Un nou tratament impotriva Paenibacillus larve - Loca americana
Si de unde putea veni produsul decat de la americani
http://translate.google.ro/translate?hl ... md%3Dimvns
salve
ilalexandru scrie:E antibiotic...deci interzis pentru fraierii de apicultori romani. Americanii pot folosi orice, ramanul trebuie sa stea sub papucul altora
proapis13 scrie:Ai dreptate jonny insa din cate am cautat inclusiv la mine in oras produsul de sinteza folosit in produs
- tilozina - este folosit pe scara larga la pasari si animale.
O sa intreb si o sa am raspunsul in decembrie daca apicultorii din cizma il folosesc
Acum vre-o 2-3 ani un spaniol il promova pe un alt site despre apicultura
salve
kamy scrie:avetigrija cu leacurile pentru pui s-ar putea si sigur sant mai puternice decat teramicina si raman mai mult timp in rame si indirect in miere.
locile au tratamentu pe teramicina,spori exista ca si la nosemoza in orice lada cine spune ca n-are si n-a avut vreodata ori nu stie cum arata ori e stupar de vreme buna,arsul ramelor nu mi se pare o solutie buna,prefer tratarea si schimbarea ramelor,bostinarii ofera 1 foita fagure pt 1 rama,iar datoria facatorilor de faguri este sa dezinfecteze ceara cel putin termic.
niciun bai io stiu cum is bihorenii!cornelioandanciu scrie:Nici eu nu retrag nimic.Uite asa!
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori