Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde teinegru64 » 27 Iul 2012, 23:56

http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde iosca » 28 Iul 2012, 00:05

modigliani scrie:
iosca scrie: de luni..... Basescu va conduce triunfator si falnic asa cum toti il stim :!: :P

N-ai decat sa-l stii cum vrei d-ta ! Da' eu il stiu oricum , numa' triumfator si falnic .... nu !

Sunt intr-u totul de acord cu d-voastra ! Mai cititi-mi o data fraza.

Pt asta trebuie sa votam Duminica, nu sa stam sa privim, pt ca P.D.-ul pe asta se bazeaza, pe indiferenta si indolenta noastra a tuturor si pe oamenii usor de dus de nas.
http://iosca.sunphoto.ro

Când te-aştepţi mai puţin, atunci îţi dă Dumnezeu mai mult !
iosca

Mesajde ioanpuiu » 28 Iul 2012, 00:58

Pătraşcule, prost nu eşti, cu siguranţă.
Dar asta mă face să mă întreb ... de ce te ascunzi în spatele acestui derizoriu "eu doar sunt impotriva lui base" :?:
patrascu scrie:Ti se pare ca am facut ceva gresit? Daca da care este acel lucru din ce imi aduc eu aminte cei pe care ii mentionezi sau o parte a lor au protestat in piata victoriei nu la universitate.

Dacă ai greşit cu ceva ? da Pătraşcule !
Nu ai intuit pericolul, nu ai simţit minciuna.
Dogaru şi oamenii lui nu au protestat în Piaţa Victoriei, au venit la Universitate şi au deturnat acel protest care începuse pentru Raed Arafat.

Asta Pătraşcule , dacă întradevăr eşti cine susţii că ai fi.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 28 Iul 2012, 01:03

Mircea_63 scrie:mi-ar place sa discutam despre aceasta scrisoare si motivele aparitiei ei tocmai acum! Politica e o mare curva, dar sper ca nu luam nicio boala comentand de pe margine.

Nu am avut răbdare să o citesc toată , dar am văzut că fostul preşedinte Constantinescu se chinuie să-şi dea jos tabloul de pe peretele istoriei.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 28 Iul 2012, 01:07

Donbazil scrie:Ei na!...Mare scofala ca s-au ciupit unii ca am zis de neica-nimeni - ziaristu-lu-peste , ca-i de-al meu cu rude la Ierusalim....
Pai daca nu stiatzi fratzilor, va spune bunicu' inca una:

Ei na ... afirmaţii uşoare ... vorbe.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 28 Iul 2012, 08:32

Donbazil, nu sunt eu chiar fata mare, pudica la un cuvant. Mata judecai scrisa ziaristului pe baza faptului ca e evreu.
Sa zicem ca l-as cunoaste si m-ar intreba: " -De unde-i Donbazil asta? - Manastur! - Ah, clar , nu e nevoie sa-mi zici mai multe." Desigur, dialogul e imaginar, dar reflecta un mod de gandire cu fracturi de logica, un fel de ce are sula cu prefectura si un mod de gandire extremist.
Ai auzit matale de teoria aia a relativitatii...Da-o `ncolo ca e scrisa de un evreu :lol:
Cuvantul in sine n-are nimic...
In rest, sa traiesti bunicule si butoaie pline. Vezi ca tra sa fii putin jidan cand le vinzi! :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde iosca » 28 Iul 2012, 10:00

Dragos2006 scrie:Asa vreau sa-l vad luni pe Baselu :

Asa o sa fie Dragos ! Exact cum vrei tu ! O sa-l vedem numa-n filmele vechi de-acu'-nainte :!: :P (ca sa nu-l uitam nu de alta !)
Ultima oară modificat de iosca pe 28 Iul 2012, 10:02, modificat 1 dată în total.

iosca

Mesajde patrascu » 28 Iul 2012, 10:01

ioanpuiu scrie:Dacă ai greşit cu ceva ? da Pătraşcule !
Nu ai intuit pericolul, nu ai simţit minciuna.
Dogaru şi oamenii lui nu au protestat în Piaţa Victoriei, au venit la Universitate şi au deturnat acel protest care începuse pentru Raed Arafat.

Asta Pătraşcule , dacă întradevăr eşti cine susţii că ai fi.

Tocmai asta este diferenta ca am simtit pericolul unui presedinte mincinos tu chiar crezi ca toate curvele din ministere erau puse pe merite profesionale. Nu era minciuna sa numeri precum Anastase? Vezi ce spun apropiatii lui Basescu ce s-au dezis de el. Cat despre Dogaru putea sa protesteze oriunde ideea este ca fiecare trebuie sa isi ceara dreptul. Trebuie sa stii sa ceri ce iti apartine si chiar in democratie trebuie sa mai faci si pe nebunul.
Una peste alta ce se cerea atunci s-a cam indeplinit Arafat este la locul lui Boc e la Cluj Udrea sta pitita Anastase sper sa mearga la Gaga iar Base maine da fata in fata cu poporul sa vedem ce iese (Doamne ajuta poate se duce si el).
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde ioanpuiu » 28 Iul 2012, 12:10

În' 89 aveam cam 35 de ani.
Ce s-a întîmplat cu toţi aceşti ani care s-au scurs ? au trecut degeaba ? i-am pierdut ?
patrascu scrie:Tocmai asta este diferenta ca am simtit pericolul unui presedinte mincinos tu chiar crezi ca toate curvele din ministere erau puse pe merite profesionale. Nu era minciuna sa numeri precum Anastase?

..............Boc e la Cluj Udrea sta pitita Anastase sper sa mearga la Gaga iar Base maine da fata in fata cu poporul sa vedem ce iese (Doamne ajuta poate se duce si el).

Auzi Pătraşcule ... mă laşi cu imaginea asta a tăuraşului de la ţară , plesnind de sănătate şi care vede roşu cu ... un singur ochi ?

Uita cum văd eu lucrurile:
Luni, împreună cu Ioşca şi ceilalţi, veţi fi în stradă la fiesta.
Veţi sorbi pe îndelete şampania din cupa victoriei oferind lumii un spectacol rar şi amar, ceva ce europenii, de-a valma cu Barroso şi Merkel, nu au mai văzut la ei acasă.
Îmaginile alea vor dăinui peste ani şi le vor vedea nepoţii mei şi ai tăi.

După ce mîncarea şi vinul se vor fi terminat, vă veţi împrăştia care-încotro ca după nuntă.
În vremea asta eu voi fi tot aici ... la o cafea amară.
Dar nu singur !
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 28 Iul 2012, 12:28

Exista impresia ca unii dintre noi il sprijinim pe Basescu!
Nu-l sprijina nimeni pe Base! Are el si bune si rele. Justitia a inceput sa lucreze fara sa tina cont de apartenenta politica. Pot demonstra asta cu cifre.
Totusi:
Nu Base, Ponta, Antonescu sau oricine altcineva va protejeaza pe d-voastra impotriva unei nedreptati ci sistemul democratic si separatia reala a puterilor in Stat. Nu vreau sa fiu protejat de un om ci vreau sa fiu protejat de catre lege. E aberant sa nu vezi incalcarea la foc automat a legilor si modificarea lor dupa bunul plac al USL:
Legea spune ca nu se pune problema suspendarii, decat in cazul unor incalcari grave ale Constitutiei. C Constitutionala spune ca n-a incalcat grav Constitutia!, dar cum intre timp USL-ul a modificat legea din mers, avizul Curtii nu mai conteaza. Pana atunci conta. Legea nu-l protejeaza nici macar pe presedintele tarii? Atunci mie ce mi-se poate intampla?

Presedintii Camerelor puteau fi revocati doar de grupul care i-a numit. PDL a respectat acest lucru, dar USL l-a incalcat si iata-l pe Antonescu presedinte.
D-voastra, stuparilor, aveti reguli de respectat, dar Puterea NU! Totusi nu va pasa.

De ce ar trebui sa va pese?
Spunea cineva ca Stalin in fruntea SUA, n-ar fi nici un pericol, deoarece acolo legile sunt sfinte si Stalin n-ar putea face nimic din ce a facut. In schimb un presedinte superdemocrat, Obama, Kennedy sau oricare altul, ar fi un pericol in fruntea unei dictaturi. Legea ne protejeaza NU omul!
Ce inseamna Dictatura? Nerespectarea legilor si modificarea lor dupa bunul plac al puterii. Ordonante de urgente, fara sa mai existe macar verificarea constitutionalitatii de catre CC. Si ceea ce s-a intamplat la noi nu se incadreaza la dictatura?

Ura fata de Base va face sa nu vedeti ce se intampla. Am vazut o scena simpatica prezentata drept mentalism: doua persoane discutau concentrat intr-un restaurant, iar personalul a modificat decorul fara ca "subiectul" sa observe acest lucru.
Asta s-a intamplat si acum!

Daca protestez impotriva incalcarii legilor, sunt catalogat drept Basist!

UE protesteaza impotriva a ceea ce poate fi nasterea unei dictaturi, dar cainii latra, caravana merge, noi nu vedem nimic ci il privin hipnotizati de ura, pe Base.

La urma urmei, boul asta de hahaila, desi dupa fapte a facut mult mai mult decat Milu si Iliescu, culege ce a semanat. Acum are sansa sa-i hahaie in fata poporul. Numai ca in hahaitul asta ce ne-a cuprins, riscam sa nu vedem ce se intampla in fundal, unde incet incet se schimba decorul. Am intrat intr-un restaurant occidental si ne aflam intr-unul oriental.

Lasati-l pentru cateva clipe pe Basescu deoparte, faceti abstractie de persoana lui si priviti in jur. E acelasi restaurant?

Domnu` Puiu, vin si eu la o cafea. Tot fara zahar!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde patrascu » 28 Iul 2012, 12:49

Si dupa anii astia care spui ca sunt pierduti tocmai Basescu este speranta un fost comunist, securist, cel care a pus trenuri la dispozitia minerilor, care a vandut flota , care si-a pus amante pprin toate posturile importante, care a batut copii, care era marginalizat de omologii sai europeni. Pentru mine acest om este un gunoi iar textele ca trebuie sa ne chinuim sa le fie bine copiilor si nepotilor nostri pentru mine nu au valoare. Batranii au inghitit galusca poate cu generatii de sacrificiu cu sa fie rau astazi ca maine sa ne fie mai bine. Eu personal vreau bsa traiesc in prezent si nu in viitor. Cat despre Europa poti sa vezi una din postarile mele de mai sus.
Daca maine pica Base o sa fiu foarte vesel oricum nu in asa masura sa iau mancarea si bautura de la gura uselitilor. Am ce sa mananc si acasa. Se pare ca altcineva vede portocaliu cu ambii ochi.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Dragos2006 » 28 Iul 2012, 13:02

Daca ar durea prostia ce urlete s-ar auzi pe aici ... cat de prost poti fi incat sa aduci acuzatii la adresa unei persoane fara nici cea mai mica dovada ? apropo cu ce a incalcat Base GRAV constitutia ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde patrascu » 28 Iul 2012, 13:09

:D :D :D Decat sa intru in polemici cu secatura secaturilor mai bine ma abtin
patrascu

Mesajde Dragos2006 » 28 Iul 2012, 13:26

Eu ma refeream la cu totul si cu totul alte persoane dar daca tu te simti vizat este treaba ta ! ce ? aud niste tipete dinspre Urziceni !!!!! aaaa mi s-a parut , dormiti linistiti ....
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde iosca » 28 Iul 2012, 13:30

Mircea_63 scrie:Exista impresia ca unii dintre noi il sprijinim pe Basescu!
Nu-l sprijina nimeni pe Base! Are el si bune si rele. Justitia a inceput sa lucreze fara sa tina cont de apartenenta politica. Pot demonstra asta cu cifre.

:lol: :lol: Hai sa fim seriosi Mircea, justitia n-a fost, nu este si nu va fi curand (cel putin nu cat vom trai noi) independenta dpdv politic, indiferent de culoarea politica.
Iar in ceea ce-l priveste pe Basescu, tot ce voi numiti justitie libera erau comenzi politice, bine regizate si scoase la lumina numi atunci cand e nevoie. Nu fi-ti copii sau nu-ncercati sa ne spuneti noua copilarii pt ca (din pacate)
am crescut

iosca

Mesajde patrascu » 28 Iul 2012, 13:33

Pt Dragos2006. Te-a caracterizat perfect C I in multe postari nu are sens sa ma repet sau sa plagiez pot doar sa spun ca sunt total de acord cu el. Cea mai frumoasa ramane asta: Secatura secaturilor. Suna sublim si pe deasupra ti se si potriveste de minune
patrascu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE