Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde paul » 07 Aug 2012, 22:41

ioanpuiu scrie:
ioanpuiu scrie: ... te aştept cu un comentariu la faptele pe care le-am expus mai sus oleacă.

Paul , ce e neclar aici ?

dacă mă păcăleşti şi de data asta , nu mai pupi :!:

Ioane ... departe de mine gandul de a te pacali cu ceva !!! N-am inteles exact la ce te referi ,am banuit doar , si am sperat in mod usuratic ca nu te referi la ...."guvernul de cinstiti"... :lol: Asa pricep eu mai greu unele lucruri ... :lol:
Acum ... TOTAL DE ACORD CU TINE in ceea ce priveste derularea evenimentelor . Pe undeva le inteleg disperarea si se agata si ei de orice chichita . Cred ca si de cealalta parte a baricadei s-ar fi procedat identic . Nu-mi plac golanelile . Nu am vocatie de golan (am avut o singura data ... in Piata in '90)asta in acceptiunea momentului respectiv ...
Si acum asa ,ca-ntre noi golanii din '90 ... crezi cumva ca Basescu atinge macar cu varful unghiei o particica infima din acel ideal ? Crinut ... SIGUR NU !!!
@Nicus , de ce tii tu neaparat sa se inchida topicul ? Uite eu , de exemplu ,consider un regal intelectual replicile lui Ioan Puiu !In mod deosebit ... fandarile ! Si mai sunt vreo cativa colegi cu care chiar merita sa discuti . Chiar si in contradictoriu ... Sunt contra.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde marius.gj.apic. » 07 Aug 2012, 22:55

ioanpuiu scrie:
Johny scrie:De cand este lumea si s-a inventat votul, cei care voteaza hotarasc.

Aşa o fi, dar cei care boicotează se opun unori cu succes adoptării unor hotărîri cu care nu sunt de acord.
... ?

Câţi sunt cei care au boicotat ? tare mă tem că sunt mult mai puţini decât cei care au votat NU .

Sunt convins că USL-ul au mai furat la vot pe la câte-o urnă (poate chiar cu complicitatea reprezentantului PD-L) , dar de-ar fi ţinut referendumul nu două zile , chiar trei , tot nu ar fi reuşit să fure cât a furat PD-L la cvorum cu listele . Exemple de genul celor prezentate cu zeci , sute , mii de locatari într-o locuinţă sunt peste tot în ţară , nu numai în sectorul III . Cât a furat PD-L - ul (la alegerile locale) la mine într-o amărâtă de localitate cu 1574 de alegători pe liste umflate ...
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde nicus » 07 Aug 2012, 23:00

Ioan Puiu cred ca e mult mai folositor pe multe alte subiecte desi intr adevar aici se pare ca se simte foarte bine. (nicus-managerul ;) )
De ce cred eu ca ar trebui inchis este irelevant atat timp cat sunt singur, mimim 2 nebuni sa fim ca la sah.
Totusi o repet: Multi isi pierd energia pe aici. Uite Echo nu a mai dat pe la VRS din "vezi referendumul sovietic" iar Ioan Puiu ultima tura a pus cateva cuvinte, fara nici o nota muzicala. Pe Lup il cred, ca are subiecte de pamflet.
Paul, eu zic sa vii cu o dedicatie pe VRS sa fie meniul complet.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde ioanpuiu » 07 Aug 2012, 23:07

Nicuşor ...

Si eu m-am simţit descurajat uneori dar am luptat cu slăbiciunile mele, o fac în continuare şi nu iau în calcul abandonul.
Lupta se duce în continuare, evenimentele sunt în derulare cu avantaj cînd pentru o tabără, cînd pentru cealaltă.
Gîndeşte-te că atunci cînd balanţa înclină în favoarea noastră, cînd ne este mai bine, mie şi ţie, atunci le este mai greu altor colegi.

Şi ei doresc binele în ţara asta numai că au prea multă încredere în faptul că o schimbare este un nou început.
În general este, dar nu cu oricine.

Eu sunt mai circumspect şi dau greu vrabia din mînă pentru cioara de pe gard ... mai ales cînd cîrîie fals :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde mibu » 07 Aug 2012, 23:09

Dacă sunteți siguri că A MURIT nu o mai lălăiți !
Preot ,stîlpii,slujba ,între timp și groapa și veșnica pomenire !
După aia morții cu morții-viii cu viii!
REVENIȚI-VĂ ȘI DOAMNE AJUTĂ !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde paul » 07 Aug 2012, 23:11

nicus scrie:Paul, eu zic sa vii cu o dedicatie pe VRS sa fie meniul complet.

:lol: :lol: :lol:
Nicus , ce glumet esti in seara asta ... Eu nu-s in stare sa iau un citat dintr-un topic si sa-l mut intr-altul . Nu stiu cum sa fac sa ingrosez ceva , sa subliniez sau sa schimb culoarea ... Ma vezi descarcand clipuri de pe youtube ? Eu nu ...
Totdeauna am avut probleme cu tehnica ... Cand cumparam vreun electrocasnic o lasam pe nevasta-mea sa-i dea de capat si mie sa-mi faca un rezumat , pe limba mea ... :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ioan Guist » 07 Aug 2012, 23:20

marius.gj.apic. scrie:Câţi sunt cei care au boicotat ? tare mă tem că sunt mult mai puţini decât cei care au votat NU .

..

Avem sansa (daca traiam)sa vedem la parlamentare.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde nicus » 07 Aug 2012, 23:26

Cred ca am gasit pe cineva sa mai voteze pentru inchidere. Domnul Mibu de la Targoviste, va salut. :mrgreen:
Plec, plec in concediu. Speram sa fac un lucru bun pentru aceasta comunitate ;) nu a fost sa fie..Sper totusi sa nu va mai gasesc tot aici :lol: :lol:
Va salut domnu Puiu, sa i dati MP lui Paul cum sa integreze youtube-ul. Poate o sa primiti si dedicatii :D
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde mibu » 07 Aug 2012, 23:35

[quote="nicus"]Cred ca am gasit pe cineva sa mai voteze pentru inchidere. Domnul Mibu de la Targoviste, va salut. :mrgreen:
Plec, plec in concediu. Speram sa fac un lucru bun pentru aceasta comunitate ;) nu a fost sa fie..Sper totusi sa nu va mai gasesc tot aici :lol: :lol:
Va salut domnu Puiu, sa i dati MP lui Paul cum sa integreze youtube-ul. Poate o sa primiti si dedicatii :D[/qu

Concediu plăcut ! Și eu plec la munte o săptămînă !
Cu bine și cu subiecte pe măsură !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde modigliani » 08 Aug 2012, 04:06

cristi_vidican scrie:Crin vorbind în engleză.

"Jenibil" ! Atat de "jenibil" incat nici n-am rezistat sa-l vad pana la capat ....... Nici nu vreau sa-mi imaginez ce gandeau cei din delegatia FMI ......
Da-l dracu' de prost infatuat ! .......
Bai , ..... cum sa-mi fie asta mie Presedinte ??????
modigliani

Mesajde Ioan Guist » 08 Aug 2012, 08:16

Eu am urmarit ambele filmulete.
Pana la capat
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde trantor » 08 Aug 2012, 09:33

Cristi_V e bine ca l-ai pus si pe Ungureanu, nu stiu de ce , dar e chiar bine... urmarindu-i pe amandoi ma intreb inca o data :
Prin boicotul unora nu s-au amanat sansele sa avem in toamna un presedinte tanar, de care sa fim mandri?
Evident , asa cum am mai scris, ma refer la al doilea din postarea ta.
....
trantor

Mesajde cristi_vidican » 08 Aug 2012, 09:43

trantor scrie:Cristi_V e bine ca l-ai pus si pe Ungureanu, nu stiu de ce , dar e chiar bine... urmarindu-i pe amandoi ma intreb inca o data :
Prin boicotul unora nu s-au amanat sansele sa avem in toamna un presedinte tanar, de care sa fim mandri?
Evident , asa cum am mai scris, ma refer la al doilea din postarea ta.

Daca faci politica, trebuie sa actionezi politic ...
Faptul ca nu am participat la referendum a fost modalitatea noastra de a lupta contra USL. Ne-am folosit de ea si iata ca am reusit. Si USL-ul s-a folosit de tot ce a putut ca sa-si faca interesul. Uneori a vrut sa incalce si legea.
Personal, nu m-as lepada inca de Basescu, avand in vedere si conjuntura politica din Romania si faptul ca inca justitia nu funtioneaza cum trebuie.
Ungureanu ar fi mancat acum repede de USL pt ca nu are carnea tare ca Basescu. Basescu inca mai trebuie sa ramana. Din nefericire, e singurul care poate tine piept de unul singur USL-ului. Intre timp, Ungureanu mai poate sa creasca sa vedem cine e si Ungureanu, sa vedem cu rezista in lupta.
Ma tem ca poporul nu voteaza in functia de presedinte oameni ca Ungureanu. El nu prea are priza la mase, iar asta conteaza enorm.
Pana acum, in Romania avem doar 2 politicieni buni: Iliescu si Basescu. Amandoi stiu sa faca politica (nu discut de moralitatea lor), stiu sa se bata si sa revina dupa un esec.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde akmm » 08 Aug 2012, 10:04

cristi_vidican scrie:Daca faci politica, trebuie sa actionezi politic ...
Faptul ca nu am participat la referendum a fost modalitatea noastra de a lupta contra USL. Ne-am folosit de ea si iata ca am reusit. Si USL-ul s-a folosit de tot ce a putut ca sa-si faca interesul. Uneori a vrut sa incalce si legea.
Personal, nu m-as lepada inca de Basescu, avand in vedere si conjuntura politica din Romania si faptul ca inca justitia nu funtioneaza cum trebuie.
Ungureanu ar fi mancat acum repede de USL pt ca nu are carnea tare ca Basescu. Basescu inca mai trebuie sa ramana. Din nefericire, e singurul care poate tine piept de unul singur USL-ului. Intre timp, Ungureanu mai poate sa creasca sa vedem cine e si Ungureanu, sa vedem cu rezista in lupta.
Ma tem ca poporul nu voteaza in functia de presedinte oameni ca Ungureanu. El nu prea are priza la mase, iar asta conteaza enorm.
Pana acum, in Romania avem doar 2 politicieni buni: Iliescu si Basescu. Amandoi stiu sa faca politica (nu discut de moralitatea lor), stiu sa se bata si sa revina dupa un esec.

Asa se gandeste mai sus de Carpatii Meridionali.Mai jos de ei se voteaza 74% invers.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde cristi_vidican » 08 Aug 2012, 10:23

akmm scrie:Asa se gandeste mai sus de Carpatii Meridionali.Mai jos de ei se voteaza 74% invers.

Daca Romania se va civiliza, situatia se va schimba, dar trebuie vreo 200-300 de ani si ma tem ca noi nu vom mai trai pe atunci.
Incercam fiecare sa influentam oamenii din aria noastra de influenta. Asa vom reusi ceva. Lucrurile merg incet, dar merg. Mai exista speranta. Important e sa nu cedam.
Mai jos redau cateva momente grele din viata lui Abraham Lincoln

A fost invins in alegerile legislative la varsta de 22 de ani.

A esuat din nou in afaceri la varsta de 24 de ani.

A fost coplesit de moartea iubitei sale la varsta de 26 de ani.

A pierdut in alegerile pentru Congres la 34 de ani.

A pierdut in alegerile pentru Congres la 36 de ani.

A pierdut in alegerile pentru Senat la 45 de ani.

A ratat postul de vice-presedinte la 47 de ani.

A pierdut in alegerile pentru Senat la 49 de ani.

A fost ales Presedintele Statelor Unite la varsta de 52 de ani.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde filip » 08 Aug 2012, 12:22

filip

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE