marian sima scrie:Nene se cunoaste ca nu esti gradinar,BCA-ul se inmulteste prin miceliu si nu prin seminte,cultura e asemanatoare cu cea a ciupercilor,creste pe substrat de temelie si trebuie musai sa il acoperi cu tencuiala (nu ii prieste soarele).
.......saptamina trecuta un baiat de 21 de ani sa inecat........
ESTEEEEEEE ! El e , mah !!!
A venit , manca-l-ar tata pe el de sugubat ce este ! ..... Ha !!! ! Ce ziceai Mirceo , ca daca vrea sa vina ???? Iaca-l , na ! Ma lasa el pe mine ????? Crezi tu ? ....... Niciodata , nene , niciodata !!! Ne iubim !
marian sima scrie:Datorita lui Modi am posibilitatea sa postez pe aici,nu am de gind sa abuzez de acest favor multan-fain.
Bai , sa mor io daca nu mi-a fost dor de tine !!!!! Vezi , ..... ia fii atent acilea , ...... ce-am vrut sa-t' spui , ......... placerea e de partea mea !!!!!

Au meritat - zic eu - toate eforturile si stradaniile aduse ( sa nu te-apuce dracii s-o strici iarasi .... ca nu mai vezi tu "semaforu' " pe verde secolu' asta ! Ai grija , ca ma cert cu tine ..... rau de tot !!! )
marian sima scrie:P.S. Uitasem Bagati la camara ca la iarna cele din gradina o sa fie tare scumpe.

Auzi mah , tot ..... P.S. : niscaiva polistiren murat ...... ma "lipesc" si io la tine ? ..... Hai , te rog io ...... Macar fo 3 - 4 metrii cubi , acolo ....... Da' sa aiva foi de dafin , alfel nu-i vreau !
...................................................................................
echo scrie: eu ziceam cum ca sa ii dam omului cate 10-15 min azi, din timpul de ieri...
Si tu , ..... termina , mah ! Lasati omu' sa zica "laiv" ! Pai fara el "onlain" mai are "fun" farmec ?????