Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Mircea_63 » 26 Iul 2012, 15:40

Eu cred ca cei care pierd acum , vor castiga in toamna. Vin vremuri cacacioase rau si astea erodeaza chiar si o fprta politica de valoare, ceea ce noi n-avem. Sunt doar grupuri de interese ce alearga dupa ciolan.

Posibil, Base sa-si fi dorit sa faca treaba pe ultima suta de metrii in ideea ca ramane in istorie? Asta ar fi o motivatie, in rest, nu vad de ce s-ar hotara gastile politice sa faca ce n-au facut in 20 de ani. Daca ma gandesc bine, poate chiar conflictul asta sa aibe si parti bune. E posibil ca fiecare simtind in ceafa respiratia dusmanului, sa faca ceva si pentru tara asta, sau sa fure mai cu teama. In schimb, pe plan extern ne-am innecat ca ala la mal.

Normal, ei n-ar trebui sa fie dusmani ci o echipa cu vederi usor diferite, echipa ce lucreaza pentru cei ce i-au mandatat Cat de huiduit a fost Brucan atunci cand a zis ca ne trebuie vreo 20 de ani...si cat de bine era sa fi avut dreptate!
Ce bine era daca in loc de presedinte aveam un rege cu rol reprezentativ, PM si parlament.

Ideea lui Base cu parlament redus prezinta mari riscuri pentru democratie. Am avut si vom avea perioade de liniste, acelea in care politicienii fura cat pot si perioade de scandal in care se cearta pentru ciolan.
Treaba noastra ramane doar achitarea notei de plata.

Ponta, cica oricum ramane PM. Cu sau fara Base, trebuie sa se apuce de treaba. O smecherie sunt masurile populiste cu aplicabilitate de la 1 ian. anul viitor. Acum promite orice, iar dupa alegeri, mai vedem noi. La urma urmei si Base a facut asa cu salariile profesorilor.

Ramane de vazut ce facem la urmatorul referendum!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 26 Iul 2012, 15:58

Parerea mea este ca indiferent ce se intampla la referendum RAUL A FOST PRODUS ! asa ca dragi romani sa va faceti stocuri mari de hartie igienica deoarece urmeaza vremuri cacacioase poate neinchipuit de cacaciose.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde jimm » 26 Iul 2012, 17:43

Nu mi place nici de Base dar nici de Antonescu!
Nu doresc sa-mi aleg presedintele in graba la anticipate dintre Crin si.... Crin, alt motiv pentru care doresc ca Basescu sa-si continue mandatul!
Crin o da cotita ! Ce surpriza :)
http://www.buzznews.ro/2012/07/26/crin- ... cotroceni/
jimm

Mesajde modigliani » 26 Iul 2012, 21:58

Absolut monumental !!! :lol: :lol: :lol:

" Nu merg la referendum . Nu vad niciun motiv pentru care sa schimb un berbec pentru doua gaste "

- Andrei Plesu -
modigliani

Mesajde iosif petru » 26 Iul 2012, 22:06

DE ACORD CU ANDREI PLESU NU MERG LA REFERENDUM.
iosif petru

Mesajde balasbebe » 26 Iul 2012, 22:22

Cu ce este mai bun Crin decat Baselu?
Crin stie doar sa latre, dar nu m-a convins ca este macar bun, nu mai bun. Cand i-am vazut pe scena la Romexpo, si cu acel ranjet, m-a apucat greata.

Eu nu voi vota. Nu merg la referendum.
balasbebe

Mesajde Mircea_63 » 26 Iul 2012, 22:23

Vezi Modi? Ti-am spus ca vei gasi chestii faine aici! :lol:
Mircea_63

Mesajde modigliani » 26 Iul 2012, 22:32

Mircea_63 scrie:Vezi Modi? Ti-am spus ca vei gasi chestii faine aici! :lol:
Thx bro ! :lol: :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde patrascu » 27 Iul 2012, 00:17

Cristian IONITA scrie:- in '44, tot Armata Romana a fost cea care l-a tradat pe Antinescu si a lasat ca peste 100.000 de soldati romani care luptau pe frontul din Moldova sa devina prizonieri la sovietici;

Nu imi dau seama la ce te referi in afirmatia de mai sus .
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Cristian IONITA » 27 Iul 2012, 01:28

nici nu ma mira .... multe "evenimente" au fost ascunse sau prezentate in mod denaturat

nu esti singurul care nu stie ca in urma loviturii de stat de la 23 august peste 100.000 de soldati romani au luat drumul siberiei .... ca pana acum 20 de ani exista o scuza pentru asta e de inteles .... de ce acum cand ne stau la indemana o multime de surse de informare multi dintre noi persista in ignoranta imi vine greu sa inteleg.
Asa .... la o evaluare grosiera mai pot remarca ca printre sustinatori demiterii lui Base majoritari sunt ignornatii.

http://www.historia.ro/exclusiv_web/gen ... -nationala
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde balasbebe » 27 Iul 2012, 06:40

Ignorantii nu se duc deoarece ori nu cunosc situatia, gen cei cateva milioane imprastiati de ce Iliescu prin toata lumea, cand s-au inchis fabricile si s-a distrus orice urma de ferme, sau acel CAP. Nu am zis ca Iliescu ar fi de vina ca lumea a vrut sa distruga, ca doar nu el a luat barosul sa scoata fierul vechi din cladiri. Noi am vrut sa avem libertate si o aveam. Pana acum nu se vehicula cu atata putere sa ne prezentam la vot deoarece oricum tot acele fetze ieseam. Acum cand miza este mare, ori, ori se trec la tot felul de amenintari. Ma refer in primul rnd la cei care sunt la tara. De rusine se vor duce la vot.

Eu nu ma duc la vot.
balasbebe

Mesajde Mircea_63 » 27 Iul 2012, 08:24

"Antonescu: Votaţi fără ură, România vrea dragoste" :lol:

e bine de stiut ce ne asteapta.
Mircea_63

Mesajde Cristian IONITA » 27 Iul 2012, 09:06

In ziua de azi cand informatia este doar la un clik distanta (chiar si la tara) eu nu gasesc justificare pertinenta pentru ignoranta .... trebuie sa fii extrem de prost sau/si extrem de lenes ca sa ramai ignorant

http://www.dw.de/dw/article/0,,16125448,00.html

din pacate:

Putini, prea putini realizeaza ca in joc, la referendumul de la 29 iulie nu e doar soarta lui Basescu, pe de o parte, si cea a unor Ponta, Antonescu, Voiculescu et eiusdem farinae pe de alta, ci mai cu seama destinul institutiilor statului de drept, democratia romaneasca si caracterul european si occidental al Romaniei ....

... Unii, cei care vad enorm si simt monstruos vor sa-i faca sa creada pe cei multi ca indepartarea din functia prezidentiala a acestui om le-ar putea, chipurile, rezolva problemele. Ca si cum destituirea unui presedinte ar putea face nefacute furtul intelectual al unui premier, sau instabilitatea politica si economica, izolarea internationala si deprecierea galopanta a leului, provocate de lovitura de stat ce-a culminat cu suspendarea sefului statului.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde modigliani » 27 Iul 2012, 10:50

Mircea_63 scrie:"Antonescu: Votaţi fără ură, România vrea dragoste" :lol:
Pai nu asta facem ? Nu i-o tragem Romaniei in toate pozitiile ? ...... Toti ! .... Probabil ca pe vremea lu' Antonescu era inca virgina saraca , de l-a facut p-ala sa afirme asa ceva ....... :o N-avea el de un' sa stie ce urmeaza ......
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 27 Iul 2012, 11:03

" Andrei Plesu: Eu as defila prin tot Parlamentul Romaniei, printre toti guvernantii Romaniei, si i-as intreba: "Ce stii sa faci?"
Oare are vreo legatura? :lol:
Mircea_63

Mesajde patrascu » 27 Iul 2012, 12:01

Cristian IONITA scrie:nici nu ma mira .... multe "evenimente" au fost ascunse sau prezentate in mod denaturat

nu esti singurul care nu stie ca in urma loviturii de stat de la 23 august peste 100.000 de soldati romani au luat drumul siberiei .... ca pana acum 20 de ani exista o scuza pentru asta e de inteles .... de ce acum cand ne stau la indemana o multime de surse de informare multi dintre noi persista in ignoranta imi vine greu sa inteleg.
Asa .... la o evaluare grosiera mai pot remarca ca printre sustinatori demiterii lui Base majoritari sunt ignornatii.

http://www.historia.ro/exclusiv_web/gen ... -nationala

Daca de aici ai tras concluzia te inteleg. Este slabut articolul de fapt slabut rau. Despre Maresalul Antonescu avem informatie garla daca vrei putem sa deschidem un topic nou sa nu scriem aiurea in tramvai pe un topic dedicat altei discutii.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE