namzeb scrie:Ore de ce in lumea civilizata se tine cont de forta votului, numai la noi NU si conteaza neprezentarea la vot.In democratie tocmai aceasta este forta poporului de ai schimba pe unii si pe altii atunci cind nu-si indeplinesc programul. Daca mai sintem un popor putem sa le dam o sansa si altora si daca nu-si indeplinesc datoria fata de noi sa-i schimbam si pe acestia.Conditia este sa fim noi responsabili si sa iesim la vot ca sa fim o forta populara, daca nu putem lasa tara aceasta si sa fugim care unde vedem cu ochii.Cu mult respect pentru poporul responsabil
namzeb scrie: Daca mai sintem un popor putem sa le dam o sansa si altora si daca nu-si indeplinesc datoria fata de noi sa-i schimbam si pe acestia.Conditia este sa fim noi responsabili si sa iesim la vot ca sa fim o forta populara, daca nu putem lasa tara aceasta si sa fugim care unde vedem cu ochii.Cu mult respect pentru poporul responsabil
Ioan Guist scrie:Eu nu ma duc ....... "Sarbatoresc" prin munca
iosca scrie:Cei ce aveti interese personale va inteleg sa tineti cat puteti de Basescu, dar pe ceilalti, cei dezinteresati nu inteleg. Cum puteti crede un cuvintel spus de Basescu si ai lui, in situatia disperata in care se afla, acum cand se mai agata de ultimul firicel de ata de putere, acum cand ar fi in stare sa spuna orice (asa cum si fac) si sa calce in picioare tot, numai sa nu cada Basescu![]()
Arata exact ca o haita care sunt gata sa se scufunde in propriul .......... si incearca disperati sa se agate de tot ce pot . Si-atunci ce credibilitate pot avea (ma refer la oricine aflat in aceasta situatie) acesti oameni in situatia in care se afla acum ? Minciunile lor nu mai conving pe nimeni. Le-am crezut atatia ani sau ne-am facut ca le credem, caci aproape ne-am obisnuit cu ele.
Eu nu fac politica ; ce spun aici, spun din pura convingere si pt ca nu pot sta nepasator cand vad aici, pe forum atatea si atatea minciuni si atatia si-atatia colegi care le inghit imediat. Deschideti putin ochii dragi colegi si nu mai credeti toate balivernele PD-liste ! Sunt cuvintele unor oameni disperati si atat.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori