Stuparule ,după cum vezi ,pregătește locul de amplasare al stupinei .
Vei primi atîția stupi încît nu prea văd unde îi vei așeza !
Și te rog să apreciezi bunăvoința unora !!!
Dragos2006 scrie:Cristian IONITA scrie::D
vorbesti de parca ar fi singurul nesimtit de pe aici
tu ai uitat ca te-ai jurat ca nu mai intri niciodata pe acest forum .... si uite acum ... cum faci pe jandarmul pe aici
prieteneste iti recomand un control psihiatric deoarece cred ca ai dezvoltat un sindrom obsesiv compulsiv.
Dragos2006 scrie: ..... In viata nu e bine sa fii asa categoric in afirmatii ...
Ioan Guist scrie:
Mmm...da.Domnul Stupar3l, o aberatie atata timp cat nu are stupi si nu lucreaza ca si apicultor, in fine..., lucreaza ca si intermediar intre stupari si asociatiile apicole.Hmm. Pai , de fapt , lucreaza la un procesator ( va rog sa nu deschidem subiect ca ...procesatorul nu are vina) si "intermediaza" intre apicultor si cantarul din curte.Adica ia butoiul, cantareste si muta la magazie..Domnul "stupar 3l" executa operatia de cantarire, remarca cu stupoare ca mierea este dulce,dupa care cearta apicultorul pe motiv ca nu ar strica sa lase un borcan de miere ...si el acolo.O aberatie dupa parerea" intermediarului", ca apicultorii , niste zgarciti, nu au un borcan de miere pt nenea cu caruciorul de butoaie.Si pe deasupre nesimntitii de stupari ce au primit fluturasi cu PNA nu au venit inapoi cu ...cadoul.Pai pe ce primesti tu, dai impozit bre???
Tanar si cu acces la net, zice: Pai sa ma fac stupar.Nenea stuparul lu peste prajit , fa-te frate! Da nu pe umerii nostrii.Ia viata in piept si lupta.Nu cersi!! Ca atata timp cat ceri sa ti se dea fara sa dai nimic, este cersit.Au si Cersetorii locul lor in societate.Da...ba! Cersetorii au un handicap, au o nereusita crunta, nu au alternativa! Tu, om citav, angajat, cu salar baban, vi si ceri.Cersetorule.
Baiete, fi calm.Ia viata in piept.Lucreaza, fi harnic, fi cu minte, ai rabdare, fi cinstit, nu ravnii la altii, si vei reusii in viata.Chiar si ca apicultor.
Rumega ce am scris inainte sa dai din butoane ...aiurea.
Cand iei salarul, da-mi si mie 500 de lei .Moca.Ca ...uite te-am invatat de bine.
costinelblagniceanu scrie:Acest forum este un sat fara ciini,admin-ule,moderatori,nu citeste nimeni dintre dv. pe aici?
stupar3l scrie:... probabil pe unii ii minti ca esti cineva, dar esti vai de tine...
Domnule stupar3l am impresia ca dv.nu doriti acel stup(pe care eu ma oferisem sa vi-l dau)ci doriti altceva ce nu inteleg si nici nu mai vreau sa inteleg(poate va cautati fratii deoareceva ca asa va adresati si cu toate ca nu stiu in totalitate pe unde a umblat tata nu cred ca mai am alti frati decit pe care ii stiu)si imi pare rau ca v-am facut acea propunere pe care ma vad obligat sa mi-o retrag dindu-le dreptate celor care va criticau.Nu voi mai raspunde pe acest topic deoarece vad ca nu a fost scris cu bune intentii.stupar3l scrie:costinelblagniceanu scrie:Acest forum este un sat fara ciini,admin-ule,moderatori,nu citeste nimeni dintre dv. pe aici?
Pai este forum fratioare, si pe forum se discuta liber, pt ca daca cineva face ceva, asta inseamna ca ingradeste libertatea de exprimare si pune monopol doar pe ce isi doreste el ca sa se discute... asa ca lasati libera discutia si intelegeti ca nu mai sunteti in comunism, este democratie si democrtatia ne spune ca suntem liber la orice... si la discutie.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori