ioanpuiu scrie:ioanpuiu scrie: ... te aştept cu un comentariu la faptele pe care le-am expus mai sus oleacă.
Paul , ce e neclar aici ?
dacă mă păcăleşti şi de data asta , nu mai pupi
Ioane ... departe de mine gandul de a te pacali cu ceva !!! N-am inteles exact la ce te referi ,am banuit doar , si am sperat in mod usuratic ca nu te referi la ...."guvernul de cinstiti"...
Acum ... TOTAL DE ACORD CU TINE in ceea ce priveste derularea evenimentelor . Pe undeva le inteleg disperarea si se agata si ei de orice chichita . Cred ca si de cealalta parte a baricadei s-ar fi procedat identic . Nu-mi plac golanelile . Nu am vocatie de golan (am avut o singura data ... in Piata in '90)asta in acceptiunea momentului respectiv ...
Si acum asa ,ca-ntre noi golanii din '90 ... crezi cumva ca Basescu atinge macar cu varful unghiei o particica infima din acel ideal ? Crinut ... SIGUR NU !!!
@Nicus , de ce tii tu neaparat sa se inchida topicul ? Uite eu , de exemplu ,consider un regal intelectual replicile lui Ioan Puiu !In mod deosebit ... fandarile ! Si mai sunt vreo cativa colegi cu care chiar merita sa discuti . Chiar si in contradictoriu ... Sunt contra.