Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: cine ma ajuta cu un stup?

Mesajde mibu » 25 Iul 2012, 23:57

Stuparule ,după cum vezi ,pregătește locul de amplasare al stupinei .
Vei primi atîția stupi încît nu prea văd unde îi vei așeza !
Și te rog să apreciezi bunăvoința unora !!!
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde Cristian IONITA » 26 Iul 2012, 08:24

Dragos2006 scrie:
Cristian IONITA scrie::D

vorbesti de parca ar fi singurul nesimtit de pe aici

tu ai uitat ca te-ai jurat ca nu mai intri niciodata pe acest forum .... si uite acum ... cum faci pe jandarmul pe aici

prieteneste iti recomand un control psihiatric deoarece cred ca ai dezvoltat un sindrom obsesiv compulsiv.

catre cine Dragose? ...... ca daca e catre cei care te-au tratat pe tine de mitomanie pierdem vremea de pomana.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Dragos2006 » 26 Iul 2012, 08:48

Bine macar recunosti ca esti in suferinta , e un pas inainte spre posibila vindecare.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Cristian IONITA » 26 Iul 2012, 08:56

stii foarte bine ca doar aia cu adevarati tampiti neaga ca ar fi asa.

totusi .... tu cata lipsa de respect pentru propria persoana - de demintate poti sa ai? .... ani de zile ai injurat si balacarit acest forum ... si acum defilezi pe aici ca si cum nimic nu sa intamplat? .... mai faci si pe deontologul .... tu un om cu caracter infect
Cristian IONITA

Mesajde Dragos2006 » 26 Iul 2012, 09:23

iti recomand sa dai o tura pe la femei si poate iti vei reveni . In viata nu e bine sa fii asa categoric in afirmatii , apropo mai ai familii de albine ? nu vrei sa te ajut si pe tine cu un stup ?
Dragos2006

Mesajde Cristian IONITA » 26 Iul 2012, 09:43

mda .... tot mojic si toparlan ai ramas, dar macar ai tras si tu o concluzie

Dragos2006 scrie: ..... In viata nu e bine sa fii asa categoric in afirmatii ...

sa inteleg ca de acum niciodata nu te vei mai jura cu cerul si pamaantul ca nu vei mai scrie niciodata pe stuparitul? .... si nici ca nu vei mai jigni moderatorii care-ti dau scantoalce cand sari peste parleaz cu mojicia?

Despre femei am sa te rog sa ma scuzi .... dar tu chiar nu poti fi un interlocutor la acest capitol (nu toata lumea are abonament la centuriste)

Familiile mele de albine sunt foarte bine, mult mai bine si-n numar mai mare decat anul trecut pe vremea asta .... multumesc de interes
Cristian IONITA

Mesajde costinelblagniceanu » 26 Iul 2012, 12:50

Acest forum este un sat fara ciini,admin-ule,moderatori,nu citeste nimeni dintre dv. pe aici? :mrgreen:
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde stupar3l » 26 Iul 2012, 20:09

Ioan Guist scrie:
Mmm...da.Domnul Stupar3l, o aberatie atata timp cat nu are stupi si nu lucreaza ca si apicultor, in fine..., lucreaza ca si intermediar intre stupari si asociatiile apicole.Hmm. Pai , de fapt , lucreaza la un procesator ( va rog sa nu deschidem subiect ca ...procesatorul nu are vina) si "intermediaza" intre apicultor si cantarul din curte.Adica ia butoiul, cantareste si muta la magazie..Domnul "stupar 3l" executa operatia de cantarire, remarca cu stupoare ca mierea este dulce,dupa care cearta apicultorul pe motiv ca nu ar strica sa lase un borcan de miere ...si el acolo.O aberatie dupa parerea" intermediarului", ca apicultorii , niste zgarciti, nu au un borcan de miere pt nenea cu caruciorul de butoaie.Si pe deasupre nesimntitii de stupari ce au primit fluturasi cu PNA nu au venit inapoi cu ...cadoul.Pai pe ce primesti tu, dai impozit bre???
Tanar si cu acces la net, zice: Pai sa ma fac stupar.Nenea stuparul lu peste prajit , fa-te frate! Da nu pe umerii nostrii.Ia viata in piept si lupta.Nu cersi!! Ca atata timp cat ceri sa ti se dea fara sa dai nimic, este cersit.Au si Cersetorii locul lor in societate.Da...ba! Cersetorii au un handicap, au o nereusita crunta, nu au alternativa! Tu, om citav, angajat, cu salar baban, vi si ceri.Cersetorule.
Baiete, fi calm.Ia viata in piept.Lucreaza, fi harnic, fi cu minte, ai rabdare, fi cinstit, nu ravnii la altii, si vei reusii in viata.Chiar si ca apicultor.
Rumega ce am scris inainte sa dai din butoane ...aiurea.

Cand iei salarul, da-mi si mie 500 de lei .Moca.Ca ...uite te-am invatat de bine.

Man, sa te astepti sa fii demascat, pentru ca daca tu ai avut curajul asta sa fii sigur ca in curand o sa ti se plateasca cu aceasi moneda...

Da fratilor, lucrez ca "manipulant", dar el asa spune, dar sunt un manipulant cu facultate care dau informatii bogate apicultorlor, informatii pe care multe asociatii apicole nu le ofera pt ca ori nu stiu ori vor sa nu se oboseasca sa le ofere, dar eu printre butoaie am timp sa ofer aceste informatii pt care multi stupari se pot bucura ca le-au primit...

Nu sunt sa tin informatia doar pentru mine cum o fac altii... asa ca prietenul meu Guist asta este un mesaj de avertizare ca urmatorul este cel ce te va demasca de toate magariile tale... pentru ca nu esti ceea ce te dai, asta ca sa stie lumea de pe aici... probabil pe unii ii minti ca esti cineva, dar esti vai de tine...

o seara frumoasa
stupar3l

Mesajde stupar3l » 26 Iul 2012, 20:11

costinelblagniceanu scrie:Acest forum este un sat fara ciini,admin-ule,moderatori,nu citeste nimeni dintre dv. pe aici? :mrgreen:

Pai este forum fratioare, si pe forum se discuta liber, pt ca daca cineva face ceva, asta inseamna ca ingradeste libertatea de exprimare si pune monopol doar pe ce isi doreste el ca sa se discute... asa ca lasati libera discutia si intelegeti ca nu mai sunteti in comunism, este democratie si democrtatia ne spune ca suntem liber la orice... si la discutie.
stupar3l

Mesajde Mircea_63 » 26 Iul 2012, 20:21

stupar3l scrie:... probabil pe unii ii minti ca esti cineva, dar esti vai de tine...

Stupar3l, nu-l cunosc personal pe d-l Guist si am convingerea ca se poate apara si singur daca e nevoie, dar asa sunt eu, sar in sus cand vad o magarie.
Pe forumul asta, d-l Guist a produs o impresie atat de buna ca stupar si ca om, incat orice ai "demasca", nimeni nu te va lua in seama. Fii bun, te rog, incheie subiectul asta care a devenit penibil.
Eu m-am oferit sa te ajut, trebuia doar sa-mi trimiti un mesaj privat cu datele tale, ca sa stiu unde sa trimit. N-ai scris nimic. Ajung la concluzia ca matale nu cauti ajutor, ci galceava.
Te rog inca o data ca de la om la om, incheie subiectul!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 26 Iul 2012, 20:32

Apreciez si admir persoanele care traiesc din munca cinstita indiferent ca imping la butoie sau manageriaza o afacere. Dar tu stupar3l pentru a deveni credibil cred ca trebuie sa te prezinti si unde muncesti apoi putem discuta omeneste diferite subiecte .
Dragos2006

Mesajde costinelblagniceanu » 26 Iul 2012, 21:26

stupar3l scrie:
costinelblagniceanu scrie:Acest forum este un sat fara ciini,admin-ule,moderatori,nu citeste nimeni dintre dv. pe aici? :mrgreen:

Pai este forum fratioare, si pe forum se discuta liber, pt ca daca cineva face ceva, asta inseamna ca ingradeste libertatea de exprimare si pune monopol doar pe ce isi doreste el ca sa se discute... asa ca lasati libera discutia si intelegeti ca nu mai sunteti in comunism, este democratie si democrtatia ne spune ca suntem liber la orice... si la discutie.
Domnule stupar3l am impresia ca dv.nu doriti acel stup(pe care eu ma oferisem sa vi-l dau)ci doriti altceva ce nu inteleg si nici nu mai vreau sa inteleg(poate va cautati fratii deoareceva ca asa va adresati si cu toate ca nu stiu in totalitate pe unde a umblat tata nu cred ca mai am alti frati decit pe care ii stiu)si imi pare rau ca v-am facut acea propunere pe care ma vad obligat sa mi-o retrag dindu-le dreptate celor care va criticau.Nu voi mai raspunde pe acest topic deoarece vad ca nu a fost scris cu bune intentii.
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde aliuta2000 » 26 Iul 2012, 22:33

catre admin....topic fara cap si fara coada ?!!! si se ajunge la lucruri urate ...
se zice ca fiecare are cate un ...o ... mai multe ...

catre initiator ... chiar nu ai 500 ron sa itit cumperi un roi lada si masca de protectie ?? incat sa accepti .....cred ca iti lipseste un pic ....
ma bucur ca impartasesti informatia , si daca o impartassti atator oamnei ...poti sa sugerizi finut ca te bate si pe tine gandul sa te apuci de meserie , si se lipea mai repede si mai sigur .
Bafta si imi cer scuze fata de toti daca am deranjat cumva si pe cineva
A.D.
aliuta2000

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR