Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde patrascu » 27 Iul 2012, 21:08

sincer pe mine unu Europa dar si America ma lasa rece doar nu crede cineva ca ei ne vad ca parteneri in adevaratul sens al cuvantului. Vad implicare acum din partea europei dar la Yalta cine ne-a lasat pe mana rusilor si daca noi poate meritam cehii polonezii ce gresisera sa ramana sub cortina de fier. Mai toti batranii asteptau americanii si dupa jumatate de secol au venit sa ne vanda niste avioane iesite din uz au venit sa bombardeze Serbia sa instaureze linistea in mijlocul Europei. Daca asta inseamna America mai bine fara. Suntem pentru toti un pion si o piata de desfacere a vechiturilor si a produselor special facute pentru est. Daca noi singuri nu o sa reusim prin propriile noastre forte darurile UE sunt ca si calul troian. Ni se pare cand primim niste bani ca l-am luat pe dumnezeu de picioare dar Statele mari ale europei au strategii bine puse la punct iar noi o sa ramanem cu frimituri si o sa fim doar folositi. Pacatul cel mai mare al acestui popor este ca elitele lipsesc sau nu se implica de scarba unor personaje gen Basescu Ponta Udrea Iliescu Nastase ETC. Si poate pe buna dreptate stau deoparte dupa proverbul romanesc te amesteci cu tartele si te mananca porcii.
Chestia asta cu scrisori de o parte si de alta catre UE este exact cum se duc paraciosii la un invatator si spun ce tampenii au facut altii fara sa spuna de ale lor.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde iosca » 27 Iul 2012, 21:27

Imi pare rau ca sa mutat aici campania pt demiterea lui Basescu, dar sa zicem ca e' numa' un subiect de discutie intre noi apicultorii si nimic mai mult (cu toate ca e luat de unii foarte in serios).
Totusi nu pot sa nu observ ca putinii sustinatori ai lui Basescu se straduiesc din rasputeri si aici pe forum, sa-l reinvie din morti (dpdv. politic) si sa-l faca fata mare, cand noi il stim toti de atatia ani ca pe "iapa alba" (o vorba olteneasca).

Cu tot respectul pt efortul vostru sustinut, dar eu sunt covins ca de luni P.D.-ul isi va ocupa un onorabil loc langa PNTCD iar Basescu-l va conduce triunfator si falnic asa cum toti il stim :!: :P
http://iosca.sunphoto.ro

Când te-aştepţi mai puţin, atunci îţi dă Dumnezeu mai mult !
iosca

Mesajde modigliani » 27 Iul 2012, 21:30

iosca scrie: de luni..... Basescu va conduce triunfator si falnic asa cum toti il stim :!: :P

N-ai decat sa-l stii cum vrei d-ta ! Da' eu il stiu oricum , numa' triumfator si falnic .... nu !
modigliani

Mesajde balasbebe » 27 Iul 2012, 21:34

Gresit. Pe Baselu, l-am vazut destul de linistit. Stie de pe acum ca se va frauda puternic, cel putin la sat. Lumea va merge la vot ca si pana acum de rusine. Nu este normal ca si la acel referendum cu miza mare au iesit la limita, iar acum sa-l depaseasca ca procent.

Eu nu merg la vot
balasbebe

Mesajde modigliani » 27 Iul 2012, 21:41

balasbebe scrie:Gresit. ...........
D-le Balas , sa nu alteram topicul ! Este un topic politic , nu unul literar . Insa oricand doriti putem dezbate in alta parte sensurile si insemnatatea atributelor " Triumfator" si "Falnic" .......

On topic : ...... Basescu e orice altceva ! Ba chiar e ..... PRESEDINTE ! Dar nu ..... triumfator sau falnic ......
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 27 Iul 2012, 21:50

Surprinzator e d-nu Milu, care s-a trezit acum, la spartul targului si dupa prezentarea vilei Dante :lol: pregatita pentru un fost sef de stat, sa se ratoiasca la UE. E parerea lui, dar ma minunez vazand momentul in care...hopa ca s-a trezit si asta, fostu` invins de "sistemu`" lui Iliescu, luand apararea PSD-ului. Desigur, dezinteresat!
Eu sunt curios cine va sta in vila Dante, pana la urma?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Mircea_63 » 27 Iul 2012, 22:17

iosca scrie:Totusi nu pot sa nu observ ca putinii sustinatori ai lui Basescu se straduiesc din rasputeri si aici pe forum, sa-l reinvie din morti .....iar Basescu-l va conduce triunfator si falnic asa cum toti il stim :!: :P

Iar tu vrei musai sa-l omori...dupa ce ii recunosti falnicia? :lol:

patrascu scrie:sincer pe mine unu Europa dar si America ma lasa rece doar nu crede cineva ca ei ne vad ca parteneri in adevaratul sens al cuvantului. Vad implicare acum din partea europei dar la Yalta ...

Europa ne-a cerut doar sa respectam regulile. Ca si cum i-ai spune vecinului ca-si poate bate nevasta, dar sa respecte ora de liniste :lol: Poate ca nu suntem prea respectati, dar respectul se castiga. Ne-au cerut ei sa intram in UE? Dar in NATO? Au indicat cumva cu cine sa votam?
Au batut in teava de la calorifer in timp ce noi ne certam. Dupa o saptamana a iesit si Milu la fereastra intreband;
"tu ce ma-ta vrei mah?"
Mircea_63

Mesajde teinegru64 » 27 Iul 2012, 22:19

balasbebe scrie:Gresit. Pe Baselu, l-am vazut destul de linistit. Stie de pe acum ca se va frauda puternic, cel putin la sat. Lumea va merge la vot ca si pana acum de rusine. Nu este normal ca si la acel referendum cu miza mare au iesit la limita, iar acum sa-l depaseasca ca procent.

Eu nu merg la vot

Cu doua galeti....pardon voturi...in fiecare sat ....EBA a intat in p UE .Atunci ...a fost o coordonare perfecta. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Ioan Guist » 27 Iul 2012, 22:27

Colegi
Pentru evitarea aglomeratiei la urne si a conflictelor , guvernul a dat o ordonata de urgenta.Eu zic bine venita.
Astfel:
Duminica , fiind zi de odihna, vor vota cei ce nu sunt de acord cu demiterea.
Luni se prelungeste programul de vot , pana la ora 24, astfel incat toti cei ce voteaza DA sa voteze nestingherit.

Vot usor.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Dragos2006 » 27 Iul 2012, 22:44

.... si daca totusi nu se realizeaza cvorumul vor mai organiza un referendum duminica urmatoare , eventual vor organiza referendumuri pana il vor da jos pe Base !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 27 Iul 2012, 22:53

Mircea_63

Mesajde modigliani » 27 Iul 2012, 22:54

Ioan Guist scrie:..... vot usor.....

Al meu are - pe plan politic real - cca 0,0002 grame . :shock: :shock: :shock: In conditiile in care la fiecare vot in ultimii 22 ani am avut senzatia ( ba chiar convingerea !!! ) c-am pierdut d-aiurea ore pretioase din duminicile mele libere mergand la vot si stand la coada cu babe isterice si transpirate date cu parfumuri proaste ( ca .... dehh , ..... eveniment important , votul asta , ..... naibii ! ) , mosi hodorogiti ( ce inca nu se pot desparte de functiile ce le-au ocupat candva ) , de cretinoizi atoatecunoscatori in politica , .... etc , ......

Bai , stii ce ??? Mi se fix rupe mie de care iese ! Deja-mi fac planuri despre cum sa-i ard , sa-mi tin familia la un nivel de trai care sa atinga conditii decente . ..... Dar atat !

..... te intreb , Nelule , ..... nu mai bine merg duminica si fac "repetitii" si recunoastere pentru viitoarea noastra iesire ? Nu de alta , nenicule , da' mi-e deja lehamite de ..... pseudo politica asta dusa in Romania! Asta nu-i politica ..... E circ ieftin ! N-am chef sa fiu numarat printre figuranti fara a fi remunerat ! Si repet in topic ce-a spus Plesu :

"Nu merg la referendum ! Nu vad de ce-as schimba un berbec pentru doua gaste " !
Ultima oară modificat de modigliani pe 27 Iul 2012, 23:03, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde teinegru64 » 27 Iul 2012, 23:03

Se zice ca gastele au salvat candva o cetate :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde modigliani » 27 Iul 2012, 23:03

teinegru64 scrie:Se zice ca gastele au salvat candva o cetate :lol:
Alta !!!
modigliani

Mesajde Donbazil » 27 Iul 2012, 23:12

gabi bee scrie:daca acum va pica Basescu , la alegerile de peste 3 luni Crin Antonescu va fi batut rau de Mihai Razvan Ungureanu !... la jug i-as pune ...
...

Sal'tare!
Ei na!...Mare scofala ca s-au ciupit unii ca am zis de neica-nimeni - ziaristu-lu-peste , ca-i de-al meu cu rude la Ierusalim....
Pai daca nu stiatzi fratzilor, va spune bunicu' inca una:
- Si Mihai Razvan Ungureanu e tot de-al meu de sange.....Drept e ca nu stiu daca-i taiat imprejur, da tot cu SHALOM saluta!......
No' vedetzi drajii bunicului ca poci scrie si fara a folosi cuvinte pe care doar unii le considera jignitoare ( E V R E U, T I G A N , U N G U R , J I D A N) - iar altzii, multzi, le considera normale.... :)

Cat despre cine va fi sa fie PRESEDINTE peste trei luni, nu va faceti griji c-o sa avem de unde alege, nu-i musai sa fie Crin, sunt muuuuultzi OAMENI in tzara asata capabili sa o conduca, dar cu cinste si in deplina legalitate....Chear am ajuns sa-l regret pe Domnul Emil Constantinescu!....
Sal'tare!
Donbazil - Faget :)

P.S. Cine nu ma crede sa-mi dea adresa de meil ca-i trimit o scrisoare pe care si io am primit-o cand MRU a fost instalat si in care se explica detaliat cine-i omu' si de-al cui din Congo!.... :idea:
Donbazil

Mesajde Dragos2006 » 27 Iul 2012, 23:18

Asa vreau sa-l vad luni pe Baselu :

Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE