Dragos2006 scrie:Maine dimineata ma duc la biserica si ma rog la Dumnezeu sa lumineze mintea ce de pe urma a romanilor .
Corecta decizie si de urmat .
Numai bine si sanatate .
Dragos2006 scrie:Maine dimineata ma duc la biserica si ma rog la Dumnezeu sa lumineze mintea ce de pe urma a romanilor .
Cristian IONITA scrie: Oare ce ai tu de castigat ca "simplu cetatean" din faptul ca e demis Base si ce-o avea de castigat Felix, Voicu si Nastase ? ..... ca tu deja ai pierdut imens (crestere curs, risc de tara, imagine, etc) banuiesc ca nu ma contrazici, dar poate imi arfgumentezi cu ce ai de castigat ....
patrascu scrie:Atata timp cat in viata politica nu or sa se implice oameni capabili fara urme ale comunismului fara urme ale securitatii oameni care au demonstrat pe banii lor si nu pe ai statului oameni care au demonstrat pe creierul lor si nu pe al altora care au aratat onoare care au primit respect fara sa ceara pana atunci o sa ramanem cu Base Crin si Ponta.
echo scrie:Singurul scenariu castigator eu il vad prin atingerea 50+ 1 cu preponderenta NU. De ce? simplu - in acest fel romanii isi vor arata dispretul si separarea fata de clasa politica de 2 rahati prin faptul ca le spun NU in fata!
LUPU' ALBINELOR scrie:- Bai echo, ai citit scrisoarea democracitului Emil Constantinescu catre Europa ?
echo scrie:- A cui ? Cine ?
LUPU' ALBINELOR scrie:- Bai da tu esti culmea. Atata istorie contemporana nu sti ? Mai pune mana si tu pe cate o carte...A fostului presedinte al Romaniei in perioada 1996 - 2000 !
echo scrie:- Da bai Lupe, am gasit. Da cu dificultate, sa sti. Ca era scris cu litere mici intr-o nota de subsol: " * Emil Constantinescu, presedinte al Romaniei pe timpul lui MIRON COZMA"
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori