articolul intradevar e departe de a fi o opera de arta ... faptele insa sunt adevarate .... si nu despre Maresalul Antonescu era vorba ... ci despre cei care l-au tradat .... si ca si consecinta a acelei tradari peste 100.000 de soldati romani (175.000 dupa acel articol) s-au ales cu excursii in Siberia .... pentru foarte multi dintre ei aceea excursie a avut bilet numai dus.
Eu stiu despre aceste lucruri de la raposatul bunic .... care din fericire a reusit sa revina in tara dupa 5 ani de lagare in Siberia ... si inteleg de ce acum 20 de ani aceste lucruri nu erau "publice" .... ce nu inteleg insa este de ce ACUM ... aceste lucruri par atat de surprinzatoare .... de ce acum cand nimeni si nimic nu ne mai pune pumnul in gura multi dintre noi continua sa se scufunde in ignoranta si mai ales de ce acum pun botul la tot felul de manevre sforaitoare in care un neica nimeni le promite marea si sarea neavand nimic insa care sa-i sustina afirmatiile.
Exemplul cel mai recent este acest referendum .... cand multi dintre romani cred tampeniile si aberatiile USL-iste ....