Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Release te beast ! ... Fiveteen minutes adleast !

Mesajde modigliani » 09 Aug 2012, 22:19

Alta data cand am fost io la Gostinu am facut o pana pe dreapta-fata . Schimb roata si dau sa plec . Mai nene , or fi fost blestemele lu' Popa Prostu , ca al'fel nu-m' esplic ! N-am mers 100 de metrii si pana iarasi ..... tot pe dreapta-fata ! :o

Si-am luat-o , nene , mergand pe pana 25 de km pe digul Dunarii ....... pan-la sIMA-n sat ! , unde m-am rugat de unu' cu un logan argintiu sa ma duca-n Giurgiu sa-mi fac penele ! Va dati seama ca daca ma stiam atunci cu el scapam de beleaua asta , nu ?

Mai , trai-v-ar , am crezut ca mor de nervi !!!!! Sa mergi pe digu' Dunarii cu ..... "minus trei la ora" pret de 25 de km ....... in 90 de minute ...... nu-i d-aici ! Am fumat de nervi , cre' ca , doua pachete de tigari .

Cel mai bun lucru din toata asta e faptul c-am avut timp sa admir culturile de BCA si de Ketchup . La vremea aia mai era' unii de plantasera polistiren . Nu multi , da' colo si colo mai vedeam pe camp cum polistirenu' crestea falnic pe lujere . Pe el scria ori Austrotherm ..... ori altceva .....
Fişiere ataşate
DSC06472.JPG
DSC06471.JPG
DSC06470.JPG
modigliani

Mesajde echo » 09 Aug 2012, 22:31

ma.. nu am avut onoarea cu Sima... de ... fiecare cu scaparile... minusurile lui...

Prundu nu avea Sima, (se terminase si nu a mai bagat la Aprozar), Prundu avea Gagoitza !! un fel de alter-ego al lui Sima, dar opus lui... Cati copii nu s-au operat de amigdale... cate polidine nu au intrat in curul meu... de la inghetata lu' Gagoitza....

Aveam norma de 2 inghetate pe zi (conditionata norma de umplerea sifoanelor, tot la Gagoitza) . Dar cand puneam mana pe bani, scapam ca vaca in purumb, la inghetata aia... si atunci ne incolona bunica-mea la "felcer" ... si 3 zile nu mai stateam in c*r, sau doara asa... cu un obraz...

Stiu de UN OM, intradevar e din Prundu, om de baza acolo, plus ca e si stupar!! Nu ne cunoasteam personal, dar... stim unul de altul... :)

Fii antena ca m-ai rascolit si acum in Septembrie, cand ma duc acasa, imi iau piticotii, sotia si aparatul foto si ii duc la Dunare... sa vad ce mai e pe acolo ... Nu stiu daca se poate intra din Prundu ca la un moment dat pusesera bariera spre balta... Vad eu ...
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde modigliani » 09 Aug 2012, 22:45

echo scrie:Prundu nu avea Sima
..... N-ai inteles inca ?????? sIMA , nu Sima !!!!!!!!!
echo scrie: Prundu avea Gagoitza !!... Cati copii nu s-au operat de amigdale... cate polidine nu au intrat in curul meu... de la inghetata lu' Gagoitza....

Bai , tre' sa-l cunosc !!!!! Iti dai seama ce topic fac cu el ??? :lol: :lol: :lol:
echo scrie:Fii antena ca m-ai rascolit si acum in Septembrie, cand ma duc acasa, imi iau piticotii, sotia si aparatul foto si ii duc la Dunare... sa vad ce mai e pe acolo ... Nu stiu daca se poate intra din Prundu ca la un moment dat pusesera bariera spre balta... Vad eu ...

Ia aminte la ce spun acuma : Si-asa am in cap sa adun niscaiva apicultori sa-i car pe Dunare . Deocamdata sunt inca in recuperare ( TU-TI DAI SEAMA CA N-AM PESCUIT IN DUNARE ANUL ASTA ???????? ) . Dar mai la toamna , incolo , poate punem de-un "summit" . Ghid pe zona mai bun ca mine ..... greu gasesti ! Mai ales ca spui ca ai chef de foto . Ia imagineaza-ti ca le faci ...... din barca !!!

Nu de alta , da' si sIMA a promis ca vine . Si va garantez 3000 la suta ca-i suflet mare !!!

Si-l aduci si pe ..... Gagoita ala de zici de el !
modigliani

Mesajde modigliani » 09 Aug 2012, 22:52

ivanski scrie:albina si polistirenul

Bai , ..... era sa scriu , dracului , acolo , ...... sa-i stric omului topicu' ! Sa dea dracii , abia m-am abtinut !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde echo » 09 Aug 2012, 23:04

modigliani scrie:[Si-l aduci si pe ..... Gagoita ala de zici de el !

A murit, Dumnezeu sa-l ierte....

Asta a fost intructor de sIMA la viata lui.... esenta, concentrat, extract de sIMA ..... Samanta de BCA de unde crezi ca au luat-o gostinarii ??? de la Gagoita, ia intreaba-i !!!

M-as mira sa existe vre-un vrej de BCA, ne altoit de Gagoita, in Gostinu si toate satele din jur...

ma, pe vremea lu' ceasca Gagoita avea sifonarie, inghetata, corturi, vesela, masina de tocat carnea nr 24, legata la motor electric de bagai porcu cu trompa in ea si pana sa i se termine coada iesea pe partea aialalta sub forma de carnati, chiftele sarmale, etc, dupa cum facea Gagoita reteta, ca el era si bucatarul sef la toate nuntile din comuna...

pe vremea aia castravetii lu sIMA erau ... 97% apa... pe atunci sifonu' era la putere !!!
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde modigliani » 09 Aug 2012, 23:09

echo scrie: ..... pe vremea aia castravetii lu sIMA erau ...

AAAAAAAA...TAT ! YES !!! Love you bro !!! ;) ;) ;)
modigliani

Mesajde mircea » 10 Aug 2012, 00:36

Sa vina Sima.........

Va este dor de Sima ?
Omiteti un lucru....Sima vrea sa revina ?
Banare ridicata .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde modigliani » 10 Aug 2012, 06:50

mircea scrie:Va este dor de Sima ?
Banare ridicata .

Mare Sef , ..... eu cel putin ..... iti multumesc din suflet !!!!!!!!!!!!!!!!

sIMAAAAAAAAAA , vino , nene , sa vorbim !!!!! Ia fii atent acilea , .... ce voiam sat' spui , ...... io-mi pun ochelarii speciali ca sa inteleg ce scrii , si fac si cinste !( sa-ti iei invoire de la Popa Prostu , ca dau o vodca .... Sa nu cumva sa ma blesteme ala .)
Fişiere ataşate
cucumber-glasses.jpg
cucumber-shots.jpg
cucumber-shots.jpg (26.13 KiB) Vizualizat de 9619 ori
modigliani

Mesajde echo » 10 Aug 2012, 10:00

mircea scrie:
Sa vina Sima.........

Va este dor de Sima ?
Banare ridicata .

bre Mircea, eu ziceam cum ca sa ii dam omului cate 10-15 min azi, din timpul de ieri... Adica trimis MP "ieri ati avut 15 min de acces pe forum" cum ar fi din ciclul panoului "azi nu vindem pe datorie, reveniti maine" doar ca la timpul trecut...

acum e responsibilitatea lu' Modi sa il beleasca la polen daca o da iar cu vaca in pepeni....
echo

Mesajde modigliani » 10 Aug 2012, 10:14

echo scrie:
acum e responsibilitatea lu' Modi sa il beleasca la polen daca o da iar cu vaca in pepeni....

Io am incredere in el .

Da' va spun sincer ca-s fericit nevoie-mare ca i-a dat sefu' "verde" ! Am fost pana-n Dedeman pe jos , ca-l am aproape . Am mers numa'-n pasu' strengarului si fluieram ceva vesel !!!
modigliani

Mesajde modigliani » 10 Aug 2012, 13:33

marian sima scrie:Nene se cunoaste ca nu esti gradinar,BCA-ul se inmulteste prin miceliu si nu prin seminte,cultura e asemanatoare cu cea a ciupercilor,creste pe substrat de temelie si trebuie musai sa il acoperi cu tencuiala (nu ii prieste soarele).
.......saptamina trecuta un baiat de 21 de ani sa inecat........

ESTEEEEEEE ! El e , mah !!! :D A venit , manca-l-ar tata pe el de sugubat ce este ! ..... Ha !!! ! Ce ziceai Mirceo , ca daca vrea sa vina ???? Iaca-l , na ! Ma lasa el pe mine ????? Crezi tu ? ....... Niciodata , nene , niciodata !!! Ne iubim !
marian sima scrie:Datorita lui Modi am posibilitatea sa postez pe aici,nu am de gind sa abuzez de acest favor multan-fain.

Bai , sa mor io daca nu mi-a fost dor de tine !!!!! Vezi , ..... ia fii atent acilea , ...... ce-am vrut sa-t' spui , ......... placerea e de partea mea !!!!! ;) Au meritat - zic eu - toate eforturile si stradaniile aduse ( sa nu te-apuce dracii s-o strici iarasi .... ca nu mai vezi tu "semaforu' " pe verde secolu' asta ! Ai grija , ca ma cert cu tine ..... rau de tot !!! )
marian sima scrie:P.S. Uitasem Bagati la camara ca la iarna cele din gradina o sa fie tare scumpe. ;)

Auzi mah , tot ..... P.S. : niscaiva polistiren murat ...... ma "lipesc" si io la tine ? ..... Hai , te rog io ...... Macar fo 3 - 4 metrii cubi , acolo ....... Da' sa aiva foi de dafin , alfel nu-i vreau !

...................................................................................

echo scrie: eu ziceam cum ca sa ii dam omului cate 10-15 min azi, din timpul de ieri...
Si tu , ..... termina , mah ! Lasati omu' sa zica "laiv" ! Pai fara el "onlain" mai are "fun" farmec ?????
modigliani

Mesajde Cristian IONITA » 10 Aug 2012, 13:51

Bine ai revenit d-le Sima
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde paul » 10 Aug 2012, 17:24

marian sima scrie:

Atita timp cit o persoana este favorizata datorita ca este prieten cu Marele Sef si nu exista un dialog ca de la egal la egal si regulile se aplica preferential este o goana in vint si o desertaciune

Mariane ... sa mor io ca tie ti-a priit pauza !!! :idea: Vorbesti ca... Eclesiastul !!! :oops: Pe bune ... asta cu regulile dupa mila Marelui Sef ,parca-i citat dintr-o carte ...
Apropos de Marele Sef ... sa stii ca ieri SIGUR a avut o zi deosebita , poate chiar urma o noapte si mai deosebita ,a avut o stare de plenitudine sufleteasca si s-a gandit ,asa cum numai Marii Sefi o fac , sa faca un gest de ... absolutism . :idea: "Daca voi vreti ... vreu si eu"!!! Mare Sef ... RESPECTUL MEU !
Mariane , o sa mai aiba Marele Sef momente din astea sublime si o sa auzi ..." Mariane daca tu vrei , vreu si eu . Banare ridicata ." Acum mai ai si tu putintica rabdare si executa si tu o captatio benevolensis... Aaaah scuze Mariane , altcineva se pricepe la latina ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde modigliani » 10 Aug 2012, 17:37

Sanchi , mah , ..... ca tu nu te bucuri ca-l avem din nou !
modigliani

Mesajde augustin » 10 Aug 2012, 17:56

La barza chioara ii face Dumnezeu cuib.
Pentru iertarea celor plecati se roaga cei ramasi.
Ualcam bec MS
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde paul » 10 Aug 2012, 18:12

modigliani scrie:Sanchi , mah , ..... ca tu nu te bucuri ca-l avem din nou !

Daca-ti spun ca n-am putut sa adorm pana la 3 dimineata dupa ce-am vazut postarea Marelui Sef , ma crezi ??? Nu incercam decat sa mi te imaginez cand citesti dimineata postul ... :lol: Pe pariu ca te-ai frecat la ochi cand ai citit ? :lol:
Mah ... n-ai idee cat ma bucur ca s-a "liberat" Marian . :roll: Pe bune ... o facut banare cat pentru o juma de forum . Daca-i sti ce ma enervam cand vedeam ca posteaza pe forumul celalalt si aici ... nu putea ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI