Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: remorca apicola plateste impozit !!! la Campina

Mesajde modigliani » 09 Aug 2012, 23:20

teinegru64 scrie:Pictore vezi ca ai gresit tarlaua...aici e cu apicultura.

Ntzzz , e cu d-astia nesimtitii ! ;)
Io stiu ca te enervez de mult . Da' mai bine evita-ma , ca m-apuc si de tine ! ..... Ce zici ?
modigliani

Mesajde paul » 09 Aug 2012, 23:22

teinegru64 scrie:Pictore vezi ca ai gresit tarlaua...aici e cu apicultura.

O fi tarlaua ta cumva sau nu-ti poti depasi mentalitatea de impiegat de miscare ? Stii tu ... ala cu fluierul si cu fanionul !
Aia cu legea introdusa in rect era ... apicola ?
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dragos2006 » 09 Aug 2012, 23:27

Teiule hai sa nu mai pierdem timpul cu aceste nulitati in domeniul apicol ! Fraier sunt eu ca am luat in seama alde zero stupi .
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde paul » 09 Aug 2012, 23:30

Dragos2006 scrie: Fraier sunt eu

Tot timpul am apreciat oamenii sinceri si onesti ! Bravo Dragos ! Felicitari !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde modigliani » 09 Aug 2012, 23:32

Dragos2006 scrie:Teiule hai sa nu mai pierdem timpul cu aceste nulitati in domeniul apicol ! Fraier sunt eu ca am luat in seama alde zero stupi .

Ce te-ai gandit tu : "sunt la colt , ma face asta de bacanie! Ia , mai bine sa ma dau superior , sa para ca nu ma cobor la nivelu' lor . Al'fel nu scap , ma-ncaiera rau de tot ! "

Bai trai-ti-ar , si tu TeiNegru , ce-are apicultura cu
Paule tu poti sa-ti bagi direct legea in rect
???????

Io atata stiu , ca albina zboara , mierea-i dulce , si masculu' meu de stup e sterp . Sta femela "capra" in fiecare primavara , numa' ca nu "ramane" .
Da' mai stiu - cu limpezime chiar - in indiferent ce domeniu vreti voi , ce-i mitocanie , limitare , frustrare si ipocrizie .

Sanchi , dac-aveti albine si mie nu-mi ramane bortoasa stupa , nu pot sesiza ca Dragos e un mare mitocan ?????

Bai , dati-ii drumu' d-aici cu ..... "apicultura" voastra ! Io am ciunga-n par ? Ce-ati adus voi in topicul asta e ..... apicultura ???
modigliani

Mesajde ignatius » 30 Dec 2013, 15:10

Conform noului cod fiscal nu se mai acorda scutiri camioanelor apicole sau pavilioanelor apicole. cele pana in 12 tone platesc 30 lei/ 200 cmc. Daca un camion are 6000 centimetri cubi, atunci va plati unimpozit la primarie de 900 lei. pentru pavilioane peste 5 tone se plateste 55 lei.
Se pare ca singura sfaraiala cu camionul apicol este ca nu se mai cere tahograf, atestat sau licenta de transport. oricum si asa si tot merita sa fie omologat apicol.

La un tractor U650 cu 5000 cmc se plateste un impozit 18lei/200 cmc deci cam 450 lei impozitul la primarie.

Nu stiu cat este un RCA pt un tractor si cat este pentru camion apicol.
Va multumesc

p.s. Sunt curios daca mai sunt primarii care acorda scutiri pentru camioane apicole si in ce baza , codul fiscal spune clar.

daca ma insel pot fi contrazis
48 ani, stupi verticali
ignatius

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE