Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

-Bilet- pentru Modigliani

Mesajde nicus » 05 Mai 2012, 00:56

Modigliani, am alergat putin pentru a ti face aceasta DEDICATIE:
"Singura certitudine e faptul ca o sa mor".

Astept..completarea ta la.."ne stim de mult"..
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Re: -Bilet- pentru Modigliani

Mesajde nicus » 05 Mai 2012, 00:58

nicus

Mesajde ioanpuiu » 05 Mai 2012, 09:11

Vino Modigliani ! ...da' vino în viaţa asta

PS
m-am tot gîndit la el.
e oare posibil să fie plecat cu Sima pe Nil ???
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde nicus » 10 Iun 2012, 01:44

Modi, nu mai astept decat sa scrii ca ..esti bine.

Stie cineva ceva??
nicus

Mesajde modigliani » 24 Iul 2012, 07:48

nicus scrie:Modi, nu mai astept decat sa scrii ca ..esti bine.

Stie cineva ceva??

Mersi de grija Nicus !

Niscaiva probleme m-au tinut deoparte de calculator ( si de altele ). Un mic accident de munca era sa ma lase infirm. Spitalizari si operatii "fara numar", dar ..... am iesit cu bine din asta. Inca recuperez dar lucrurile merg inspre bine.

Cert este ca in "nebunia" mea l-am intalnit pe Dumnezeu :

Si-ti DEDIC AVE MARIA intr-o prezentare de exceptie ( I colori dell'anima ):

modigliani

Mesajde nicus » 24 Iul 2012, 11:14

Bai nene!! Pei sa dispari asa fara urma? ai anuntat si tu administratorul, moderatorii?? Sa nu mai faci asa ceva!
Lasa un "bilet" un crotal..ceva.. Ai remarcat unde am ajuns sa te caut? :D De Sima stii ceva? :D
Ma bucur ca ai revenit. ;)
nicus

Mesajde modigliani » 24 Iul 2012, 19:41

nicus scrie:Bai nene!! Pei sa dispari asa fara urma? ai anuntat si tu administratorul, moderatorii?? Sa nu mai faci asa ceva!

Frate , promit ca data viitoare in bag flexu'-n labe cu programare !!! :shock: :shock: :shock: Seara va spun ce-si-cum , a doua zi mi-l infig in tendoane !!!

nicus scrie: Ai remarcat unde am ajuns sa te caut?

Am remarcat si apreciez mai mult decat iti poti imagina ! Esti singurul ( din ce-am vazut pana acum ) care-a pus in public problema "disparitiei" mele . Inca o data MULTUMESC ( People come into your life ..... for a reason, isn't it ? ;) )

nicus scrie: De Sima stii ceva?

Normal ca stiu !!! Traieste prin livezile de castraveti , e prieten bun cu Popa Prostu , se hraneste de obicei cu ce-i da ala de halit si de rumegat , isi are arealul in zona de sud a tarii , in imediata apropiere a malurilor Dunarii , sufera ca nu mai poate scrie , si e convins ca el a inventat fu...tul si pe noi ne-a adus barza !
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 25 Iul 2012, 00:33

Modi, te-am citit, mi-ai placut. Desi am intrat aici dupa disparitia ta, mi-a fost dor de tine. Il vrei pe Sima?
Pentru cateva zile, pana la referendum, e plin de Sima pe "Democratia a murit". Hai vino si spune-ti parerea indiferent care ar fi aceea, sigur nu va fi "monolog". :lol: Hai vino, nu te lasa imbiat ca o fata mare! Doar pescuiesti in Romania!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 25 Iul 2012, 06:29

Mircea_63 scrie:Modi, te-am citit, mi-ai placut. Desi am intrat aici dupa disparitia ta, mi-a fost dor de tine.

Mersi , om bun ! ;)
Mircea_63 scrie: Il vrei pe Sima?

Daca-l vreau ????? Sunt in sevraj fara el !
Mircea_63 scrie:Pentru cateva zile, pana la referendum, e plin de Sima pe "Democratia a murit". Hai vino si spune-ti parerea indiferent care ar fi aceea, sigur nu va fi "monolog".

Pai ..... mi-am spus-o ! :roll: Cauta-n pagina 46 :
modigliani scrie:
akmm scrie:" Democratia a murit !"

..... In Romania nici nu s-a nascut vreodata ....... :shock: :shock: :shock:

...................................................

In general nu contribui la topicuri politice. Este un subiect sensibil si strica multe prietenii. Totusi, parerea mea, problema in Romania nu este presedintele sau clasa politica. Problema e poporul! Nu s-a nascut inca din mama omul care sa poata conduce tara asta.
Din nefericire romanul are convingerea ca odata ce-a ales pe cineva ( presedinte, primar, etc ) problemele si treburile i-ar trebui solutionate de catre acesta.
Mai apoi ..... vorbim despre DEMOCRATIE ??? Hai sa dam cateva exemple care sa ilustreze incapacitatea poporului astuia de-a aplica-o. Tolerarea unor asemenea acte politice de catre popor este ..... orice altceva decat democratie, si nu fac decat sa ne "ingroape" in fata intregului mapamond :

- atitudinea puterii la "golaniade"
- mineriadele
- haituiala regelui Mihai pe autostrada
- eliberarea lui Cozma ....... ca ultim act politic per mandat
- invectivele pe care si le aduc oponentii ( o totala lipsa de cultura si respect politic , lucru care nu are de-a face cu lupta pt putere )
- mergand pana la puciul recent! Indiferent de gafele lui Basescu, s-a ilustrat fara de tagada lipsa de respect la adresa PRESEDINTELUI TARII !!!!! Mai nene , Basescu-i una PRESEDINTELE E ALTA !!! Stiti ce m-a marcat pe mine cel mai tare in povestea asta ? Reactia ambasadorului SUA !!! Daca nu intelegem ca trebuia sa evitam o asemenea reactie ....... chiar ca ne era mai bine-n totalitarism ( Si-asa am convingerea ca este singurul regim cu sorti de aplicare asupra poporului )

In fine, vorbim discutii . Cu o luciditate dezarmanta , vizionarul Nenea Iancu - Dumnezeu sa-l odihneasca - a ilustrat ...... cu multi ani in urma situatia politica actuala.

A fost parerea mea .

modigliani

Mesajde echo » 25 Iul 2012, 07:22

Bine ai revenit pictopescare, orice ti s-a intamplat, sper sa se fi remediat, sa nu fi lasat urma (grave), dar... sa nu se mai intample... Sa nu mai tai castraveti cu flexul !! :D

Au fost pe aici mai multi care ti-au dus dorul, sau macar s-au intrebat ce e cu tine, de ce nu mai tii undita in sus sau pensula in acuarela. Asa ca .. bine ai revenit si vezi ca daca te mai tii de d-astea ti-l trimitem pe Sima sa iti bage rama in ac :lol:
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde modigliani » 25 Iul 2012, 07:56

echo scrie:Bine ai revenit pictopescare
Bine te-am gasit "Ursulache"! ;)
Fratioare, castravetii aia nu pot fi taiati ...... decat cu flexu', cu disc pentru lemn, d-ala cu pastile widia! Sunt d-aia cultivati de sIMA. Sunt de wolfram!!! Credeti voi ca riscam d-aiurea dac-aveam castraveti normali ? Nu nene ! Sunt din wolfram si ..... ai dracu ..... musca si se zbat ! ( va spun io sigur - ca stiu de la un baiat - semintele sunt de la Popa Prostu ! )

Inainte sa recurg la flex am incercat ca omu' , cu cutitu' ...... Ce crezi ??? Au muscat din lama. Ca d-aia m-am enervat , i-am pus botnita , l-am prins in menghina si-am incercat cu flexu' !!! :shock: :shock: :shock:
modigliani

Mesajde modigliani » 26 Iul 2012, 23:22

paul scrie:
modigliani scrie:Paule, trai-ti-ar, mi-a fost, nene, dor de tine!

Acu eu am inteles altceva ... ca in spirit de solidaritate cu Marian (pentru ca nu i s-a dat un drept la replica sau la ... scuze ) ai demisionat de pe forum .

Bai , sincer , .... mi-a dat prin cap la vremea aia ... Dar nu d-aia am disparut . In fine ....

Voiam insa sa-ti spun ca m-a sunat mARIAN ! Cum ca cica el n-a citit p-acilea , c-ar fi citit unu' de pe Apiardeal si ca cica i-ar fi spus ca fac misto de castravetii lui , ...... si ca cica anu' asta nu mai se ocupa cu agricultura ci cu BCA si Polistiren , si ca cica nu s-a mai vazut cu Popa Prostu de cateva saptamani bune ( l-o fi banat si ala ??? :o )

Io nu-nteleg de ce zice el ca fac misto de castravetii lui in timp ce eu am tot respectul pentru ei !

Ehhh , trecem la BCA , ca sa facem ?

BCA-ul , ca orice curcubitaceu , creste cand il uzi . Si creste-n sus si-nspre sud . El nu are frunze sau flori , are in schimb folie-mprejurul paletului . Se culege in miezul verii , si se da din mana-n mana pana sus pe schela . Prezinta doua culori : alb si alb . Cel alb are si niscaiva praf pe el ( da' nu-i problema ) . Ca dimensiuni insa intalnim mai multe . Nu stau acuma sa le-nsir , amintesc insa doar de cel de 50 x 30 x 30 care daca nu-i pui proptele cade de pe lujer la vremea cand se coace . Asadar trebuie cules si zidit inca din parg .
Se lipeste cu Multibat sau cu adeziv special pentru BCA . Unii insa , mai putin pretentiosi , folosesc si scotch-ul . Folie transparenta sau maro ( d-aia nasoala de lasa urma cand o dezlipesti ) . Merge si asa .
Problema insa e cand pui polistiren pe el !!! Ca se cordesc si fac copii !!! Si-ti dau aia iama prin ograda de-ti mananca toate alea !

Asadar ..... atentie ! Polistirenul trebuieste pus cu spatele la BCA ! 8-)
modigliani

Mesajde modigliani » 26 Iul 2012, 23:24

nicus scrie:Astept..completarea ta la.."ne stim de mult"..

Cand e ziua ta ??? :mrgreen:
modigliani

Mesajde paul » 11 Dec 2012, 21:07

BILET PENTRU ... MODIGLIANI,

Dragul meu PRIETEN , stiu ca esti suparat pe mine !!! Din cauza mea ai fost scos in fata clasei , "domnul" :? diriginte ti-a dat cu indicatorul la palma, ai fost pus in discutia Consiliului Profesoral iar Domnul Director te-a urechit ... Iti dau dreptate sa fii suparat pe mine , dar ... colegii iti simt lipsa ! Eu ... mai mult decat TOTI ! Si domnul profesor care preda ... cinegetica, m-a intrebat daca sunt trist datorita absentei tale ... :cry:
Stiu ca esti foarte ocupat dar te rog ... mai treci pe la noi !!!
Iarta-ma ... PRIETEN DRAG !!!

11-12-2012 paul
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde iunicu » 11 Dec 2012, 22:40

Ma alatur rugamintii lui Paul si cu tot sufletul te rog iarta!

Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde Mircea_63 » 12 Dec 2012, 00:52

Chiar daca nimic nu ma impiedica sa-i scriu Pictorului sau sa-l sun ca sa-l simt aproape, forumul imi pare mult mai gol fara el. Imi e dor de el pe forum!

Dar daca ceva i-a picat prost, ar fi o dovada de egoism din partea mea sa-i cer sa revina, doar pentru ca il doresc aici in mijlocul nostru si pentru ca imi e mie dor de el.

De dragul lui, ar fi corect sa se simta si el bine in mijlocul nostru pe cat ne simtim si noi in prezenta lui.

Lumea nu incepe si nu se sfarseste nici pentru mine, nici pentru el cu acest forum, caruia ii sunt recunoscator ca l-am cunoscut.
Chiar l-am cunoscut! Intr-o situatie concreta de viata, Pictorul mi-a sarit in ajutor cu o gentilete pe care nici la rude apropiate n-am intalnit-o. Asta pe langa omul gata sa te asculte, sa-ti dea un sfat sau o incurajare, o vorba buna la orice ora din zi sau din noapte. Un om adevarat si un prieten adevarat. Nu faptul ca m-a ajutat ne-a legat prietenia, ci acesta a confirmat-o.

Sunt cativa oameni pe forum pe care ma bucur ca i-am cunoscut si sper sa-i intalnesc personal, dar daca ii sunt cu ceva recunoscator acestui forum, e pentru ca l-am cunoscut pe Modigliani.

Cu tot respectul si simpatia pentru prietenii de pe forum, in mod deosebit recunosc ca si mie imi e dor de Modigliani. Pata de culoare, nebunul intelept, sufletul forumului cu albinele sau stupii lui poznasi cu tot!

Dar asa sunt eu, mai patetic si sentimental. Nu suntem toti la fel!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE