patrascu scrie:In politica mondiala in relatia dintre state exact la a da si la a lua se reduce. Relatiile dintre state nu se fac pe dragoste si iubire ( ca intre oameni) se fac pe interese materiale. Daca esti un stat mare oferi o frimitura unuia mic iar in schimb primesti totul. Dupa razboiul rece am mai spus Rusia isi subordoneaza cam toata Europa economic. Cat este ea de Germanie motorul UE fara gazul rusesc rugineste pe loc asta este ideea. Poti sa faci puncte fierbinti razboaie aliante daca nu ai petrol si gaz le faci degeaba.
alin m scrie:dom. Basescu ce o fi dat la schimb de il iubeste tanti Germania asa brusc si dintr-o data?
Imi dau deshtele la strung , imi caut vopselele , creioanele si carbunii , pun mana pe ceva cartoane , imi iau niscaiva zile libere si ...... tu dictezi , eu execut !patrascu scrie:P S Daca nu ai inteles iti desenez
patrascu scrie:P S Daca nu ai inteles iti desenez
modigliani scrie:alin m scrie:dom. Basescu ce o fi dat la schimb de il iubeste tanti Germania asa brusc si dintr-o data?
ESTE PRESEDINTELE ...... ROMANIEI !!!!!! STAT EUROPEAN SI-N DEPLINE DREPTURI CU CELELALTE STATE COMUNITARE !!!!!!!!!!
Vrei ( poti ) sa intelegi asta ? ..... Bine . ...
modigliani scrie:Pe bune , aloc minute pretioase replicilor catre tine ..... S-o mai fac ?
patrascu scrie:Realitatea este ca omul Basescu se foloseste de institutia prezidentiala in scop personal si in interesul familiei si catorva lepre care l-au insotit in furt .
alin m scrie:Si daca tot vorbim de drepturi si nu vrei sa zic nimic de Germania uite zic de Ungaria.
dom. Basescu ce o fi dat la schimb de a zis prim-mistrul Ungariei la ungurii din RO sa stea acasa si sa nu mearga la vot ?
Ioan Guist scrie:Echipa, este astazi , suparata.Ca liderul -El maximo, adica basescu a luat tidula cu pensile si a taiat la intamplare.a secatuit tara.Ca presedinte e atat de bou incat sa se incarce cu astea? Nu mai bine stai in banca ta departe de acest gen de masuri? E greu sa lasam patima deoparte si s aincercam sa privim nitel si din celalalt colt al camerei?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori