@ bucur sorinel...simt o rautate in postarea ta!si nu am timp de d-astea!

nu sunt experimente stiintifice...sunt dileme!....pe care le-am facut publice
e simplu...fara sa ma iei in ce conditii...rilu,rilu...fa o proba pe stupina ta si vezi cu ochii tai...si apoi tragi concluzii pentru tine...nu cumva cel mai vrednic stup ia siropul cel mai slab?nu cumva exista albine mai insistente care aduc in stup si ultima bruma de dulce si altele stau in cutie si mananca???te intereseaza,faci...nu te intereseaza,e tot asa pentru mine!
cand v-am pus sa faceti un test am urmarit poate-poate gasim in romanica o albina mai insistenta...si atat...in rest...fix in pix!
in legatura cu refractometru...am zis acu vreo doi ani.....nu l-am cumparat...am dat sfoara in tara la fabricile de bauturi racoritoare ca vreau un refractometru.....pentru a masura umiditatea in miere...dar in prostia mea nu mi-am dat seama ca astia lucreaza cu alt domeniu de masura(refractometrul apicol are domeniul 60-100%..pe cand la bauturi racoritoare au 0-30%...asa ca am luat teapa ca nu aveam ce face cu el...si statea acolo in pod ca mobila...apoi la dilemele mele...mi-a folosit!....elegant...nu-ti zic decat ,,raule"!!!

de ce am folosit refractometrul???pentru ca un zahar ,,este mai dulce decat altul " si luat procente zahar-apa,nu-mi dadea mereu la fel!!!!....vechea problema in romanica....ridica nitzel capu si marunteste din buze ca sigur se gaseste cineva sa ti-o bage!!!!
daca zici ca ai asa sistematizate testele tale de ce nu le pui aici pe forum????sorinel a zis:Sau stam de vorba de la egal la egal, stiintific si bazati pe argumente cuantificabile si detaliate...sau ramanem la starea de bascalie=galagie="hai sa ne aflam in treaba, si sa ne laudam cu ce jucarie m-am pricopsit mai de curand"...de la egal la egal nu avem cum ca nu ma cunosti nu te cunosc...iar pentru treaba cu ,,hai sa ne aflam si sa ne laudam." eu am o expresie pe care o folosesc...mai e nitzel si-mi iese din gura!!!..cristi ionita o stie...ma abtin sa nu tzi-o zic si tie