Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde tassevasi » 07 Aug 2012, 17:13

Pentru mine cel mai inportant lucru a fost ca ;
Nu m-a fortat nimeni sa votez ,
Nu m-a obsructionat nimeni ca sa votez .
Si cel mai bun lucru ca am avut de ales , sa merg la referendum ori nu .
Si cine a spus ca televizorul manipuleaza poporul , a spus cel mai mare adevar.
Numai bine si sa fim sanatosi , ca ei vin si pleaca iar noi raminem tot asa .
tassevasi

Mesajde paul » 07 Aug 2012, 17:54

........ "Tratamentul care se aplica de catre politicieni votului poporului, in comparatie cu votul pentru interesele politicienilor,este inadmisibil.Introducerea artificiala a unui prag de 50% plus unu din electoratul din lista pentru validarea unui referendum ARATA DISCRIMINAREA PE CARE POLITICIENII O PRACTICA ATUNCI CAND CETATENII ROMANI SUNT CHEMATI LA VOT IMPOTRIVA INTERESULUI LOR ,DAR IN INTERESUL ROMANILOR . ;) CONDITIILE SUNT SA FIE VALIDATE NUMAI ACELE CONSULTARI ELECTORALE CARE SUNT IN INTERESUL POLITICIENILOR .(sic)Cred ca o astfel de limita ar putea fi stabilita ca si conditie de validare a unui referendum numai daca in Romania ar fi votul obligatoriu .Dar ,in Romania participarea la vot nu este obligatorie , nu este sanctionat absenteismul. Ca atare,cei care se prezinta la o consultare electorala SUNT CEI CARE DORESC SA FIE ACTIVI SI IMPLICATI POLITIC. In aceste conditii, FIXAREA UNOR PARAMETRI ATAT DE DIFICILI PENTRU VALIDAREA UNUI REFERENDUM,CARE EXPRIMA CONFORM ART.90,VOINTA POPORULUI, MI SE PARE CA ESTE O ACTIUNE INDREPTATA SPRE MINIMALIZAREA IMPORTANTEI TITULARULUI PUTERII SI A SUVERANITATII IN STAT ,CARE E POPORUL ROMAN SI NU POLITICIENII ".
Traian Basescu
29 noiembrie 2007
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 07 Aug 2012, 18:06

Nu are nimeni ,nimic de comentat ???
Si ce bine le zicea ... :lol: :lol: :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dila Daniel » 07 Aug 2012, 19:11

akmm scrie:
Dila Daniel scrie:Daca tu iti permiti sa te minti singur,lasa-ma pe mine sa nu-ti permit sa ma minti.Drept pentru care iti spun ca eu cred ca esti rau de tot,cu vaca in balarii...daca crezi(cred sigur ca nu)sincer ce ai afirmat.

Pentru a nu exista atata infumurare, in numele Lui Hristos intreb: Chiar au fost 8 milioane de persoane la vot?
Inainte sa-mi raspunda cineva, sa reciteasca intrebarea atent.

Ma simt dator sa raspund fiindca m-ati citat
Probabil ca nu.Nu am cum sa stiu.Dar in sinea mea,sunt sigur ca si acum,ca la oricare votare,cine a putut a furat voturi.
Dar SUNT CONVINS,ca indiferent de cate voturi ar fi furat usl-ul acum(asta este ideea pe care vreti sa mergeti),majoritatea zdrobitoarea a romanilor,au fost pentru plecarea lui Base,deci nu au influentat rezultatul final.
Deasemenea,SUNT CONVINS,ca fara furt de voturi,Base nu era reales presedinte...acolo chiar au contat,si rau de tot.
Si eu acum,tot in numele lui Hristos intreb,pentru a nu exista atata sfidare si subiectivism:
Doar paiul se vede?...dar cu barna...ce facem?
inainte sa-mi raspunda cineva,sa reciteasca atent intrebarea ,dar sa si gandeasca inainte de a raspunde,sau de a pune alte intrebari.
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde ioanpuiu » 07 Aug 2012, 19:34

paul scrie:Nu are nimeni ,nimic de comentat ???

Comentez eu, dar numai la schimb.

Bravo Paul !
Ai "demonstrat" ceva ce era oricum de notorietate :lol:
Politicienii fac declaraţii politice în funcţie de conjunctură, ei nu dau cu sapa ca mine sau ca tine, unealta lor de lucru este vorba, "vrăjeala" , şi o folosesc dacă pot scoate din asta un beneficiu.
Ideologia de partid există doar în statutul lor deoarece sunt obligaţi să o treacă, dar asta nu îi împiedică să amestece stînga cu dreapta şi asta nu numai în declaraţii

Ceea ce contează cu adevărat sunt faptele nu declaraţiile, actele pe care le adoptă, le votează, le semnează şi care produc efecte în viaţa noastră.

... te aştept cu un comentariu la faptele pe care le-am expus mai sus oleacă.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde cristi_vidican » 07 Aug 2012, 20:06

Crin vorbind în engleză.
Cred ca un președinte trebuie sa fie în primul rând stăpân pe el și în stare să comunice. Băsescu nu e grozav la engleză, dar o vorbește.

ia auzit aici engleză!
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde paul » 07 Aug 2012, 20:28

ioanpuiu scrie:

Ceea ce contează cu adevărat sunt faptele nu declaraţiile, actele pe care le adoptă, le votează, le semnează şi care produc efecte în viaţa noastră.

Pai hai sa ne referim si la fapte ...
-a promulgat legea maririi salariilor profesorilor ,s-a opus aplicarii ei , basca ca a semnat legea prin care le-a amputat 25%
-a promulgat legea pensiilor ... aia cu artimetica Robertei
-si-a abandonat rolul de mediator in societate si a fost vioara intai in incercarea de compromitere a adversarilor pdl
-a ignorat vointa majoritatii parlamentare care l-a propus premier pe Johannis ,subminand astfel Parlamentul ,institutie fundamentala a statului de drept
-a dus o politica externa plina de abilitate ... toti liderii europeni i-au intors spatele . Basca ca Sarcozy l-a lasat cu mana-n aer ...
-a amanat acreditarea ambasadorului Olandei ca deh ... era suveran . Noul sef al misiunii FMI parca-i olandez ... :o
-a promovat intr-un mod mai mult decat agresiv pe la OTV si B1 masurile criminale de inchidere a spitalelor ...
-i-a confiscat unei ziariste telefonul ,in spiritul inaltei functii ...
Astea mi-au venit ... repede .
paul

Mesajde nicus » 07 Aug 2012, 20:38

Crinut asta nu e in stare nici un borcanel de miere sa l vanda la UE.
Probabil e mai usor o tara.

Engleza o vorbeste ca..are emotii. Dar SCAUNUL? Il frige? Asta e doar un SCLAV.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde nicus » 07 Aug 2012, 21:06

Cand l am vazut pe asta cum se comporta in fata unei delegatii (parca el in misiune nu la el in casa) mi au venit toti..vb lui Janese
(sa i plateasca naibii astia niste lectii de "comportament pe un asemenea scaun" decat sa l mai plimbe pe la televiziuni)

Cum sa pierzi energia atator oameni de pe acest forum pentru asemenea personaje? Cine are de castigat?
Sper sa se sesizeze cineva sa inchida topicul. Sau sa faca macar un referendum pentru inchiderea acestui topic. Este o pierdere pentru noi toti!
nicus

Mesajde echo » 07 Aug 2012, 21:32

Mi se pare irelevant cu anume vorbeste Crinel in engleza... ma enerveaza faptul ca o face !!

Un presedinte nu trebuie sa vorbeasca in engleza, un presedinte trebuie sa vorbeasca in limba Romana si sa fie tradus de un traducator excelent.

Eu nu vreau ca Presedintele meu, omul care reprezinta Statul Roman, poporul si tara sa cada drept prost in fata oricarui vizitator... El este PRESEDINTELE !!! nu un mucea la coltul strazii...

Nu mai spun ca in politica nu se fac asemenea greseli la asemenea niveluri, in mod special se folosesc traducatori, ca la o adica sa ai cui taia capul pentru "greseli de transmitere a mesajului"... o portita de scapare tipic politica..

Deci ma deranjeaza ca vorbeste in engleza, nu cum vorbeste. Pentru ca nefiind limba lui nativa, e inevitabil sa faca greseli si cazand el drept prost, cadem toti drept prosti...
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde ioanpuiu » 07 Aug 2012, 21:37

nicus scrie:[b]Cum sa pierzi energia atator oameni de pe acest forum pentru asemenea personaje? Cine are de castigat?

În nici un caz nu risipim energie pentru acele personaje, tot ce facem, facem pentru noi.
Crezi că am făcut destul ?
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 07 Aug 2012, 21:41

ioanpuiu scrie: ... te aştept cu un comentariu la faptele pe care le-am expus mai sus oleacă.

Paul , ce e neclar aici ?

dacă mă păcăleşti şi de data asta , nu mai pupi :!:
ioanpuiu

Mesajde nicus » 07 Aug 2012, 22:04

Domnul Ioan Puiu mi au placut multe din replicile pe care le ati dat aici. Am zambit si v am dorit.. inspiratie din fata laptopului.
Asa cum am stat si la vot, in fata laptopului. Toata ziua nu m am miscat din fata lui. Am trait o dar nu am votat o. Sa ma judece istoria.
Nu am dorit sa mai intervin aici fiindca de la ..apicultori la ..superapicultori incep sa se identifice pe zi ce trece cu cate unul din clasa politica
si incep sa i utilizeze inevitabil vocabularul. Nu vom ajunge la nimic bun. Pentru mine e clar, suntem diferiti, suntem in inferioritate, gandim diferit,
scriem diferit, vedem diferit..(probabil auzim diferit) O singura intrebare mai ramane:

Este unul - declarat pe acest forum, care dupa cele scrise aici si a schimbat optiunea politica?
Daca nu se anunta nici macar unul propun inca odata inchiderea lui fiindca.. DA nu putem face nimic nici in 200 de pagini. (o carte de istorie)

..Azi nu m am putut abtine. Eu totusi nu cred ca este adevarat ce vad in filmulet. Parca e o adunare.. de la sat. Si da, nu este vorba de engleza vorbita ci despre ce incearca sa spuna si cum se "traduce". Nu vi se pare din atitudinea conducatorului ca toti suntem sclavi? Cine sunt aia in fata carora se scuza???
nicus

Mesajde jonny_it » 07 Aug 2012, 22:21

cristi_vidican scrie:Crin vorbind în engleză.
Cred ca un președinte trebuie sa fie în primul rând stăpân pe el și în stare să comunice. Băsescu nu e grozav la engleză, dar o vorbește.

Da sigur ... "Za Ceainal Sulaina" (citez din nenea Base) :lol:

Ambii nu vorbesc engleza asa cum ar trebui chiar daca la ambii se vede ca stiu cuvinte si gramatica stau prost la partea de exprimare. Se vede ca au facut rusa la scoala ...
jonny_it

Mesajde nicus » 07 Aug 2012, 22:27

Jonny , problema nu e engleza. Aia e doar crusta, coaja, ce e la vedere, ce intelege orice minim cunoscator de limba engl ca mine sau ca altul,
problema e la atitudinea lui. Si cum a spus o echo. Daca sti ca nu sti TU esti presedintele, nu te faci de cacao..ca vin la tine si din china si din turcia..
Tu esti managerul tarii iti iei 1o traducatori/translatori etc.
Problema e la in ..mijloc..EU ma tot gandesc daca asta nu a avut intentia sa "arate" ceva. Adica bai noi suntem prafff incepand cu mine, vedeti??

Si cu asta basta...Mai e cineva de acord cu inchiderea acestui topic?
nicus

Mesajde marius.gj.apic. » 07 Aug 2012, 22:40

ioanpuiu scrie:noutăţi ...

Monitorul Oficial refuză să publice decizia CCR în forma în care cuprinde şi acel paragraf lipsă.

Acel paragraf nu reprezintă decizia CCR . în urma unui cvorum . Ce a avut CCR de spus , a spus , s-a publicat în M.O. şi duşi au fost membrii CCR . S-a trezit "marele băiat" de la CCR pe plajă cu ordin de la "marele cârmaci" să completeze decizia CCR .
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE