de jenica67 » 30 Iul 2012, 21:41
delorin I, tu spui : "Doi dintre acesti stupi nu prea mai au miere...adica fagurii sunt plini pe jumatate in schimb este foarte multa albina!" Pai ce ai vrea la timpul asta draga ? Sa ai ramele pline de miere si puiet ca in octombie ? Pune draga mana si citeste o carte si pune cum zic japonezii : " intrebari potrivite, daca vrei sa primesti raspunsuri potrivite", si in acelasi timp, invata sa descri situatia, sa inteleaga cei care vor sa iti raspunda, situatia, in care te aflii, daca vrei sa te ajute, cu un sfat. De exemplu, dupa ce ai descris tu, eu zic ca stupii tai, sunt foarte buni. Ai spus cate rame ai in cuib, cate sunt cu puiet si cate cu miere, cate cu pastura ?
smady, eu cred ca tu daca vrei sa faci nisto de cineva, intai trebuie sa inveti sa scrii si sa citesti. Tu ai citit textul scris de tine ? Ai inteles, ce vrei sa spui ??
mary77, 1. Cred ca si tu trebuie sa mai progresezi la limba romana. 2. Sa inveti sa vorbesti la o tema, despre subiectul acesteia, ca alfel facem aici o amestecatura, din care nu intelege nimeni, nimic.
Ultima oară modificat de
jenica67 pe 30 Iul 2012, 22:06, modificat de 2 ori în total.