modigliani scrie:iosca scrie: de luni..... Basescu va conduce triunfator si falnic asa cum toti il stim![]()
N-ai decat sa-l stii cum vrei d-ta ! Da' eu il stiu oricum , numa' triumfator si falnic .... nu !
patrascu scrie:Ti se pare ca am facut ceva gresit? Daca da care este acel lucru din ce imi aduc eu aminte cei pe care ii mentionezi sau o parte a lor au protestat in piata victoriei nu la universitate.
Mircea_63 scrie:mi-ar place sa discutam despre aceasta scrisoare si motivele aparitiei ei tocmai acum! Politica e o mare curva, dar sper ca nu luam nicio boala comentand de pe margine.
Donbazil scrie:Ei na!...Mare scofala ca s-au ciupit unii ca am zis de neica-nimeni - ziaristu-lu-peste , ca-i de-al meu cu rude la Ierusalim....
Pai daca nu stiatzi fratzilor, va spune bunicu' inca una:
Dragos2006 scrie:Asa vreau sa-l vad luni pe Baselu :
ioanpuiu scrie:Dacă ai greşit cu ceva ? da Pătraşcule !
Nu ai intuit pericolul, nu ai simţit minciuna.
Dogaru şi oamenii lui nu au protestat în Piaţa Victoriei, au venit la Universitate şi au deturnat acel protest care începuse pentru Raed Arafat.
Asta Pătraşcule , dacă întradevăr eşti cine susţii că ai fi.
patrascu scrie:Tocmai asta este diferenta ca am simtit pericolul unui presedinte mincinos tu chiar crezi ca toate curvele din ministere erau puse pe merite profesionale. Nu era minciuna sa numeri precum Anastase?
..............Boc e la Cluj Udrea sta pitita Anastase sper sa mearga la Gaga iar Base maine da fata in fata cu poporul sa vedem ce iese (Doamne ajuta poate se duce si el).
Mircea_63 scrie:Exista impresia ca unii dintre noi il sprijinim pe Basescu!
Nu-l sprijina nimeni pe Base! Are el si bune si rele. Justitia a inceput sa lucreze fara sa tina cont de apartenenta politica. Pot demonstra asta cu cifre.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori