pentru mine anul acesta apicol(care se incheie in august)a fost la fel cum spune Cristi unul mediu.
la pomi fructiferi a fost doar cules de intretinere,dar destul de bun si stupii s-au dezvoltat foarte bine.mentionez ca au trecut cu toti bine iarna si doar unul a trebuit sa-l unific prin aprilie.a urmat paducelul de unde am stors pentru prima data miere curata de paducel,care are un gust si o aroma deosebite,incomparabile cu alte soiuri.de la paducel si pomi fructiferi am adunat si ceva polen,pe care l-am valorificat foarte bine. a urmat salcamul,foarte slab,dar tot am stors putin.
apoi o pauza cam lunga.
teiul sa lasat mult asteptat,a inflorit destul de tarziu la noi,dar si cand a inflorit am avut o recolta de miere de tei cum nu am avut n iciodata,si cantitate si calitate.
acum aici a plouat destul de mult si este multa faneata,asa ca astept si de acolo ceva miere poliflora.
de obicei prin august mai scot si ceva mana,anul trecut a fost foarte multa,sa vedem ce va fi acuma.
am mai vandut si niste roi(am mai facut si cadou dar aia nu se pun la socoata),poate unii au mai si plecat.
acuma am 5 stupi in plus fata de anul trecut pe care intentionez sa-i vand,deci ii trec la capitolul realizari.nu?
punand toate acestea la capitolul realizari,eu sant multumit de acest an apicol(nemultumitului.................),a fost un an mediu spre bun,tinand cont de faptul ca anul trecut a fost unul foarte bun.
mentionez ca eu am stupii stabili,deci nu ii duc in pastoral.
urez succes tuturor.