Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde ioanpuiu » 25 Iul 2012, 01:17

Mircea, m-ai salvat şi-ţi sunt dator.
M-a tot incercat ispita să-i răspund eu lui Ioşca dar sigur ieşea mai prost.
Mesajul ăsta al tău către Ioşca are o frumuseţe pe care sper ca el să o poată gusta.
Tată să-i fi fost, şi nu i-ai fi putut vorbi mai bine.
Eşti bun rău !
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde akmm » 25 Iul 2012, 07:29

ves.lucian.zabrani scrie:am citit undeva ca fiecare popor are conducatorii pe care ii merita !!! eu nu cred asta !!!
de exemplu , rusii pe cine l-au meritat : pe Stalin sau pe Gorbaciov ???

Noi l-am meritat pe Decebal sau pe Radu cel Frumos?
Hai sa intrebam daca poporul rus l-a vrut pe Stalin sau pe Kirov?(http://ro.wikipedia.org/wiki/Serghei_Kirov), pe Gorbaciov sau pe pucistii sai?
Nu putem compara fara discernamant.Sau putem.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde echo » 25 Iul 2012, 07:31

ves.lucian.zabrani scrie:am citit undeva ca fiecare popor are conducatorii pe care ii merita !!! eu nu cred asta !!!
de exemplu , rusii pe cine l-au meritat : pe Stalin sau pe Gorbaciov ???

Pe amandoi !!
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde echo » 25 Iul 2012, 08:17

Mircea_63 scrie:
iosca scrie:.

Si totusi, Iosca, ........ !

O sa va raspunda (nu neaparat el, dar multi care gandesc asa): Cine are nevoie de Europa? sa stea la ea acolo.. noi suntem NOI, stim mai bine... !!

Iosca, citeste te rog din urma, de multe ori s-a explicat ca sunt unii care pur si simplu sunt impotriva lui Basescu si altii care chiar daca si ei au multe de spus la adresa lui Base, sunt cu atat mai mult impotriva actiunilor intreprinse de USL.
Nu a spus nimeni ca ar fi pro-Basescu (in afara unor afinitati personale care nu sunt subiectul votului din 29) ci ca sunt pro brumei asteia de sistem democratic, oricat o fi apucat el sa se instaleze si nu a puciurilor efectuate la discretia grupurilor de interese...
Il urati atat de mult pe Base incat puteti accepta fara ratiune plecarea lui de la Cotroceni prin schimbarea cu Ponta, Crin, Voiculescu, Sova, Gadea si altii enumerati mai sus ??

Cineva intreba anterior de ce nu ne intrebam oare de ce peste jumatate din oameni (sau poate chiar mai multi) il urasc pe Basescu dupa aceti 8 ani ? Or fi ei prosti? Nu, nu sunt prosti. Oamenii au motive dar le indreapta partial neindreptatit impotriva Presidentiei.
Eu as reveni cu o alta intrebare: de ce jumatate (sau mai mult) din populatia tarii sunt impotriva USL si a actiunilor lor, desi USL nu e la putere decat de 1 luna. Or fi ei prosti ??
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde ioanpuiu » 25 Iul 2012, 13:10

Toţi, o apă şi-un pămînt.

Pur şi simplu, contractul n-a fost făcut public niciodată din cauză că toată lumea care l-a văzut până acum a fost complice. Şi pentru secretizarea asta fără noimă trebuie să răspundă cineva.

Niciun partid n-a vrut să publice acest contract ca să dea vina pe greaua moştenire – era mult mai profitabil să continue aranjamentul anterior. De când s-a încheiat contractul iniţial (ianuarie 2004) şi până azi am avut toate partidele la guvernare, PSD, PNL, PDL. Nimeni n-a vrut măcar să încerce să spună: băi Energy Holding ...

Contractul Hidroelectrica cu Energy Holding
http://www.contributors.ro/economie/con ... oti-teapa/

Contractul acesta arată cum s-au făcut bani în România în ultimul deceniu şi cum toată lumea, toate partidele, toţi politicienii au fost complici la marele jaf naţional din bani publici. Şi, poate mai mult decât orice, arată de ce avem nevoie de o justiţie funcţională care să destructureze reţelele de parazitat statul. Nu vă atingeţi de procurori şi de judecători, şi hai mai repede cu dosarul ăla DIICOT cu privatizările strategice şi subminarea economiei naţionale cu băieţii deştepţi.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 25 Iul 2012, 13:44

Noi, acuma ar trebui de fapt sa spunem la referendum daca suntem deacord cu decizia Parlamentului de a-l suspenda pe Base, sau nu. Sunt curios ce decizie lua Parlamentul in situatia in care un vot popular negativ insemna dizolvarea Parlamentului si organizarea de alegeri anticipate? Si mai ales, sunt curios ce ar fi votat poporul!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde marius.gj.apic. » 25 Iul 2012, 16:58

echo scrie:........

Cineva intreba anterior de ce nu ne intrebam oare de ce peste jumatate din oameni (sau poate chiar mai multi) il urasc pe Basescu dupa aceti 8 ani ? Or fi ei prosti? Nu, nu sunt prosti. Oamenii au motive dar le indreapta partial neindreptatit impotriva Presidentiei.
Eu as reveni cu o alta intrebare: de ce jumatate (sau mai mult) din populatia tarii sunt impotriva USL si a actiunilor lor, desi USL nu e la putere decat de 1 luna. Or fi ei prosti ??

Eu sunt unul din cei care a votat pe Băsescu în urmă cu 8 ani . Asta e ... Nu cred că atunci am greşit . Am avut încredere în el , dar nu cred că a fost nici-un politician mai iresponsabil ca Băsescu . Dacă într-o săptămână nu gafa odată în săptămâna următoare gafa de mai multe ori .
Eu nu cred că rămânii nu se împart strict în două tabere :
1 - USL - iştii cei care urăsc pe Băsescu + PD-L
2 - PD-L - iştii cei care urăsc pe Ponta , Antonescu + USL

Eu cred că poţi să iei atitudine împotriva unora sau altora şi fără să ai sentimentul de ură . Pur şi simplu îţi exprimi opinia conform propriei conştiinţe .

Referitor la : " ... de ce jumatate (sau mai mult) din populatia tarii sunt impotriva USL si a actiunilor lor, desi USL nu e la putere decat de 1 luna. Or fi ei prosti ?? " ; eu aş avea o întrebare : care sunt ăia jumătate sau mai mult ? Păi dacă ar exista această jumătate s-ar mai teme Băse şi PD-L ? Şi-ar îndemna jumătatea să iese la vot şi să le dea o lecţie de democraţie la suspendaci . Oare ce s-a întâmplat cu flacăra democraţiei ? Chiar a luat-o apa ?
Să nu uităm că dacă nu va fi cvorum la referendum , asta nu înseamnă că "jumătate + 1" sunt pro Băsescu . De lucrul ăsta se face vinovat Ponta şi Antonescu pentru că nu au reuşit să mobilizeze decedaţii din ultimii 11 ani să iese la vot , nu au creat condiţii (locuri de muncă) milioanelor de români care au plecat din ţară şi muncesc în afară să se întoarcă ...

Iar între noi fie vorba (între mine şi tine) : ce "lucruri măreţe" petrecute în ultimii doi ani te-au determinat să-ţi schimbi atitudinea şi să treci în tabăra proBăse ? Că parcă nu aş crede că pur şi simplu l-ai reevaluat aşa peste noapte (cum l-a reevaluat el pe şeful mafiei lui Năstase) şi l-ai găsit bun ...
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde emilchitu » 25 Iul 2012, 18:02

Parerea mea este ca avem nevoie de un "Hitler" la conducerea tarii, care sa taie si sa spanzure. Altfel, nu vom mai iesi niciodata din situatia asta "minunata" in care ne aflam. Cred ca Vadim ar fi potrivit pentru acest rol..
emilchitu

Mesajde Mircea_63 » 25 Iul 2012, 18:15

emilchitu, n-ai vrea matale sa fii pe post de evreu in tara aia pe care o visezi condusa de Hitler?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 25 Iul 2012, 20:49

akmm scrie:Cred ca va aflati intr-o eroare.Nu adeptii Presedintelui Basescu au cerut referendum.Ca atare nici nu au motiv sa mearga la vot sa mai spuna o data ceea ce au spus in 2009.

Domnule akm ... intr-adevar ma aflu intr-o eroare ! In ceea ce priveste coloana vertebrala a unor colegi . Colegi carora le-am apreciat postarile , logica acestora si in foarte multe , moralitatea emanata !!! Citind pe aici am inceput sa mai reconsider ...
Acum , pentru dumneavoastra ... va intreb si va rog sa-mi raspundeti sincer , atat cat mai puteti ... Ati fost la referendumul din 2007 ? Cel initiat de cei ... 322. Parca nici ala nu a fost initiat de adeptii Presedintelui ... Eu sunt convins ca ati fost si ati votat impotriva demiterii Presedintelui . Doar daca nu ati fost retinut de alte probleme (de sanatate , lipsa din tara)...
In 2009 Presedintele a pierdut alegerile in interiorul granitelor . A fost votat de ... Ambasada Romaniei din Paris ;) si de logistica lui William Branza ;) ... Adica MINCIUNA !!! Au acum ocazia sa-l voteze ca Presedintele Romanilor de Pretutindeni ...
Asa ca ... poporul obidit va decide !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 25 Iul 2012, 22:06

paul scrie: In ceea ce priveste coloana vertebrala a unor colegi . Colegi carora le-am apreciat postarile , logica acestora si in foarte multe , moralitatea emanata !!! Citind pe aici am inceput sa mai reconsider ...
...............................
Au acum ocazia sa-l voteze ca Presedintele Romanilor de Pretutindeni ...

1- Nu mai umbla cu insinuări Paul - hii barbat ! - arată cu degetu' ; ăla şi ăla. Dacă dai la grămadă loveşti la întîmplare.

2 - Ştii bine că la referendum nu votăm " Presedintele Romanilor de Pretutindeni "
Senatul l-a suspendat pe Preşedinte în vederea demiterii şi ne cheamă să exprimăm prin vot, dacă suntem de acord cu această hotărîre.

http://www.cotidianul.ro/cum-va-arata-b ... cu-188075/
ioanpuiu

Mesajde echo » 25 Iul 2012, 22:13

marius.gj.apic. scrie:Eu nu cred că rămânii nu se împart strict în două tabere :
1 - USL - iştii cei care urăsc pe Băsescu + PD-L
2 - PD-L - iştii cei care urăsc pe Ponta , Antonescu + USL

Daca convins de chestia asta, atunci va trebui totusi sa mai adaugati macar o tabara, respectiv a celor a-poilici, in care ma puteti include pe mine si pe multi altii de pe aici. Am mai spus ca in afara de a fi pionier, nu am avut nici o lagatura cu vre-un partid.
Sunt deacord ca oamenii isi expima opinia, dar asta nu este strict legata de optiunea politica. Iar acesta opinie nu este strict legata de realitate atata timp cat de 8 ani antenele toaca.. toaca.. toaca...

marius.gj.apic. scrie: eu aş avea o întrebare : care sunt ăia jumătate sau mai mult ? Păi dacă ar exista această jumătate s-ar mai teme Băse şi PD-L ? Şi-ar îndemna jumătatea să iese la vot şi să le dea o lecţie de democraţie la suspendaci . Oare ce s-a întâmplat cu flacăra democraţiei ? Chiar a luat-o apa ?

Cu tot respectul dar sunteti mai putin pus la curent chiar si decat mine care nu ma uit la TV!! TOCMAI ca Basescu a cerut oamenilor sa vina la vot. Tocmai ca asta a incurajat el. Vedeti aici: http://www.impulstv.ro/traian-basescu-c ... ii-la-vot/ si mai sunt si alte surse, asta mi-a venit prima la-ndemana. Poate reconsiderati daca cititi...

marius.gj.apic. scrie:Iar între noi fie vorba (între mine şi tine) : ce "lucruri măreţe" petrecute în ultimii doi ani te-au determinat să-ţi schimbi atitudinea şi să treci în tabăra proBăse ? Că parcă nu aş crede că pur şi simplu l-ai reevaluat aşa peste noapte (cum l-a reevaluat el pe şeful mafiei lui Năstase) şi l-ai găsit bun ...

Pai daca e vorba doar intre noi, eu va spun ca nu mi-am schimbat atitudinea deloc. Eu l-am sustinut pe Base de la inceput. Vedeti dvs, eu am un simt al loialitatii foarte dezvoltat, nu prea ma dau dupa cum bate vantul odata ce am luat o decizie. Mai in spate am dat mai sus un exemplu pentru care eu care eu il stimez pe Base. Pentru mine este singurul care pana acum a dat dovada de oarece patriotism. Daca imi puteti puncta, argumentat, inca unul, eu va ascult... Este optiune strict personala, bineinteles si asta nu inseamna ca nu ii vad si lacunele...

Daca ar fi sa fac o analiza la rece si foarte simplista asupra presedintilor care i-am avut si a influentei lor asupra politicii tarii, pot spune asa: Iliescu - minus infinit / Constantinescu - zero absolut / Basescu un oarece plus (se putea mai bine si in mod sigur era mai bine daca nu se ivea criza economica).

Lasand deoparte preferinta mea pentru Base, vedeti mai in spate unde am argumentat ce anume ma deranjeaza la aceasta situatie din tara, anume argumente care nu au nici o legatura cu caderea sau ramanerea lui Basescu.
echo

Mesajde paul » 25 Iul 2012, 22:31

ioanpuiu scrie:
paul scrie: In ceea ce priveste coloana vertebrala a unor colegi . Colegi carora le-am apreciat postarile , logica acestora si in foarte multe , moralitatea emanata !!! Citind pe aici am inceput sa mai reconsider ...
...............................
Au acum ocazia sa-l voteze ca Presedintele Romanilor de Pretutindeni ...

1- Nu mai umbla cu insinuări Paul - hii barbat ! - arată cu degetu' ; ăla şi ăla. Dacă dai la grămadă loveşti la întîmplare.

2 - Ştii bine că la referendum nu votăm " Presedintele Romanilor de Pretutindeni "
Senatul l-a suspendat pe Preşedinte în vederea demiterii şi ne cheamă să exprimăm prin vot, dacă suntem de acord cu această hotărîre.

http://www.cotidianul.ro/cum-va-arata-b ... cu-188075/

Ioane ... am vrut sa arat duplicitatea logicii colegului akm . Si a celorlalti care merg pe aceeasi logica duplicitara ! A celor care in 2007 au iesit cu maxima voiosie la referendum , care , fie vorba intre noi , avea o motivatie mult mai corect argumentata , iar acum instiga la neprezentare . Personal , ii consider duplicitari pe cei care atunci au facut intr-un fel si acum fac ... viceversa . Mi se pare corect sa te prezinti la vot si sa spui DA sau NU conform propriei constiinte ! Daca mai exista ...
Stiu bine ce se voteaza la referendum . Ma gandeam la diaspora indragostita de Presedinte ... Merita si ei o sansa sa aiba Presedintele mult iubit si dorit . Ar fi pacat sa le refuzam si ocazia asta ... Daca astia din interiorul granitelor nu stiu sa aprecieze ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde jimm » 25 Iul 2012, 22:35

"De ce e Occidentul atat de suparat pe Romania?

Daca o dictatura s-a instalat in Romania ultimelor saptamani, aceea este dictatura relativismului. Oricine poate fi contestat, in orice domeniu, de catre oricine si folosind orice zarzavat pe post de argument. Sa incerci sa fii echilibrat a devenit un sport extrem. Mincinosii nu se mai judeca pe baza faptelor, ci a culorilor politice. Suntem o tara care si-a pierdut centrul.

Partidul, una dintre cele mai subiective institutii contemporane, a ajuns sa fie instanta ultima care decide adevarul. Iar atunci cand aceasta instanta este contestata de un reper valoric exterior (cum este Occidentul), se dezlantuie furiile.

Apar scrisori tafnoase adresate inaltilor oficiali europeni si semnate “fara pic de consideratie” (formula e autentica si semnatarul e Victor Ciutacu), iar de la pupitrul oficial de presedinte interimar al Romaniei se flutura batos pumnul catre Berlin. Doar ca ceea ce pleaca floare de patriot de pe Dambovita, ajunge pe Rin doar un scuipat mic si obraznic.

Dar atunci de ce s-a infuriat Occidentul atat de categoric, prompt si unanim pe Romania? Motivatia nu e de gasit in simpatiile/antipatiile politice. Impardonabila a fost atacarea unui principiu fundamental pentru buna functionare a marii civilizatii occidentale: institutiile democratice. Inventate de cultura apuseana (incepand cu Parlamentul britanic si Constitutia americana), ele au ajutat Occidentul, prin setul de reguli create, sa tinda catre un comportament onest. Excesele si deviatiile criminale ale secolului 20 i-au invatat pe europeni (si pe americani) cat de importanta este protejarea acestor institutii. Institutiile democratice stabile nu garanteaza existenta raurilor de lapte si miere, dar ceva cel putin la fel de important: libertatea de a evolua si de a creste.

In casa profesorului meu englez au crescut copiii a patru generatii. Casa bunicului meu a fost demolata de comunisti si satul unde s-a nascut tatal meu a fost sters de pe harta. De generatii, ei (occidentalii) stiu la ce sa se astepte din partea viitorului. De generatii, noi ne temem de ce ne poate aduce ziua de maine. Ei au reguli vechi de secole, inatacabile si protejate. Noi schimbam regulile la fiecare doua decenii, in functie de puterea crivatului. Ei inainteaza constant intr-o directie predictibila, noi in salturi, in directia becului care se intampla sa luceasca mai tare.

Ce nu vad dambovitenii orbiti de miza unui razboi politic incins este insasi originea furiei Vestului pe Romania. Atunci cand institutiile democratice functioneaza stabil si regulile sunt respectate, conteaza mai putin daca la Cotroceni este Basescu, Antonescu sau Oprescu.

Printre cei care au pus exact degetul pe rana se numara si o eleva. Ioana Tamas, proaspat medialiata cu argint la Olimpiada Internationala de Matematica, spunea (intr-un interviu pentru Hotnews) despre sistemul de invatamant romanesc ca “nu este neaparat rau, doar ca depinde foarte mult de profesori, de cat de dedicati sunt, de cat de multa rabdare au sa explice ceea ce trebuie explicat”. Inlocuiti “sistemul de invatamant” cu “sistemul politic” si “profesori” cu “politicieni”. Sau cu orice alt domeniu si profesie de care nu suntem multumiti in Romania.

Concluzia: institutiile occidentale care au inceput sa existe in Romania sunt inca prea slabe pentru a nu depinde de dedicatia si rabdarea omului aflat in fruntea lor. Stam inca la mana individului, a felului in care el se scoala dimineata, stam inca sub zodia lui “cum ne-o fi norocul”, nu “cum sa ni-l facem”.

O tara poate fi impinsa inainte doar de elitele sale politice sau intelectuale. Elita politica din Romania moderna este inca blocata in era caftanelor fanariote. Pe cand la mijlocul secolului 19, pe strazile Bucurestiului, umblau deja doamne in rochii aduse de la Viena, marii boieri purtau in continuare caftanul fanariot: era insemnul functiei si al unui mod de a gandi. Boierii romani au renuntat cu mari impotriviri la haina fanariota, dar nici pana astazi nu au renuntat la mentalitatea reprezentata de ea. Cum ar fi putut-o face cand educatia lor s-a implinit in universitati aflate mult mai aproape de Stanbul, decat de Berlin sau Londra? Antonescu, Ponta sau Basescu s-au format cu totii intr-o lume a caftanelor, acolo unde plagiatul este purtat pe frunte ca un turban semet dar gol pe dinlauntru.

In elita caftanelor dambovitene, Traian Basescu a aparut dintr-un accident norocos, nu ca finalitate a unei constructii voluntare. Daca Antonescu si Ponta au stins “flacara democratiei” din interes politic, Basescu a aprins-o din acelasi motiv cinic. La sfarsitul anilor ‘90, Traian Basescu era un vechi politician FSN-ist, pus pe scandal. A inteles insa ca asumarea obiectivelor elitei intelectuale a Romaniei il poate plasa in pozitia de lider reformist, promotor al valorilor occidentale. Multi intelectuali romani de frunte stiau asta, dar au fost dispusi sa-i treaca cu vederea deviatiile fanariote (precum episodul EBA) de dragul directiei corecte in care Romania parea sa se indrepte.

Doar ca blestemul de a depinde mai mult de umorile unui individ, si mai putin de reguli, ne insoteste. Astazi stam la mana lui Victor Ponta si a felului in care se scoala dimineata Crin Antonescu. Ghinionul nostru este ca, pentru cei doi, caftanul pare a fi mai important decat orice altceva.

Experienta romanilor cu democratia nu trece inca de 22 de ani, varsta la care nici macar maturizarea unui individ nu se finalizeaza, dar a unei societati. In plus, daca democratia este un principiu fundamental pentru buna functionare a lumii occidentale, romanii nu au devenit inca parte a acestei lumi. Occidentul nu este doar o dimensiune geografica, ci mai ales una determinata de “un set de norme, comportamente si institutii”.

In ultimele zile am ascultat ce mai vorbesc oamenii prin piete sau bodegi. Multor romani nu le e clar de ce incalcarea deciziilor Curtii Constitutionale e atat de grava. Nu au trait inca suficienti ani de democratie ca sa inteleaga importanta protejarii unor astfel de institutii. Despre plagiat se vorbeste. Mult. Dar in gluma, cum o gluma a fost in ultimii 20 de ani bacalaureatul (care abia de 2 ani este un examen corect). Cat despre Basescu? E smecher, spun oamenii, i-a facut pe usl-istii astia. Dar sa-l schimbam ca cine stie, cu urmatorul poate avem mai mult noroc.

Romania seamana astazi cu o clasa de gimnaziu, care depinde foarte mult de profesorii ei, de cat de dedicati sunt si de cata rabdare au sa explice ceea ce trebuie explicat. Dar teama mi-e ca si rabdarea profesorilor are o limita. "

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-1281 ... omania.htm
jimm

Mesajde Donbazil » 25 Iul 2012, 23:24

Sal'tare!
Nu, occidentul nu este de loc suparat pe Romania, a fost doar dezinformat de pedelei si probasei si pe de alta parte n-a fost bine si corect informat de uselisti, care acuma abia-abia incearca sa dreaga busuiocu' dar fatza de interventziile spionajului (care-i este inca docil lui base ) si ale europarlamentarilor pedelei e cam greu....Dar nu imposibil...Baselu are antene tari, are inca in mana fraiele nevazute ale serviciilor dar toate se gata o data si-o data.....
....................................................................................................................
Am citit mai multe materiale scrise de Vlad Mixich....Tanarul ucenic al dilemei vechi nu se dezminte si nu-si dezminte mentorii.....Baga fitile....Ca doar de-aia sunt sustinutzi de Soros....Iar cand un ins pe langa faptul ca nativ este e v r e u mai este si indoctrinat antiroman, asta spune cam totul....Cred ca din vremea cat a stat prin Timisoara doar ce a invatzat de la cei din "Societatea Timisoara" institutzie profund antinatzionala si promonarhista, a retzinut, dar despre spiritul timisoarei na intzeles nimic.
Iar de cand suge de la bursele celor de afara.....E normal sa scrie ce i se cere si oricum numai IMPOTRIVA PATRIEI!
....................................................................................................................
Catziva dintre colegii de pe forum se dau de ceasu' mortzii sa ne lamureasca ce om bun e baselu si cat de bine am face daca l-am mai tzine presedinte catziva ani, dar oare ceilaltzi?.....Marea masa a romanilor care au fost de-a dreptul spoliatzi de haita basisto-pedelista, oare aia ce au de zis?....
Vom vedea dupa referendum care mai ridica pliscu'.....
Oricum gunoiu' va pica si alte alegeri ne vor oferi sansa sa alegem un presedinte OM!~....
Sal'tare!
Donbazil - Faget

P.S. Apropos: atzi auzit de vreo pozitzie oficiala a cuiva din vest referitor la instigarea pedelista de a se boicota referendumul?....Nu?....Pai normal ca la ei asa ceva nu se exista....Si-acuma cat l-ar sustzine cei din blocul crestin-democrat, nu mai stiu cum sa intervina si-atunci tac....Pai de ce sa se bage?....Ca daca pica baselu, ei cu cine vor continua colaborarea ?...Ca doar nu de dragu baselului l-au sustzinut ci pentru facilitatzile pe plan economic oferite iar pe ei doar asta-i intereseaza: Romania sa consume iar ei sa fie furnizorii......
Ehei!....Copchii bunicului, intortocheate-s unele carari..... :)
Donbazil

Mesajde mibu » 25 Iul 2012, 23:47

paul scrie:
akmm scrie:Cred ca va aflati intr-o eroare.Nu adeptii Presedintelui Basescu au cerut referendum.Ca atare nici nu au motiv sa mearga la vot sa mai spuna o data ceea ce au spus in 2009.

Domnule akm ... intr-adevar ma aflu intr-o eroare ! In ceea ce priveste coloana vertebrala a unor colegi . Colegi carora le-am apreciat postarile , logica acestora si in foarte multe , moralitatea emanata !!! Citind pe aici am inceput sa mai reconsider ...
Acum , pentru dumneavoastra ... va intreb si va rog sa-mi raspundeti sincer , atat cat mai puteti ... Ati fost la referendumul din 2007 ? Cel initiat de cei ... 322. Parca nici ala nu a fost initiat de adeptii Presedintelui ... Eu sunt convins ca ati fost si ati votat impotriva demiterii Presedintelui . Doar daca nu ati fost retinut de alte probleme (de sanatate , lipsa din tara)...
In 2009 Presedintele a pierdut alegerile in interiorul granitelor . A fost votat de ... Ambasada Romaniei din Paris ;) si de logistica lui William Branza ;) ... Adica MINCIUNA !!! Au acum ocazia sa-l voteze ca Presedintele Romanilor de Pretutindeni ...

Să trăiești Paul !
Te rog să nu te superi ,dar nu uita niciodată -VOTEZI PE CINE VREI ȘI IESE CINE TREBUIE !
Sănătate !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE