Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde balasbebe » 06 Aug 2012, 15:06

Daca lui Felix ii convine, pe banii nostri sa-si faca de cap, mie nu. De ce, daca eu nu vreau sa zic prezent? Asa numa ca vor USL-leiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Huo!
Cinci dintr-o lovitura. Si ce confuzie? Din cauza lui Baselu. Ma ce chestie!

Astia o sa-i faca praf pe basesti. S-o creada ei. Mai bine ar astepta sa-si dea demisia baselu.

Sa-l vad acum pe Marga cum mai rade acum pe la antene.
Si daca ai flotant tot poti sa votezi oriunde in lume.
balasbebe

Mesajde Dila Daniel » 06 Aug 2012, 15:11

Dragos2006 scrie:Stiam ca Basescu Traian este un om puternic dar nici chiar asa ! azi chiar ia ciuruit pe toti . Astfel Basescu se inscrie in galeria marilor conducatori ai poporului roman alaturi de Stefan cel Mare , Mircea cel Batran , Mihai Viteazu .
Unde sunt Magra si cu Rus ???? useleii sa se ascunda :lol:

... :lol: nu esti prea nedrept comparand pe Basescu DOAR cu trei mari nume ale neamului nostru?
de ce nu chiar cu GingisHan sau Alexandru cel Mare?
buna asta....buna... :D
usl-istii sa se ascunda?...nu frate,sa plateasca daca au de ce.La fel si pdl-isti si toti care sunt vinovati!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Bambucha » 06 Aug 2012, 16:42

Dila Daniel scrie:
Eu am zis ca ce-i care nu au votat,boicotand,(adica nu au fost deacord cu demiterea lui Bassescu,DAR NU S-AU DUS la vot,fiind constienti ca se vor ajuta de numarul celor ce in mod regulat nu au fost sa voteze,sau au fost in imposibilitate de a vota,sau pur si simplu nu au vrut sa participe,dar repet,gandul lor nu a fost unul parsiv,)toti aceea sunt lasi.Ca si basescu...
Bambucha,alta optiune la cei care au participat la referendum inafara de DA sau NU...NU EXISTA.
aceasta scena de teatru,referendumul,,este cea mai pura si puternica forma de exprimare democratica.Daca majoritatea considerau ca este lovitura de stat,de ce nu au venit sa voteze NU si au zis DA?

Permite-mi sa am alta parere. Si anume sa nu fiu de acord cu referendumul organizat in urma traseismului politic, majoritate ce a reiesit dintr-o conjuntura pe care se pare ca multi nu o cunosc. Ce ar fi sa facem referendum la fiecare 6 luni? Si pentru presedinte, si pentru parlament, si pentru primar... si oridecate ori se iau masuri nepopulare sau vreun primar incheie vreun contract mai colorat!! Cu acest lucru eu nu sunt de acord. Mandatul este mandat, tocmai pentru a fi implementat un program/masuri mai mult sau mai putin populare, cutume incalcate(vezi cazul Nastase), ci nu sa fie sfarsit oridecate ori se creeaza o majoritate conjucturala... Si in mediul privat primesti un mandat pe un an/ 2 ani etc. La sfarsitul lui vine ziua judecatii unde se trage linie.

Cred ca ne prefacem sau nu vrem sa recunoastem care a fost sursa intregii mascarade! Daca s-ar fi pupat cei 2 si si-ar fi impartit osul pentru 2 ani, garantat nu aveam acest spectacol, deci nix referendum!!

Pentru mine in acest moment toate institutiile statului implicate in organizarea si desfasurarea acestui puci (plecand de la parlament, guvern, presidentie si CCR,) au o imagine compromisa! Si constat ca si in afara tarii predomina acelasi sentiment de neincredere in noua putere!

Dila Daniel scrie:Chiar nu vezi ca sunteti prea orgoliosi si va cautati tot felul de motive sa nu va supuneti majotitatii.AICI ESTE RUPTURA.
Nu am nimic ca aveti alta optiune politica este perfect si chiar sanatos intr-un stat de drept.Dar fiti demni si acceptati realitatea majoritatii.ASTA NU PUTETI.
Ca e rau,sau bine,majoritatea a decis un lucru.

Nu sunt deloc orgolios, de altfel m-am supus majoritatii incepand din 95 incoace!! In 2008 de pilda am boicotat alegerile! Cand nu am mai putut mi-am facut traista si am sters-o :D Totusi nu pot sa abneg radacinile mele, aici m-am nascut, aici am crescut, sper sa nu mor cu piatra de moara atarnata de gat!

Dila Daniel scrie:Vorbesti de revolutie,cati ani aveai atunci? La revolutie tocmai pentru asta s-a iesit in strada,sa am dreptul sa votez si votul meu sa conteze.NU pentru a avea dreptul la tacere,ca asta il aveam si pe timpul lui Ceausescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sau pentreu a decide altii in locul meu.Deci te rog nu mai face trimiteri la principiile si drepturile capatate in 89,cand boicotantii,tocmai pe acelea le calca in picioare!!!

In 89 am iesit in primul rand pentru a fi liberi, sa gandim si sa ne exprimam liberi. Desi aveam 12 ani, ma simteam un om mare in piata univeristatii. Piata unde am vazut ulterior minerii macelarind tineri, si apoi purtat sicriul lui Coposu...(urat!!!) Vad aceleasi personaje politice de atunci... si ma incearca o deosebit de mare scarba.

Dila Daniel scrie:Iti respect optiunea politica,dar nu iti respect metodele prin care vrei sa le impui.
Deranjaza cuvantul las?...pe cine deranjaza,daca nu pe ala care se simte? :)

Ei bine, eu nu vreau sa impun nimic, imi manifest doar un punct de vedere.
Ma deranjeaza cel mai mult din 3 iulie incoace ca imi este insultat dramul de inteligenta la modul cel mai grosolan.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Dragos2006 » 06 Aug 2012, 16:51

Bambucha scrie:Ma deranjeaza cel mai mult din 3 iulie incoace ca imi este insultat dramul de inteligenta la modul cel mai grosolan.

Intr-o singura propozitie ai reusit sa descrii cel mai bine sentimentul pe care il simtim majoritatea romanilor care inca mai au putin creier in cap folosit la ratiune.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde emilchitu » 06 Aug 2012, 16:57

Ni se cere sa avem rabdare, insa rabdarea este ultimul lucru la care se mai gandesc romanii. Singurele lucruri care se pot face este iesirea in masa a cetatenilor in strada, sau mai simplu, nepasarea.
emilchitu

Mesajde Dila Daniel » 06 Aug 2012, 17:00

Bambucha scrie:...
Ei bine, eu nu vreau sa impun nimic, imi manifest doar un punct de vedere.
Ma deranjeaza cel mai mult din 3 iulie incoace ca imi este insultat dramul de inteligenta la modul cel mai grosolan.

uite vezi,asta ma deranjaza si pe mine de cel putin 3 ANI incoace...
deosebirea este ca eu am sanctionat cu votul meu pe cine am cosiderat,atunci cand am avut ocazia.
Asta este...noi sa fim sanatosi ca belelele curg garla...
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Dila Daniel » 06 Aug 2012, 17:08

Stai ca a venit Dragos cu modestia care-l caracterizeaza... :D

Dragos,ratiunea la care s-a ajuns folosindu-ti inteligenta,este aceeasi ratiune care a facut din Romania,sclavi si curve printre natiuni,in anumite momente,de-a lungul existentei ei...
Oare ei erau la fel de inteligenti si de multi ca tine\voi astia(la care faci tu referire,eu nu stiu care) cu putin creier folosit la ratiune? :lol:
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Bambucha » 06 Aug 2012, 17:22

@Dragos2006

Sa zic ca cei alesi in 2004 au scurtcircuitat increderea alegatorilor? Au facut-o la toate nivelurile posibile, incepand de pe plan local, plan central si pana la nenea cheliosu. PDL a platit cu varf si indesat la alegerile locale, la fel cum si Baselu ar fi platit-o in 2014! Asta este mersul democratic!

Actiunile astorlalti au terfelit bruma de incredere si imagine pe care o receptau statele vestice vis-a-vis de Romania in contextul crizei si recesiunii din ultimii 3 ani la nivel european. Au aruncat la gunoi intr-o luna toti pasii marunti facuti de 20 de ani.

Cred, ca si Lupul albinelor, ca singura cale si noroc in acelasi timp ar fi federalizarea Europei, in care Romania ca judet european sa urmeze liniile clare ale unui guvern federal. Noi ca si natiune suntem din pacate total inconsecventi in ceea ce facem. Si istoria nu ne asteapta sa recuperam zeci-sute de ani, nu mai este timp pentru asta.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde paul » 06 Aug 2012, 18:24

Haideti sa incercam un moment de onestitate ...
Referendumul este prevazut de Constitutie (aia pe care o are Base in fundal la sediul sau de campanie). Tot Constitutia aia din fundal spune ca se organizeaza referendum pentru demiterea Presedintelui , enumera conditiile organizarii dar nu specifica nicaieri un prag de prezenta ... Acest prag a fost impus de liderii CE (Comisiei Europene). Tot Constitutia aia din spatele Presedintelui spune ca Romania este stat SUVERAN !Nu pasalic ... Garantul respectarii Constitutiei este Presedintele . De ce oare nu a luat nici o pozitie in legatura cu amestecul Comisiei ... Acelasi Presedinte , in 2007 la celalalt referendum , cand s-a pus problema introducerii unui prag electoral a ... explodat !!! Situatie similara ... abordare diferita !
Acum , nimeni nu poate obliga pe nimeni sa se prezinte la vot ! Nimeni nu poate avea pretentia ca no combatul sa puncteze ,doar asa pe smecherii ... Repet , PRAGUL ELECTORAL LA REFERENDUM NU ESTE PREVAZUT IN CONSTITUTIE ! Aia din spatele lui Base ... Oare ,o fi dat-o la spate ?
Balasbebe pareai mai echilibrat !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dragos2006 » 06 Aug 2012, 18:42

paul scrie:Referendumul este prevazut de Constitutie (

Ma baiatule ar fi bine intai sa citesti constitutia si apoi sa-ti dai cu parerea . Pana una alta iti aduc eu aici constitutia :

SUSPENDAREA DIN FUNCŢIE

ARTICOLUL 95

(1) În cazul săvârşirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituţiei, Preşedintele României poate fi suspendat din funcţie de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, după consultarea Curţii Constituţionale. Preşedintele poate da Parlamentului explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.

(2) Propunerea de suspendare din funcţie poate fi iniţiată de cel puţin o treime din numărul deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui

SAVARSIREA UNOR FAPTE GRAVE PRIN CARE SE INCALCA PREVEDERILE CONSTITUTIEI !!!! ce prevederi din constitutie a incalcat grav Basescu ????? AUD !!!!!!
Dragos2006

Mesajde trantor » 06 Aug 2012, 19:01

Pai daca esti pe auditie, reciteste ultimele doua postari !!!
Ce are sula cu prefectura? Sau mai pe romaneste pragul din Parlament cu pragul electoral la referendum.
....
trantor

Mesajde paul » 06 Aug 2012, 19:04

Dragos2006 scrie:
paul scrie:Referendumul este prevazut de Constitutie (

Ma baiatule ar fi bine intai sa citesti constitutia si apoi sa-ti dai cu parerea . Pana una alta iti aduc eu aici constitutia :

CONSTITUTIEI !!!! ce prevederi din constitutie a incalcat grav Basescu ????? AUD !!!!!!

Dragos ...
-mai baiatule ,ar trebui sa ma adresez eu tie ,macar si pentru faptul ca am vreo cativa ani in fata ta . Stii cum vine asta ,da ? Cand eu mergeam la gradinita tu tipai in scrotul lui taica-tu ...
-ce folos ai tu daca citesti si nu intelegi ceea ce citesti ? Hai sa-ti traduc eu ... am afirmat DOAR ca referendumul este prevazut de Constitutie si nu are prevazut un prag . Asa ca , angajeaza-ti un traducator cand te mai chinuie ... aventura cunoasterii !!!
Despre datul cu parerea ... insa Doamne sa ma ierti . Dacat total pe langa subiect ca tine , intr-un stil care denota frustrari grave , megalomanie ...
Neaparat sa ma angajezi traducator ... ia rasfoieste matale vreo cateva pagini mai in spate si ai sa vezi ca am afirmat cu subiect si predicat ca MOTIVELE SUSPENDARII SUNT PUERILE SI NU JUSTIFICA DECLANSAREA PROCEDURII DE SUSPENDARE !!!...
Daca nu pricepi ceva ,te rog sa ma contactezi sa-ti asigur traducerea ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dragos2006 » 06 Aug 2012, 19:21

paul scrie:Dragos ...
-mai baiatule ,ar trebui sa ma adresez eu tie ,macar si pentru faptul ca am vreo cativa ani in fata ta . Stii cum vine asta ,da ? Cand eu mergeam la gradinita tu tipai in scrotul lui taica-tu ...

Hai ca m-ai bine dispus cu fraza asta ! merci ca ma faci sa ma simt mai tanar ! :D Eu stiu ca arat bine dar chia r asa de tanar par ? :)
Dragos2006

Mesajde paul » 06 Aug 2012, 19:25

Dragos2006 scrie:
paul scrie:Dragos ...

Hai ca m-ai bine dispus cu fraza asta ! merci ca ma faci sa ma simt mai tanar ! :D Eu stiu ca arat bine dar chia r asa de tanar par ? :)

:lol: :lol: :lol:
Nici macar la artimetica n-ai fost bun ?
paul

Mesajde Dragos2006 » 06 Aug 2012, 20:28

Inca un sfat ; nu-l mai pomeni pe tatal meu pt. ca e mort de multi ani , stii ca daca te legi de parintele mort al unui copil orfan s-ar putea sa ai probleme cu circulatia sangelui. :x
Dragos2006

Mesajde paul » 06 Aug 2012, 20:46

Dragos , te rog sa ma ierti pentru figura de stil ... deplasata ! Nu am avut nici cea mai mica intentie sa-ti jignesc tatal ,Dumnezeu sa-l ierte , ci doar sa-ti mai temperez putin avantul ...
Hai sa depasim momentul si sa ne focalizam pe subiect !
Multumesc pentru intelegere !
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE