Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde trantor » 03 Aug 2012, 09:39

Mai urmeaza sa anunte DD ca deasupra Romaniei a planat un OZN si scenariul este complet!!!!
Este Dumnezeiesc sa fi batut cu propriile arme construite cu migala ca sa subjugi masele ... la final peste o luna, doua ...poate chiar noua toti politicienii au de pierdut si asta e bine. Se pare ca genetic la noi se face un pas inainte doar dupa un scandal care depaseste granitele tarii.
....
trantor

Mesajde alin m » 03 Aug 2012, 11:04

Datorita acestui ritm al disperarii USL-ul va drastic sanctionat la alegerile din toamna. Populatia vede clar setea de putere a acestora si greselile pe care le fac intr-un timp f scurt.
Partidele de la noi cand ajung la putere aplica politica partidului unic -suprimarea totala a adversarului politic si nu vor sau nu pot intelege ca odata la 4 ani cind sint alegeri e posibil sa nu mai fie votati aproape de nimeni. O democratie prost inteleasa si aplicata.
alin m

Mesajde modigliani » 03 Aug 2012, 12:04

Tara arde si baba se piaptana . Dobitocul asta , imbecilul asta de Iliescu , chiar nu poate intelege ca-i mai "vechi" si mai perimat decat ..... Cuaternarul .
El ii da-nainte ......

http://directproprietar.ro/Iliescu-o-d- ... stecul-SUA
modigliani

Mesajde alin m » 03 Aug 2012, 12:12

corect. nu se da dus pt el a initiat democratia asta originala
alin m

Mesajde patrascu » 03 Aug 2012, 13:41

ioanpuiu scrie:
patrascu scrie:Cele mai sigure liste eu cred ca sunt cele de la casa de asigurari pentru ca acolo este un contact intre stat si cetateni bazat pe banuti nu pe abureala.

Pătraşcule, am auzit că vom putea trece graniţele fără paşaport, doar cu talonul de pensie :lol:

Eu vorbesc de una si tu de alta. Uite un caz unde s-a facut o eroare iar cand a venit vorba de asigurari a iesit la iveala.

Singurul lucru pe care ar fi trebuit să-l aibă în comun Suzana Caragea, din Arad, şi Adela Muntean, din Timişoara: ambele au născut câte un fiu în 3 mai 2005, la maternitatea „Odobescu" din Timişoara. Mai ceva ca într-o telenovelă însă, o greşeală birocratică le-a legat şi mai mult. După ani, aveau să descopere că fiii lor împart acelaşi CNP. .....................
„Am descoperit problema cu CNP, când băieţelul meu avea un an şi jumătate. Atunci am văzut că nu mi-a venit indemnizaţia.

http://www.click.ro/news/national/Doi-b ... 60650.html
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde ioanpuiu » 03 Aug 2012, 13:59

patrascu scrie:[Uite un caz unde s-a facut o eroare iar cand a venit vorba de asigurari a iesit la iveala.

Singurul lucru pe care ar fi trebuit să-l aibă în comun Suzana Caragea, din Arad, şi Adela Muntean, din Timişoara........

Frumos !
... e primul caz de corectare a erorilor dintr-un necesar de 1.500.000 pentru a putea valida jucăria.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Dragos2006 » 03 Aug 2012, 14:03

Acea eroare a fost indreptata printr-o hotarare judecatoreasca . Acum vine ponta si decide el cine are dreptul sa figureze pe listele de votanti si cine nu . Este aberant sa sustii ca romanii care muncesc din greu prin tari straine sa dispara din listele permanente de votanti.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde ioanpuiu » 03 Aug 2012, 15:51

Urîtu' ăsta de Băsescu comentează

WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW.PNG
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ.PNG

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-129 ... -presa.htm
Fişiere ataşate
WWWsssssSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS___________.PNG
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Jean Valjean » 03 Aug 2012, 16:34

Cum ne place noua sa complicam lucrurile!

Din punctul meu de vedere si, sunt convins, al tuturor oamenilor rezonabili (atentie: rezonabili, adica, conform DEX " (Despre oameni) Care are o judecată sau o comportare rațională; cu judecată; cumpănit, cuminte") problema este cat se poate de simpla:

1. Singura cifra care poate fi luata in considerare este cea furnizata de Serviciul de Evidenta Populatiei, care lucreaza strict cu CNP-uri si care poate in orice secunda, prin apasarea unei taste, sa-ti spuna care este numarul de cetateni roamani cu varsta peste 18 ani, indiferent ca se afla in Madagascar, Mali sau Castelion. Cetatenia este cea care da dreptul la vot, nu asigurarea de sanatate si nici adresa.
- ce treaba are CNAS-ul cu votul? Ca ala care sta pe marginea santului fara serviciu, somaj sau ajutor social nu este asigurat.Si nici ala care muneste la negru.
- ce treaba are institutul national de statistica? - a se vedea informatiile care se urmareste a fi obtinute in urma unui recensamant
2. Indiferent cate persoane sunt trecute pe listele electorale (pot fi si 70 de milioane), cifra din baza de date a Serviciului de evidenta ramane aceeasi. Prin urmare, discutia cu listele electorale, din punctul asta de vedere, este o diversiune. Cu alte cuvinte, USL-ul manipuleaza opinia publica sustinand ca numarul cetatenilor cu drept de vot care trebuie sa fie luat in calcul este cel de pe liste si nu cel din baza de date a politiei. Pe aia nu o pot modifica, prin urmare taierea din liste era singura lor scapare (mai taie din ele, da-le dreacu'! ). Si uite CCR le-a dat ragazul sa o faca.

Quod erat demonstrandum.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde echo » 03 Aug 2012, 20:33

Jean Valjean scrie:Cu alte cuvinte, USL-ul manipuleaza opinia publica sustinand ca numarul cetatenilor cu drept de vot care trebuie sa fie luat in calcul este cel de pe liste si nu cel din baza de date a politiei.

:shock: :? :roll: fugi d'aci Jeane ca exagerezi !!! Auzi la asta ce exprimare foloseste - "USL manipuleaza opinia publica" !!! Asa ceva nu are cum sa se intample... !!!

Una la mana, ca tu fiind in haita cu Mizerabilii aia, e clar ca nu ai drept de vot... ca de.. nu sunteti in tara...nu mancati salam cu soia, deci ... ciocu' mic !! Io' , la fel, dupa judecata lor, cum nu stau p'acas' si plec sa intind macaroane prin stepa rusa... nu am nici un drept sa le ridic vre-o pretentie (am totusi dreptul de a plati 16% lunar ) !!!!

Ce anume e de manipulat aici ?? Nu e totul clar si logic ??
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde akmm » 03 Aug 2012, 20:47

paul scrie:....In 2009 Presedintele a pierdut alegerile in interiorul granitelor . A fost votat de ... Ambasada Romaniei din Paris ;) si de logistica lui William Branza ;) ... Adica MINCIUNA !!! Au acum ocazia sa-l voteze ca Presedintele Romanilor de Pretutindeni ...
Asa ca ... poporul obidit va decide !

Scuze de asa raspuns intarziat.Sunt in concediu si nu am intrat pe net.
E adevarat ce spuneti. In acest moment insa il discutam pe presedinte cu multa fierbinteala.Poporul este suveran.Chiar cu riscul unei secesiuni? Adica intr-o parte se voteaza cu 75% si in alta 25%?
Nu mi-e drag domnul Basescu, consider doar ca o parte a noastra nu are perspectiva ci analizeaza doar din ce este in farfurie.
Sa fie cum e sa fie. Regretele vor fi insa tardive si chiar nelalocul lor.Vad in domnul Basescu spiritul ce ne-a animat in 1989.Speranta ca maine va fi altfel decat azi m-a oprit in tara. Acum la 50 ani am sentimentul ca mi-am pierdut timpul degeaba. E posibil sa fi facut abstractie de remarca,, nimic nu este nou sub soare''
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde echo » 03 Aug 2012, 21:00

Vine ambasadorul Americii Mark Gittenstein si spune:
„Este esenţial ca poporul român să aibă încredere că referendumul s-a desfăşurat în mod liber şi corect şi că regulile stabilite au fost aplicate

Eu inteleg asa: au fost anuntate, stabilite regulile inaintea referendumului, s-au aruncat zarurile, acum cititi rezultatul !! "Regulile stabilite" (!!!)

Incredibil mi se pare mie, ca iese Iliescu cu vana rosie in gat, precum cravata de pionier si spune:

"Este inutilă precizarea ambasadorului, ar trebui să-şi respecte statutul, să nu se amestece într-o perioadă de probleme politice. Cine pune la îndoială independeţa CCR? Este inadmisibilă o asemenea poziţie a unui ambsadaor. Să nu se amestece în luarea deciziilor în probleme interne"

Eu inteleg asa: ce se baga mucea asta ?? Ce mare lucru, am facut referendum, regulile le facem dupa aia... ce atata agitatie si "amestec in treburile interne" ??

Lasand deoparte treaba ca era de asteptat reactia lui, Iliescu avand reactie chimica la "America", precum flegma pe carbid, totusi asta cu "amestecul in treburile interne" mie imi suna cunoscut a lozinca din ... vremuri...

Oare ce parere isi va face Uniunea Sovietica Ailalta la asemenea declaratii ?? Faptul ca tov.Iliescu iese in fata cu avant proletar, repezindu-se ca rata la muci, sa fie doar o pura intamplare sau o oarecare limpezire a apelor ??
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde modigliani » 03 Aug 2012, 21:04

echo scrie: fugi d'aci Jeane ca exagerezi !!! Auzi la asta ce exprimare foloseste -
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde modigliani » 03 Aug 2012, 21:08

akmm scrie:Scuze de asa raspuns intarziat.Sunt in concediu si nu am intrat pe net.

Oho -hooooo , lipovene , ..... pe unde-mi umbli , neica ????? Am io , asa , o afinitate anume pentru profunzimea ta ........ de lipovean ( ape , garle , chestii , socoteli , stufi , .... filozofii de viata , ...... alea-alea ) ! Mi-ai lipsit , nene ! Ia pune mana de ..... baga ! Baga "la greu" fratioare ! Ce-ti da tie "pin" cap !!!

Ia tibia liubliu ! :D :D :D
modigliani

Mesajde paul » 03 Aug 2012, 22:04

akmm scrie:Vad in domnul Basescu spiritul ce ne-a animat in 1989.

Inca mai trag nadejde ca ai avut o problema cu gramatica limbii romane si ai folosit din greseala verbul a vedea la timpul prezent si nu la timpul ... trecut !!! ;)
Draga akm , sincer iti spun ... l-am votat pe Basescu la Presedintie in 2004 ! Nu-mi pare rau ... La cat de autocratic devenise Nastase era chiar periculos sa nu fi devenit Base presedinte !Dar ... daca vrei sa vezi caracterul unui om , imbata-l , dai bani multi sau dai putere ... Si , parerea mea , Presedintele pe care eu l-am votat in 2004 a pierdut cel putin un test ...
P.S. Spiritul lui '89 nu se regaseste de nici o culoare in Base !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde modigliani » 03 Aug 2012, 22:12

Paule , ..... am vorbit cu sIMA ! Printre toate cele a insistat sa te salut pe tine personal si sa-ti transmit de pe plaiuri Dunarene ....., ganduri bune si-un salut voios de prieten bun !

Cu alte cuvinte - pe scurt - sIMA te saluta Paule !!!!!!!!!!!!!!!

...........................................

p.s. Bah , n-o sa credeti , dar eu vorbesc cu el destul de des la telefon , si-ntro maniera mai mult decat amicala . sIMA-i sIMA , si cu asta basta !!! E "mon frere", les ami des Popa Prostu' " ! CE NU VA CONVINE ???
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE