, trebuie să treacă de Curtea Constituțională, de Constituție și de lege. Zis și făcut.

În pericol nu sînt doar cele mai importante instituții ale democrației, nu doar autoritățile statului român, nu doar puterea judecătorească. În pericol e statul român, în pericol e locul României pe harta statelor civilizate și democratice, în pericol e libertatea noastră. În pericol nu sîntem numai noi. Noi putem pleca din țară (încă mai putem). Dar ce vor face ce se vor naște aici peste 3 ani, peste 10 ani, peste 27 de ani?

În 1931 dacă îi spuneai unui român că în cîțiva ani se va intra într-o dictatură din care va ieși abia în 1990, ți ar fi rîs în nas și te-ar fi considerat nebun, paranoic, catastrofist. În 1931 s-a născut bunica mea. În 1989, cînd România scotea timid capul din dictatură, bunica mea avea 68 de ani. Din ăștia 68, 44 îi trăise sub comuniști și 3 sub Antonescu. Habar nu a avut ce s-a întîmplat, habar nu avut ce a lovit-o. Dacă vrem ca copiii și nepoții noștri să nu se nască și trăiască sub jug fără măcar să realizeze ce li se întîmplă, ieșiți în stradă!

Lista neagră a instituțiilor statului român preluate de USL sau aflate sub asediu:
1.Președinția României
2.Curtea Constituțională a României
3.Președinția Senatului
4.Președinția Camerei Deputaților
5.Consiliul Superior al Magistraturii
6.Înalta Curte de Casație și Justiție
7.Parchetul General
8.Direcția Generală Anticorupție
9.Agenția Națională de Integritate
10.Avocatul Poporului
11.Monitorul Oficial
12.Institutul Cultural Român
13.Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare
14.Comisia de Etică din subordinea Ministerului Educației

Scopurile USL: preluarea totală a puterii și salvarea mafioților de sau de la pușcărie. Se încearcă suspendarea lui Băsescu nu numai pentru a ajunge la procurori ci și pentru a-l grația pe Adrian Năstase. Mafia e îngrozită de ceea ce i s-a întîmplat lui Năstase. Acesta e motivul pentru care Dan Voiculescu și-a dat demisia din Parlament, pentru a scăpa de Înalta Curte de Casație de Justiție. Acesta e motivul pentru care USL-ul atacă astăzi cu violență Justiția și statul de drept.

MRU și ICCD aveau în intenție ieșirea în stradă zilele astea. Pedeliștii au aflat și au decis să-i dea una scurtă lui MRU. Astfel, a ieșit Cezar Preda (un luzăr de la Buzău, nu-l știți voi) și a anunțat mitingul de joi, compromițînd astfel ideea de manifestare liberă și deturnînd protestul. Dar nu-i nimic. Dacă MRU, băiat finuț, de dragul unității dreptei, a tăcut și a înghițit, noi, care nu sîntem nici politicieni, nici băieți finuți, putem deturna înapoi mitingul și, dacă sîntem mulți și deciși, îi putem trimite pe liderii pedeliști acasă. Mitingul de joi este mitingul nostru, nu al PDL-ului. PDL-ul doar a încercat să-l deturneze, nu ca să-l folosească la ceva, ci doar ca să-l blocheze pe MRU. Așa cum spuneam, dacă nu mergem joi la miting și îi lăsăm pe Cezar Preda, Mircea Toader și Gheorghe Albu să se manifeste, se va striga numai: Domnul Ponta e incorect! Domnul Ponta e incorect! Domnul Ponta are o atitudine greșită! Domnul Ponta are o atitudine greșită! Eu zic să nu ne bazăm prea mult pe PDL. PDL e un corp inert, condus ori de înapoiați mintal, ori de complicii Mafiei la lovitura de stat. Pedleiștii au de ales. Ei pot trece la USL și scuipa în capul justiției de acolo. Justiția nu are de ales. Noi nu avem de ales. Nu ne putem baza nici pe reacțiile occidentale. Deocamdată, abia a ieșit ambasadorul american, cu chiu cu vai, în al paișpelea ceas. Nu ne putem baza decît pe noi.

Dacă USL reușește, niciun politician nu se va mai teme niciodată de justiție.

PS. Ne sunăm între noi să vedem unde ne întîlnim. Sau veniți cu idei de punct de întîlnire.

PS2. Azi, la 19, în față la Muzeul de Geologie. Ne vom recunoaște după pulanele din spinare."

http://www.blogary.ro/2012/07/astazi-in ... -poimiine/
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde trantor » 23 Iul 2012, 07:27

"NU merg la vot!
Neprezentarea la vot, poate fi un semnal.Semnal ca in tara asta hipnotizata de media exista si alta opinie."

Domnul Guist, prezenta la vot inseamna ca traiesc, ca respir, ca ma exprim si nu le las lor libertatea de a face turism electoral pe seama CNP-ului meu.
Neprezentarea la vot inseamna UN VOT IN PLUS pentru cei care sunt la putere si nicidecum un VOT LIBER EXPRIMAT.
....
trantor

Mesajde Mircea_63 » 23 Iul 2012, 08:09

USL-ul afirma undeva ca in cazul nevalidarii referendumului, parlamentul va decide calea de urmat!

Ioan Guist scrie:NU merg la vot!....

Si in cazul in care referendumul nu e validat, oare ce va decide parlamentul care a votat pentru demitere? :!:
Atunci chiar ca:
Ioan Guist scrie:O sa ne fie dor de inca o sansa.

D-le Guist, desigur fiecare e liber sa-si exprime optiunea cum crede de cuvinta, totusi d-voastra aveti o optiune si manifestati alta. Vreti un lucru clar, dar planuiti sa va manifestati ca si cum de fapt va e totuna.
Va aminteste ceva termenul de "caldicel" din Apocalipsa? Ceva aproximativ, "nu erai nici fierbinte nici rece, de aceea te-am lepadat din gura mea"?
Vad lucrurile exact ca d-voastra, dat in privinta neprezentarii la vot, cred ca ar fi o greseala de care se va profita exact impotriva optiunii d-voastra reale.
Cu stima!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde akmm » 23 Iul 2012, 08:13

Ioan Guist scrie:NU merg la vot!

Nici eu.
Daca USL vrea ca Presedintele Basescu sa plece, nu are decat sa-si scoata 9 milioane si ceva de sustinatori.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Dila Daniel » 23 Iul 2012, 08:35

Sunt uimit cu cata mandrie democratica,afirmati ca nu veniti la vot!
Nelule(pupemea),pentru tine am la poarta o gramada mare de nisip.E nisip curat si fin de Jiu.
Vi tu pe 29 sa bagi capul in el sau sa iti trimit acasa un camion? :D :D :D
Mai vrea cineva nisip?
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Mircea_63 » 23 Iul 2012, 08:38

Optiunea ar fi perfecta, nu valideaza schimbarea, dar il trage si pe Base de atentie! Insa...zice-se ca in cazul nevalidarii, decizia o ia parlamentul. Oare ce decizie va lua?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde echo » 23 Iul 2012, 08:58

akmm scrie:
Ioan Guist scrie:NU merg la vot!

Nici eu.
Daca USL vrea ca Presedintele Basescu sa plece, nu are decat sa-si scoata 9 milioane si ceva de sustinatori.

Gresit domnul akmm, Nelu, ... gresit...

a inchide ochii asupra violului democratic este ca si cum l-ai trece cu vederea, ca si cum l-ai aproba... "Somnul natiunii naste monstrii", nu ??

Daca va inchipuiti ca neprezentarea masiva va da un sub 50% si atunci Base ramane eu cred iarasi ca e o greseala...
Ce semnal e asta in afara de faptul ca poporului roman nu ii mai pasa de nimic si ca se lasa condus precum vitele la abator?? Asta vreti sa se stie despre noi ??

NU domnilor !! Trebuie mers la vot si exprimat dezacordul nostru asupra aceste samavolnicii....

Votul nu este pentru Basescu, acesta a fost in 2009, poate nu ati inteles ?? Nu va cheama nimeni la vot sa votati sau nu pe Basescu !!

La referendum veti vota cu DA sau NU actiunea intreprinsa de USL, actiune de luare pe la spate a intregii natiuni !!! Cine voteaza cu DA doar din inversunare impotriva unei persoane, Base, e limitat in gandire si .. asta e.. sunt multi cei care nu au inteles inca pentru ce merg la vot... ei vad, precum taurul la corida, carpa rosie fluturata... base-base-base... si se duce spre ea, fara sa inteleaga ca de fapt se duce spre sabia toreadorului...

Sunteti deacord cu ceea ce au facut ?? Sunteti deacord cu limitarea puterii justitiei?? Sunteti deacord cu toate schimbarile de conducere in vederea subordonarii aparatului statului in doar cateva zile?? Nu sunteti deacord ?? votati ca atare...

Basescu, MRU, Ponta, ... asta e pe planul 2, sunt doar nume, nume ce se schimba. Dar procesul democratic, linia de actiune ramane... Poporul Roman trebuie sa aleaga daca vrea democratie sau doar un fiasco...

Care e ponderea majoritara in popor, boi ce trag la jug fara sa intrebe nimic si seara astepata sa le dea stapanul pala de fan sau cerbi mandrii care stiu ce sunt si lupta pentru ei si familiile lor ??

Mai spun odata, votul nu este ca sa plece sau sa stea Base, asta e carpa rosie pt prostime, ci daca aprobati sau nu actiunea USL

Acum alegeti dvs....
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde Dila Daniel » 23 Iul 2012, 09:16

echo scrie:...
Care e ponderea majoritara in popor, boi ce trag la jug fara sa intrebe nimic si seara astepata sa ii dea stapanul pala de fan sau cerbi mandrii care stiu ce sunt si lupta pentru ei si familiile lor ??
..

Vio,buna intrebarea pentru U.E.Sunt curios ce ar fi raspuns...
Daca eram multi cerbi,nu aveam impus un cvorum la referendum.
Daca eram multi cerbi,nu eram acum in situatia aceasta economica.
Daca eram multi cerbi,cand ziceai Roman,tineai pieptul inafara.
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Ioan Guist » 23 Iul 2012, 09:18

Fara doar si poate ca ai dreptate Echo.Nu am gandit-o prin prisma asta.Stau, sunt in cumpana totusi.Pentru ca de decizia mea mai depinde un manunchi considerabil de voturi.
Pe de alta parte sa credem ca ia seama cineva la un scor de genul 4 4999 la 4501 in favoarea demiterii , ca se simnte catusi de putin ...? Nu au scrupule.Nu au constiinta.Nu va cantarii nimeni nimic.
Nu au Romania in vene.Doar legaturile formate intre porcii ce sug la aceiasi tzatza.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde liviu1965 » 23 Iul 2012, 09:40

Mai zambiti si voi
Ia uite ce am primit pe mail:

Sa fiu atent sa pun ghilimele ca dupa aia.....ma "Pontez":

" Subject: Fw: În atenţia domnului Năstase: sugestii pentru o sinucidere ratată mai de impact

Intradevar cam miroase a...inscenare
Urîndu-va însănătoşire grabnică, iată cîteva sugestii pentru data viitoare, dacă ar fi să mai fie vreo ratare, cine ştie:
-Nu apăreţi pe targă cu fular Burberry impecabil înfăşurat, cu nodul perfect făcut. O asemenea atenţie pentru detalii riscă să sugereze că nu e nimic grav, din moment ce a fost timp berechet să vi se lege cu atîta grijă fularul. Sau, eventual, că vi l-aţi legat singur, aşteptînd salvarea. Lumea e proastă, nu înţelege fineţurile.
-Dacă aveţi o plagă prin împuşcare în zona gîtului, nu o disimulaţi, pudic, sub un fular. Prezentaţi-o la modul cît mai sugestiv, cu urme clare de sîngerare. Că mila publicului, transformată în capital politic, se activează la sînge, nu la produsele firmei Burberry.
-Pe targă, nu mişcaţi capul şi nu vorbiţi cu cei din jur, lăsînd impresia că situaţia nu e critică.
-Rugaţi serviciul de salvare şi personalul de pe ambulanţă să se mişte alert, ca şi cum ar fi o urgenţă, nu agale, ca şi cum n-ar fi.
-Să vă puna măcar o perfuzie şi-un oxigen, ceva. Ca la urgenţe, na!
-Aveţi grijă să fiţi vînăt la faţă, semn clar de stare critică. În comerţ există truse de machiaj foarte bune. De asemeni, părul vîlvoi, în dezordine, nu ordonat, e mult mai de efect.
-Cooptaţi nişte medici dispuşi să intervină chirurgical chiar în noaptea evenimentului mediatic, nu a doua zi dimineaţă. Să fie clar că sînteţi în pericol, că e groasă, nu o zgaibă, acolo, care mai poate să aştepte.
-Nu mergeţi neapărat la acelaşi spital unde s-a operat pentru foarte grave probleme cardiace Cristi Borcea, ca după aia să fie văzut fumînd trabuce groase cît piciorul de la masă, dovadă că a fost ceva foarte grav, nu?
-Recomandaţi-i premierului Ponta, cel cu plagiatul pe care nu l-aţi observat, fiindcă îi eraţi conducător de doctorat, să nu se repeadă imediat să sugereze că Băsescu e de vină pentru sinuciderea dumneavoastră ratată. Prea pe faţă. Să mai aştepte un pic, să vadă cum cade treaba.
-Recomandaţi, de asemeni, apropiaţilor din mass-media să clarifice aspectul cu glonţul rămas în gît, pe care l-au anunţat insistent. Dacă n-a rămas, să nu spună că a rămas. Dacă a rămas, să spună cum de şi-a pierdut imensa si devastatoarea energie cinetică, de la o distanţă aşa de mică. A fost frînat de un cîmp de forţă emis de nava Enterprise, a căpitanului Picard, în misiune deasupra străzii Zambaccian? Aţi tras printr-un jambon interpus între revolver şi bărbie, slănina acţionînd ca frînă? Jambonul îl ţineaţi, desigur, în birou, lîngă revolver. Sau glonţul a ieşit direct frînat, fiindcă aveţi pistol cu frînă?
-Încercaţi şi în tîmplă, nu doar la gît. Razant, normal, că doar nu vrea nimeni să se întîmple vreo nenorocire, Doamne fereşte!

Love is the Only Truth ! "

si:

"Subject: Fw: FW: Tr : Testamentul lui Adrian Năstase

În exclusivitate ! Testamentul Lui Adrian Năstase.
De Mihai Ionescu (pentru conformitate ) (2012-06-23 00:44:29)
Acesta a fost oprit la timp de actualul deţinut Adrian Năstase pentru că citirea unui astfel de act care dezvăluia opiniei publice o avere colosală ar fi produs o cu totul altă reacţie în rândul poporului amărăştean care priveşte în aceste zile telenovela "sinuciderii cu premeditare".
Subsemnatul Adrian Năstase, în deplinătatea facultăţilor mintale şi în completă cunoştinţă de cauză am încheiat azi 20 iunie 2012, următorul testament în varianta în care în viitorul meu apropiat s-ar putea produce un eveniment neprevăzut. Prezentul act este încheiat în prezenţa avocatului Ion Cazacu şi a notarului Alexandra Grecescu.
Astfel prin prezentul testament se va împărţi averea totală de 15.459.300 euro 15 case - 9,2 milioane de euro, 7 maşini, 10 terenuri, tablouri, bijuterii, artefacte. 1. Vila de pe str. Av. Jean Texier nr.4, sector 1 Bucureşti, în valoare de 500.000 de euro va rămâne în proprietatea lui Andrei Năstase.
2. Locuinţa de pe pe str. Pictor Negulici nr. 18, etaj 1, ap. 2, sector 1, în valoare de 300.000 de euro va rămâne tot în proprietatea lui Andrei Năstase.
3. Locuinţa de pe str. Maresal Prezan nr. 4, et. 1, ap. 2, sector 1 Bucuresti, în valoarea de 500.000 de euro va rămâne în proprietate Danei Năstase.
4. Tot Danei Năstase îi va rămâne în proprietate domeniul Cornu.
5. Apartamentul de pe str. Naum Rimniceanu nr. 2, bl. 5, ap. 130 sector 1 Bucuresti, în valoare de 70.000 de euro va rămâne lui Mihnea Năstase.
6. Tot lui Mihnea îi va rămâne şi apartamentul din Primăverii, str.Jean Baptiste Moliere nr. 10 în valoare de 65.000 de euro.
7. Dana Năstase va moşteni imobilul în valoare de 450.000 de euro care a aparţinut mătuşii Elena Ciolan.
8. Apartamentul mamei mele în valoare 350.000 de euro îi va rămâne Danei Năstase.
9. Tot Dana Năstase va moşteni şi imobilul din Zambaccian nr.16 în valoare de 947.000 de euro.
10. De precizat că apartamentul lui Andrei Năstase tot din blocul Zambaccian în valoare de 210.000 euro cumpărat de Alexandru Ion Ţiriac va rămâne definitiv în proprietatea lui.
11. Cele trei apartamente moştenite de la mătuşa Tamara în 2006, în valoarea de 400.000 de euro vor fi moştenite fiecare de Dana, Andrei şi Mihnea, de comun accord între ei.
12. Apartamentele de la mătuşa Aurelia Zachir vor fi astfel moştenite - cel din Bucureşti de 70.000 de euro îl va primi Andrei Năstase iar cel din Predeal în valoare de 130.000 de euro, Mihnea Năstase.
13. Conturile în valoare de 125.300 de euro vor vi astfel împărţite: 25.300 Dana Năstase, Andrei şi Mihnea câte 50.000 de euro fiecare.
14. De precizat că bunurile din apartamentul din Zambaccian (tablouri, mobile, carti, statuete etc.) în valoare de 5 milioane de euro vor rămâne Danei Năstase.
15. În plus, pictura modernă şi contemporană (uleiuri pe pânză) în valoare de 18.287 RON (obţinute până în 1989 ) şi 56.629 euro (în perioada 1990-2004), precum şi uleiuri pe lemn în valoare de 12.900 RON şi 14.700 dolari, ce totalizează 77.800 euro vor fi moştenite tot de Dana Năstase.
16. Terenul din Cornu - 350.000 euro îi va rămâne Danei Năstase.
17. Cel de-al doilea teren din Cornu, intravilan în valoare de 500.000 de euro îi va reveni lui Andrei Năstase.
18. Terenurile din Baloteşti în valoare de 2,63 milioane euro îi vor reveni lui Andrei Năstase iar cele din Corbeanca de 2,3 milioane de euro lui Mihnea Năstase.
Testamentul continuă cu maşinile, terenurile din Bucureşti..şi se întinde pe încă patru pagini "

Spunea cineva de niste nisip..... vreau si eu
Din cate stiu si neprezentarea la vot este considerat ACUM o forma democratica de exprimare.
Ambele tabere sunt ca niste haite turbate de caini
Sa votez pe una dintre ele?
liviu1965

Mesajde Cristian IONITA » 23 Iul 2012, 09:45

liviu1965 scrie: ....
Din cate stiu si neprezentarea la vot este considerat ACUM o forma democratica de exprimare.
...

stii gresit .... absenteismul la vot e specific democratiilor "originale" si nu e cazul tarilor cu traditie in aceasta forma de guvernare.

Mentalitatea asta .... ca nu votez ca oricum votul meu nu schimba nimic .... e demna de fiinte slabe ... fara caracter in nici un caz pentru un om care are si pretentia ca ar avea ratiune.
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 23 Iul 2012, 09:51, modificat 1 dată în total.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde gabi bee » 23 Iul 2012, 09:51

inca nu se stie cum e mai bine , sa nu mergi la vot sau sa mergi si sa spui NU ! staful lui Basescu sigur analizeaza la sange ambele variante si ne vor comunica , care varianta are sanse mai mari de izbanda ! ca daca nu vom actiona toti la fel , ori sa votam toti ori sa nu ne prezentam toti , atunci vor castiga infractorii ! zilele astea cred ca se va decide cum e mai bine si parerea mea e ca trebuie sa mergem toti pe linia stabilita ca sa avem sanse ! diseara e Basescu la B1TV, poate aflam ceva !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE