patrascu scrie:Si dupa anii astia care spui ca sunt pierduti tocmai Basescu este speranta un fost comunist, securist, cel care a pus trenuri la dispozitia minerilor, care a vandut flota , care si-a pus amante pprin toate posturile importante, care a batut copii, care era marginalizat de omologii sai europeni. Pentru mine acest om este un gunoi iar textele ca trebuie sa ne chinuim sa le fie bine copiilor si nepotilor nostri pentru mine nu au valoare. Batranii au inghitit galusca poate cu generatii de sacrificiu cu sa fie rau astazi ca maine sa ne fie mai bine. Eu personal vreau bsa traiesc in prezent si nu in viitor. Cat despre Europa poti sa vezi una din postarile mele de mai sus.
Daca maine pica Base o sa fiu foarte vesel oricum nu in asa masura sa iau mancarea si bautura de la gura uselitilor. Am ce sa mananc si acasa. Se pare ca altcineva vede portocaliu cu ambii ochi.
iosca scrie: Hai sa fim seriosi Mircea, justitia n-a fost, nu este si nu va fi curand (cel putin nu cat vom trai noi) independenta dpdv politic, indiferent de culoarea politica.
iosca scrie:![]()
Hai sa fim seriosi Mircea, justitia n-a fost, nu este si nu va fi curand (cel putin nu cat vom trai noi) independenta dpdv politic, indiferent de culoarea politica.
Iar in ceea ce-l priveste pe Basescu, tot ce voi numiti justitie libera erau comenzi politice, bine regizate si scoase la lumina numi atunci cand e nevoie.
Dragos2006 scrie:Daca aceste apelative veneau de la un Nelu Pupemea , un Valter , un Luci Avram chiar imi puneam un mare semn de intrebare asupra personalitatii mele dar cand vin de la nimeni chiar mi se falfaie in vant.
patrascu scrie: ....
Echo poate e si ura dar nu pot sa creditez un fost comunist asa cum nu ii suport pe Iliescu pe Nastase asa nu il pot suporta pe Basescu. Toti sunt rupti din FSN ul anilor 90 mai toti sunt copii lui Iliescu si atat.
O sa cred intr-un personaj politic atunci cand o sa se prezinte fara nici un ascunzis si fara nici o pata pe CV pana atunci o sa merg la vot sa dau jos un securist cu toate ca fac pariu ca nu se face cifra necesara
Cristian IONITA scrie: .... iar daca altii iti spun ca esti altfel o fac doar din interes (cu cati din cei enumerati de tine ai diverse "afaceri" deja facute sau in curs de derulare?) .... oricum nu spun ceea ce cred cu adevarat.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori