Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde paul » 29 Iul 2012, 19:43

ioanpuiu scrie:"Ora unu a sosit
Omul negru n-a venit
"

Aşteaptă Paul !
Să vezi ce votează locuitorii satelor către miezul nopţii :lol: :lol: :lol:

Nu se mai aplica principiul de la referendumul din 2007 ... " nu pot ei fura cat puteti voi vota " :lol: Daca la ora asta era un 40% ... se mai vota pe ici pe colo :lol:
Imi permit un sfat ... nu exagera cu zaharul in cafea . Mai bine putina miere. Oricum vom avea parte de multa ... fiere !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 29 Iul 2012, 21:11

Nu insista Paul, mai e foarte mult pînă la zahăr.
Urmează alegerile parlamentare şi pentru că te văd interesat îţi fac următoarea propunere: hai să schimbăm parlamentul pentru că acolo e buba mare.
Vreau să nu mai văd acolo nici unul din actualii parlamentari sau să rămînă un procent maxim de 5% dacă merită.

Nu ştiu ce sistem de vot vor folosi la parlamentare dar eu voi vota doar nume noi, nu vreau să-i mai văd acolo pe ăştia vechi.
Propun să începem cu PDL ; pe Videanu nu vreau să-l văd nici măcar portar la parlament, Udrea - la reformă, pe centură , să fie acolo colegă cu Lavinia Şandru ... şi tot aşa.
Alegeri parlamentare sub lozinca " FARA VECHITURI"
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde augustin » 29 Iul 2012, 21:20

Frate Paule, da' Friptor Orfan ala cine mama ma-si e? E de dincolo? Oare ce-o fi dincolo?
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde ioanpuiu » 29 Iul 2012, 21:54

La declaraţia asta:
"In primul rand sunt foarte multumit pentru ca in urma cu cateva minute am vorbit cu ministrul de Interne, Ioan Rus, si pana la aceasta ora nu s-a inregistrat nicio singura reclamatie, nicio singura sesizare cu nici un fel de neregula deci toate prostiile alea cu fraudarea si tipetele de dinainte s-au dovedit simple smecherii de campanie", a declarat premierul Victor Ponta

Am citit un comentariu care m-a binedispus

Daca nu il voi mai vedea pe Ponta NICIODATA, tot o sa fie PREA DES!
ioanpuiu

Mesajde Dragos2006 » 29 Iul 2012, 21:56

Buna dimineata ! ma , eu cred ca ma mut in tinutul secuiesc ! bai frate ce uniti sunt ungurii ! 6 % !!!!!
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Ioan Guist » 29 Iul 2012, 22:04

Halo,
Am vi'nt si io d ela stupi.Ca am inlocuit pe baiatu' meu.
Cand e referendumul?
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Johny » 29 Iul 2012, 22:11

Am auzit ca incepe un referendum in Ungaria, pentru doritorii intarziati. Parca asa spunea Viktor Orban sambata, sau am inteles gresit? Of, of uit mereu, incep sa imbatranesc!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)
Johny

Mesajde Ioan Guist » 29 Iul 2012, 22:24

Una alta sa mai... ne radem.

Revista Kamikaze
Mircea Geoană se îndreaptă deja către sediul USL ca să țopăie la ora 23, cînd se anunță rezultatele.
See Translation
Like · · Share · 2283053 · 13 minutes ago ·
Options

Revista Kamikaze
Mă uit de un sfert de oră la meciul lui Dinamo și nu reușesc să mă dumiresc: ăștia or fi strâns 50+1 suporteri în tribune?
See Translation
Like · · Share · 9773 · 14 minutes ago ·
Options

Revista Kamikaze
Surprinși de succesul acțiunii "Vila Dante", USL-iștii regretă acum că n-au inițiat și o acțiune numită "Casele celui mai bun premier post-decembrist"
See Translation
Like · · Share · 8864 · 12 minutes ago ·
Options

Revista Kamikaze shared a link.

Impertinențele KMKZ de referendum | Revista Kamikaze
www.kmkz.ro
* De Ziua porților deschise, Marean Vanghelie va veni la Vila Dante cu câteva sute de cetățeni europeni din sectorul 5. Bine, Marean putea merge cu oamenii ăia la Vila Dante și cu ocazia Zilelor porților încuiate, chiar nu înțeleg graba. * Invidioși pe luxul din sufrageriile în care plănuia Băsescu ...
Share

Revista Kamikaze
Populația maghiară din Covasna și Harghita a stat acasă. Iar o să dea USL-ul vina pe diasporă!
http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/imperti ... endumului/
See Translation
Like · · 61611 · 14 minutes ago ·

Revista Kamikaze
Mai mulți alegători din județul Suceava au depus plângeri la OPC din cauza obrăzniciei ospătarilor din secțiile de votare.
See Translation
Like · · 1991013 · 4 hours ago ·

Revista Kamikaze
Cine credeți că adună mai multe voturi: Mazăre, cu fetele în bikini, sau Iliescu, cu babele în gogoșari?
See Translation
Like · · 203255 · 6 hours ago ·

Revista Kamikaze
Se ştie de pe acum că Irinel Columbeanu o să voteze împotriva demiterii. Şi asta pentru că răspunsul „Da” se află prea sus pentru a putea ajunge la el.
See Translation
Like · · 177811 · 21 hours ago ·

Revista Kamikaze
De Ziua porților deschise, Marean Vanghelie va veni la Vila Dante cu câteva sute de cetățeni europeni din sectorul 5. Bine, Marean putea merge cu oamenii ăia la Vila Dante și cu ocazia Zilelor porților încuiate, chiar nu înțeleg graba.
See Translation
Like · · 2012728 · Yesterday at 7:38pm ·
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde iosif petru » 29 Iul 2012, 23:33

BASESCU IA CIURUIT
iosif petru

Mesajde augustin » 29 Iul 2012, 23:52

Iar?
Si Chuck Norris?
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde gabi bee » 29 Iul 2012, 23:54

dupa cum am anticipat , batranul LUP DE MARE a iesit din nou invingator si va fi consemnat in cartea de istorie ca atare ! cine nu a inteles pana acum, ar trebui sa inteleaga ca nu se mai poate face polititca in romania , de felul celei facute de USL si acolitii lor si ca astfel de politica de dispret la adresa intelectului romanilor va fi si mai aspru pedepsita pe viitor ! trebuie sa ne indreptam cu totii atentia spre valorile democratiilor europene si sa pedepsim prin vot orice politician care va mai incerca sa le incalce pe fata si sa creada ca alegatorul roman este unul prost si ****** ! bravo ROMANI si bravo BASE !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde iosif petru » 30 Iul 2012, 00:14

Gabi ai dreptate dar poate intra si in cartea recordurilor cu 2 suspendari. :lol:
iosif petru

Mesajde ioanpuiu » 30 Iul 2012, 00:16

Pot îndrăzni doar să sper dar nu pot încă să mă bucur, nu pînă nu voi vedea negru pe alb decizia CCR .
Atîta încredere am în cei care au azi pe mîna lor toată puterea.

Un referendum nevalidat (prin cvorum) este, pentru foarte mulţi oameni din ambele tabere, un sentiment de uşurare şi de revenire la normalitate.

Rămîne de văzut cine plăteşte pentru tot deranjul.
Deoarece sunt oameni din ambele tabere , care umblă cu funia după ei, au apucat să facă nodul şi să-l dea cu săpun.
ioanpuiu

Mesajde patrascu » 30 Iul 2012, 00:18

Nu va grabiti ca Geoana la sotie noaptea ordoneaza voturile :D
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde ioanpuiu » 30 Iul 2012, 00:54

Prezenţa la vot în Judeţul Olt în mediul rural a fost de 85,39%
Care eşti mă din Olt ?
Ajutaţi-ne să înţelegem că eu nu-mi pot explica !
ioanpuiu

Mesajde Dragos2006 » 30 Iul 2012, 01:02

nu au reusit sa fure asa de mult cat am boicotat noi.
asta cu 85% e frauda pe fata , se poate demonstra statistic ! prezenta mai mare decat la locale unde interesul primarilor era clar ... ma facu muica oltean......
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE