jonny_it scrie:La ce folosesc protectiile alea pentru botci daca oricum le bagi in bigudiu? Sau le folosesti inainte de ecluzionare?
Iti trimit si eu 50 de oua de gaina

maaa....moldoviene,ma!!!!...eu nu zic ca incubatoriu asta e bun...deja am vazut multe neajunsuri de conceptie(fizice,si de metoda de manipulare) la el!...dar...e un inceput sa vad cu ce se mananca...daca vad ca ma incurcaaaa..ii dau un picior de nu se vede! si fac altu!..eu mi-am pus problema diferitelor situatii:
daca am nevoie de protectie contra roaderii?cand e mai bine sa o pun,inainte de introducerea botcii in incubator sau inainte de a o baga in familie,roi?
dar daca vreau si custi de eclozare,cum vin puse in incubator???mai dau protectia jos, sau o infig iute peste??!!AM LOC??CUM LE MONTEZ???sa nu stau atunci cu botca pe jenunchi si sa ma gandesc!
dar daca am contra roaderii pusaaa...mai incape si colivia ???cum fac daca???...dar daca???cum e mai usor pentru puturosu de janese?
ps..asta ashaaaa ca vad ca nu zice niciunu care are nicoturi-set...un mare neajuns al setului portcupula-cupula-colivie NICOT,este faptul ca matca eclozata,in f multe cazuri o gasesti cu capul intepenit intre portcupula si colivie,...si moarta..adeca dimensiunile si proportiile fizice ale setului, nu sunt prea bine adaptate
nici un romanash nu pomeneste treaba asta...doar un frantzuz a recunoscut...si mi-a dat curaj sa le scriu astora la NICOT!astia nu mi-au raspuns inca,daca mai au reclamatii de acest typ.Daca mi-or zice ca setul lor e bun si problema este la carpatina noastra care are capu mare????