modigliani scrie: Eu pun problema ..... nitel mai complicat : poti aduce cateva nume de incredere ..... din intreaga Romanie ?
paul scrie:Ioane ,Ioane ... din cate incurcaturi va scos Curtea asta ...Da si cand o sa interpreteze alta arie ...
ioanpuiu scrie:Este suficientă o legislaţie clară şi stabilă care să fie respectată. (am scris mai în urmă despre domnia legii)
ioanpuiu scrie:Dila Daniel scrie:ioanpuiu scrie:Am evitat să ajung la urne.
aceasta "evitare",a generat toata aceasta tensiune de care va plangeti.
..................
lasi?pervers?...cum oare poate fi catalogat unul care nu voteaza intentionat,pentru a castiga oricum,numai cinstit nu?
Cel ce a avut sange in instalatie,s-a dus si a spus NU.Si merita respect.
Dvs.,meritati sa fiti tras de perciuni,si apoi compatimit.
Curtea Constituţională vă luminează:
"Boicotul" asupra referendumului, aşa cum l-a calificat USL, nu reprezintă o încălcare a legii sau "un abuz de drept".
"Exprimarea unei opţiuni politice poate avea loc nu numai prin participarea la referendum, ci şi chiar prin neparticiparea la acesta mai ales în situaţiile în care legislaţia relevantă impune un anumit cvorum de participare. În acest fel, se poate crea o majoritate de blocaj raportat la numărul cetăţenilor unui stat; în acest mod, cei ce aleg să nu îşi exercite dreptul la vot consideră că printr-o conduită pasivă îşi pot impune voinţa politică. Astfel, alegând să nu îşi exercite un drept constituţional, cetăţenii îşi văd realizate propriile lor convingeri prin neacceptarea, în mod indirect, a celor contrare. De aceea, neparticiparea la referendum, mai exact neexercitarea dreptului la vot, este tot o formă de exprimare a voinţei politice a cetăţenilor şi de participare la viaţa politică".
http://www.gandul.info/politica/curtea- ... al-9922608
Fac asta pentru responsabilizarea afirmaţiilor pe care le facem şi înţeleg să fiu tratat cu aceiaşi măsură.
paul scrie:Zic si eu una . Nu va grabiti sa-mi sariti in cap ...
Dottore Ponta ... inca nu a demonstrat nimic . Parca as avea nitica rabdare cu el , sa vedem ce si cum ... Nu-mi spuneti nimic de plagiat pentru ca TOTI AM PLAGIAT ! As vrea sa-i vad si eu lucrarea de licenta a lui Base , a lui Udrea si a multora ; dau pariu pe cat vreti voi ca sunt ... copiate ! Mai mult sau mai putin !
Ioan Guist scrie:
D Daniel. Nu sunt de acord cu tine si nu intru in polemica din ...lasitate.
Ioan Guist scrie:Da ma.Uite io le dau credit.Numai ca nu asa! Sa vina la campanie, sa ma convinga de idee, sa ma cultive cu programul lor si ...poate le dau.
Da... sa iei puterea in stat pe sustache si sa dai cu cheptu dezgolit ca esti feciora nu e democratic si asa, merita credit o.Nu mai e romania din '46.Sa numaram pana iasa bine.
D Daniel. Nu sunt de acord cu tine si nu intru in polemica din ...lasitate.
Dila Daniel scrie:cand vreodata am afirmat eu ca este ilegal boicotul???...de imi dati acest raspuns,ca nu inteleg.
Ioan Guist scrie:... sti ce se intampala cand dispare un dialog? Apar cuvintele grele..................
Asta se intampla si in societate.Si pe forum si pe starda.Lipsa dialogului.Putini sunt cei ce stau sa gandeasca.Putini sunt cei ce mai pot da... restart.
echo scrie:modigliani scrie:Eu pun problema ..... nitel mai complicat : poti aduce cateva nume de incredere ..... din intreaga Romanie ? .
... S-au mai intalnit si altii de problema asta si au decis sa aduca print strain care sa conduca, ba au mai si completat in Constitutie ca nimeni din casa regala nu are voie sa se inrudeasca prin alinata cu cineva dintre bastinosi... (tocmai pentru a evita inscruscririle, sogorismele, neportismele, etc). S-a dovedit ca pt scurta perioada a fost o solutie buna.
Pai atunci eu sunt clar pentru federalizarea Europei, sa avem Statele Unite ale Europei, cu guvern federal unic, condus de nemti..... ca sa fie cine sa ii traga la raspundere pe guvernatorii locali ai statului federal Romania... ca altfel se umfla iarasi tarata in noi cu "neamestecarea in treburile interne"...
Daca nu suntem in stare....
LUPU' ALBINELOR scrie:...
Personal nu am incredere in 'pepiniera' romaneasca de politicieni. Nu cred ca Romania va putea renaste prin eforturi proprii, fara ajutor extern. Nu sunt la fel de optimist ca si Cristian Ionita cand vine vorba de 'ginta' romaneasca. Poate gresesc. Poate nu. Asta imi spune mie experienta de pana acum. Nu suntem facuti sa ne administram singuri cu succes. Priviti inapoi in istorie si incercati sa vedeti daca scurtele perioade de prosperitate nationala se datorau in exclusivitate 'geniului carpatin'. Nu vorbesc despre detinatori ai premiului Nobel pentru inventii, ci despre clasa politica autohtona.
Personal as dori sa vad o Europa federalizata cu Romania inclusa in ea. 'Statele Unite ale Europei'. O structura in care o parte din suveranitatea nationala va fi cedata unui guvern central. Atunci si numai atunci, mafia politica romaneasca nu se va mai putea ascunde in spatele cortinei protectioniste numita 'suveranitate nationala' si 'neamestec in treburile interne'...Un astfel de guvern federal european va fi o structura ce nu va mai putea fi corupta de catre fanariotii de la Bucuresti. Si va avea autoritatea si verticalitatea sa traga la raspundere penalii cu aspiratii politice. O astfel de structura va fi frustranta pentru corupta clasa politica romaneasca, dar va fi capabila sa aduca stabilitate si chiar cresterea nivelului de trai pe termen lung pentru o majoritate vesnic jecmanita de propriul neam.
Altfel, poporul roman, spectator al numerelor de iluzionism si jonglerii politice de la 'Circul de Stat Bucuresti', va ramane perpetuu la usa cortului circului, platindu-si intotdeauna biletele la suprapret...
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori