Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde tassevasi » 28 Iul 2012, 16:50

Dragos2006 scrie:Maine dimineata ma duc la biserica si ma rog la Dumnezeu sa lumineze mintea ce de pe urma a romanilor .

Corecta decizie si de urmat .
Numai bine si sanatate .
tassevasi

Mesajde patrascu » 28 Iul 2012, 17:26

Cristian IONITA scrie: Oare ce ai tu de castigat ca "simplu cetatean" din faptul ca e demis Base si ce-o avea de castigat Felix, Voicu si Nastase ? ..... ca tu deja ai pierdut imens (crestere curs, risc de tara, imagine, etc) banuiesc ca nu ma contrazici, dar poate imi arfgumentezi cu ce ai de castigat ....

Ai dreptate si sunt de acord cu tine ca nimeni nu are de castigat din mase dar oare au castigat ceva sub alti politicieni? Ce au avut de castigat in timpul lui Iliescu , Constantinescu Basescu? (Sa nu imi spui textul cu justitia libera). Absolut nimic. Tara asta a pierdut sub cam toate partidele si toti politicienii asa ca nu vad o tragedie ca pleaca Basescu. Tragedia dupa parerea mea este cu totul alta. Nu ai de unde sa alegi toti absolut toti sunt manati in lupta de interese personale de moment. Asa cum base si gasca lui au furat asa se bat si astia sa ajunga la os sa roada si dintii lor ceva. . De ce oare sa fii asa de inversunat sa te lupti pentru putere (si aici ma refer la toti la absolut toti) cand tara este in mare kkt. pentru ce ? Pentru salariile care nu sunt prea barosane pentru masina si telefon pentru girofar sau PENTRU OS ? Nimeni de sus nu se uita in jos la noi decat daca au nevoie de un vot sau daca se pune de o revolta serioasa in rest toti se uita la portofel si la conturile bancare.
Atata timp cat in viata politica nu or sa se implice oameni capabili fara urme ale comunismului fara urme ale securitatii oameni care au demonstrat pe banii lor si nu pe ai statului oameni care au demonstrat pe creierul lor si nu pe al altora care au aratat onoare care au primit respect fara sa ceara pana atunci o sa ramanem cu Base Crin si Ponta.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Cristian IONITA » 28 Iul 2012, 18:35

ei .... hai sa nu o luam chiar asa in tragic .... depinde unde si mai ales in ce pondere ne raportam

Romania de azi nu seamana deloc cu cea de dinainte de '90, si nici macar cu cea din 2004 .... a ca e departe de ceea ce ar trebui si ar putea sa fie sunt de acord .... dar pana una alta si pana prin 2009 mai toata lumea a fost pe plus .... dupa 2009 sunt unii care au dat de ceva mai greu .... dar nu se poate spune ca au ajuns sub nivelul de la 2004, nu mai vorbesc de cel din '90.
Spun toate astea cat se poate de obiectiv .... si nu ca sa-l laud pe Base (care clar prin politica de protectie si promovare a camarilei a fost o frana) ci ca sa nu ne pierdem in lamentat de dragul lamentatului.

Ce se intampla insa acum loveste clar in temelia care a stat la baza acestei dezvolatari ... Romania de azi fara relatia buna cu UE si alii finatatori (FMI, BERD, etc) e la un pas de haos ... pur si simplu depindem in proportie imens de mare de fluxurile de capital din afara tarii .... iar actiunea USL pericliteaza fix aceasta ... . Personal nu consider un lucru taman rau ca Romania sa nu mai depinda de capitalul strainm dar ma indoiesc ca de aceeasi pareri sunt majoritatea concetatenilor .... mai ales cei ale caror venituri depind direct de catre stat (bugetarii si pensionarii).

Despre motivatia celor care lupta pentru putere ... pai oricat de in c*cat ai fi ... e bine sa fii mai la suprafata .... si dimpotriva mai degraba tragi sa fii sus cand nivelul de c*cat e inalt ... decat atunci cand e numai superficial.
Spui ca Base se cramponeaza de putere .... asa si este insa mie mult mai inversunati si dispusi la orice nelegiuire imi par cei care vor sa-l dea jos. Sincer sa fiu am crezut ca nu-mi va mai fi dat sa vad un mod atat de feroce si lipsit de scrupule in politica cum a fost in ani 90, uite insa ca aceste deja il depaseste ... mai ramane sa vedem minerii (sau altii dar in aceeasi maniera) defiland pe strazi.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde echo » 28 Iul 2012, 18:42

Domnul Patrascu cu ceea ce ati scris mai sus incepeti sa va apropriati de lumina.. parca nu mai pare doar un punct la capatul tunelului...

Mergand pe aceeasi idee (desi nu e totul), vin si eu si va intreb: de ce as aproba si/sau sustine atunci actiunea USL-ului ?? Pentru ce tot acest circ ? pentru ce toata acesta cheltuiala financiara?? Pentru ce acesta pierdere de imagine ?? Pentru ce aceasta instabilitate politica? pentru ce aceasta pierdere economica (vezi cursul) ??
Doar ca sa ajunga USL-ul la ciolan ?

Ei ne pun noua toate astea pe nota de plata doar ca sa vina ei la putere ?? Ca foamea era mare printre ei si vor sa ii inlocuiasca pe actualii ??

Nu ne statea bine cu o linie deja trasata, un curs valutar cat de cat stabil, cu o imagine cat de cat OK si cu o situatie politica relativ linistita in tara?
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde proapi » 28 Iul 2012, 18:44

patrascu scrie:Atata timp cat in viata politica nu or sa se implice oameni capabili fara urme ale comunismului fara urme ale securitatii oameni care au demonstrat pe banii lor si nu pe ai statului oameni care au demonstrat pe creierul lor si nu pe al altora care au aratat onoare care au primit respect fara sa ceara pana atunci o sa ramanem cu Base Crin si Ponta.

Si cum faci asta?
proapi

Mesajde augustin » 28 Iul 2012, 18:45

Expresia "sunt o hiena de roman" nu trebuie luata in sens peiorativ. Hiena este un animal care are rolul sau in natura. Gandeste-te ca e unul din putinele animale care pot ucide leul...
Prin scrisa lui, Lupu a cam ucis niste lei, sau macar a facut o hiena sa-l aprecieze. Si pe matale la fel. Ca esti bine informat. Da, si in stuparit.
In legatura cu caracterul duplicitar, nu e cazul.
Si, da, ma duc la vot. Si votez pentru base. Cu b mic.
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde echo » 28 Iul 2012, 18:52

Nu ma refeream la tine, spunand de caracter duplicitar, una ca nu ne cunoastem personal, deci nu ma pot lansa in afirmatii gratuite si doi, ca nu este locul si nici civilizat, pentru atacuri la persoana (o fac politicienii pentru noi toti... :D ).

Ma refeream ca noi ca natiune, daca adoptam un caracter duplicitar, nimeni nu ne va aprecia iar istoria nu ne iarta.

MErg si eu la vot, dar eu nu votez cu Base, ca am votat cu el ultima data in 2009 si nu imi schimb deciziile, ci eu votez impotriva USL-ului de data asta
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde augustin » 28 Iul 2012, 18:58

Da, si eu votez tot impotriva useleului.
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde patrascu » 28 Iul 2012, 19:41

domnule echo toate intrebarile au un singur raspuns pentru ca si Basescu si Usl sunt o apa si un pamant. Daca maine o sa pot sa ii dau o palma (un vot impotriva) lui Basescu nu o sa ma dau inapoi. Chiar crezi ca aveam o imagine nepatata in Europa? daca aveam eram in Schengen chiar crezi fata de cat s-a furat ca este prea mare risipa un referendum? Crezi ca daca aveam o economie sa duduie se clintea leul ca se bate Basescu si cu Ponta? Avem o clasa politica slabuta si mincinoasa cu Basescu in frunte.

Proapi : cand nu prea va mai fi nimic de furat cand nu se va mai putea umbla cu cioara vopsita toti incompetentii vor pleca singuri. Uneori decat sa repari o casa veche zilnic mai bine o lasi sa se darame si apoi incepi de la zero si poti iesi mai ieftin la final.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Dragos2006 » 28 Iul 2012, 19:46

popor de asistati social , popor de mocangii , asta suntem ! toti se vaita ca o duc rau ca ba baselul , ba altu nu au grija sa o duca bine . Ma nu am vazut si eu unul sa urle ca s-a apucat de munca si baselu nu l-a lasat Toti vor numai mocangeala . numai pomana , de muncit nu mai vrea nimeni ?

PANA NU PUNETI RACU" LA TREABA NU VETI DA INAINTE INDEFERENT CA ESTE BASELU LA PUTERE SAU ALTUL .

Aud mereu vorba ca o ducem rau in timpul lui Baselu deoarece s-a furat , ce s-a furat ??? fapte concrete aveti ????
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde popageorgian » 28 Iul 2012, 19:59

:roll: chiar nu stiu ce sa fac? cu cine sa votez?
sunt cam obosit dupa o saptamana de munca /hei rup/ , s-ar putea sa stau acasa.
http://popageorgian86.sunphoto.ro/

Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a Lui Dumnezeu
popageorgian

Mesajde echo » 28 Iul 2012, 20:55

DECI , Domnilor, ca a venit si timpul lui DECI.....

Eu maine ma duc la vot si ma va costa mult, ca urna e departe pentru mine... Dar daca ma costa, atunci ma duc sa le-o platesc !!!

M-am tot gandit zilele astea cam care ar putea fi structura voturilor. Pe net, statistica arata ca sunt cam 55-60% impotriva USL-ului, dar acestia nu reprezinta mai mult de 30 % din populatia cu drept de vot. Restul, marea majoritate, care nu au net ci doar Antena, sunt in mare parte imptriva lui Base...

Dintre cei care sunt impotriva USL-ului mare parte nu vor vota, pentru a se separa de o asemenea actiune.

Dintre cei care sunt impotriva lui Base, unii, putini, nu vor merge la vot, fie de lehamite, fie de lene. Ceilalti, orbiti de ura vor vota...

Prezenta la vot se va apropria de 50%. Cam pe acolo, cel mult, altminteri nu se mai sinchiseau USL-ul cu atatea circuri, daca ar fi condus detasat... Deci jumatate de tara cel putin este impotriva lor

- Daca nu atinge 50+1, Base "castiga" la masa verde. - Romania pierde.
- Daca atinge 50 + 1 , Base pierde - Romania pierde

Singurul scenariu castigator eu il vad prin atingerea 50+ 1 cu preponderenta NU. De ce? simplu - in acest fel romanii isi vor arata dispretul si separarea fata de clasa politica de 2 rahati prin faptul ca le spun NU in fata!

Romania castiga a doua oara in fata lumii, aratand ca ceea ce s-a intamplat este doar o golaneala USL-ista si societatea romaneasca nu se complace in aceasta golaneala, dandu-le cu tifla. - USL pierde / Romania castiga.

Parerea mea:

Cei care votati DA, mai ganditi-va ce anume inseamna votul vostru !! Dincolo de ura fata de Base...

Cei care votati NU - mergeti la vot !

Cei care credeti NU, dar stati acasa - stati cu ochii pe tv la sondaje. Daca prezenta se aproprie de 40%, e deja periculos - mergeti la vot, atunci deja totul depinde de voi...

Daca tot ne costa.... atunci hai sa le-o platim !!!!

.
echo

Mesajde augustin » 28 Iul 2012, 23:07

Si, daca vreti sa stiti, singurul care-l poate inlocui cu succes pe base este chuck norris.
Iata de ce:
Chuck Norris nu are nevoie de coalitie, el face legi, le executa si le aproba, iar daca le incalca da singur cu el insusi de pamant.
Chuck Norris nu va intra niciodata in UE, el va face UE sa adere la Romania.
Chuck Norris n-are nevoie de scut antiracheta, pentru ca rachetele sunt de fapt scupicirile lui Chuck Norris.
Chuck Norris stie ca ecuatorul e o linie imaginara, astfel ca nu-l va impiedica nimic sa-l faca sa treaca prin Bucuresti.
augustin

Mesajde ioanpuiu » 28 Iul 2012, 23:58

echo scrie:Singurul scenariu castigator eu il vad prin atingerea 50+ 1 cu preponderenta NU. De ce? simplu - in acest fel romanii isi vor arata dispretul si separarea fata de clasa politica de 2 rahati prin faptul ca le spun NU in fata!

Echo, muşchii pe care poate îi simţi că s-au umflat pe tine, nu cîştigă întotdeauna.

Nu voi vota din motivele pe care le-am expus deja.
În nici un caz nu vreau să fiu eu acel " +1 " peste 50% şi asta să mă urmărească toată viaţa.

Exercitarea votului este un drept, nu o obligaţie şi să nu mă întrebaţi de moralitate.
Consider că orice lovitură sub centură aplicată useleului este acceptabilă deoarece au intrat în ring cu potcoave ascunse în mănuşile de box.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde nicus » 29 Iul 2012, 01:12

Maine, Romania va arata daca ii doreste inapoi pe romanii de care Europa nu vrea sa scape.
Asteptam.. la umbra.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 29 Iul 2012, 01:53

LUPU' ALBINELOR scrie:- Bai echo, ai citit scrisoarea democracitului Emil Constantinescu catre Europa ?

echo scrie:- A cui ? Cine ?

LUPU' ALBINELOR scrie:- Bai da tu esti culmea. Atata istorie contemporana nu sti ? Mai pune mana si tu pe cate o carte...A fostului presedinte al Romaniei in perioada 1996 - 2000 !

echo scrie:- Da bai Lupe, am gasit. Da cu dificultate, sa sti. Ca era scris cu litere mici intr-o nota de subsol: " * Emil Constantinescu, presedinte al Romaniei pe timpul lui MIRON COZMA"

- Aha, deci mi-o facusi echo ! Buuun ! ;)

Vezi ca am sa iti raspund la topicul 'Esenta Raului' dupa...refrenindrum . :D
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE