Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Dila Daniel » 10 Aug 2012, 16:33

ioanpuiu scrie:
Dila Daniel scrie:Pe mine nu ma intereseaza decat realul!

Romînii circulă mult.
Unii pleacă pentru cîteva zile să-şi aducă o maşină, alţii în concediu, alţii pleacă pentru o lună sau două la cules iar alţii pe diverse perioade şi e greu să-i urmăreşti pe toţi.
Singură evidenţă corectă este cea după CNP-uri.

Eu vad ''realul'',listele unde nu figureaza decat acei romani ce au declarat domiciliul in alta tara.Ceilalti,plecati temporar,sau chiar pe perioada mare,dar nedeclarati,trebuie sa apara pe lista,ca nu poti sti(dovedi)daca este plecat sau nu.
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde ioanpuiu » 10 Aug 2012, 16:48

Dila Daniel scrie:Eu vad ''realul'',listele unde nu figureaza decat acei romani ce au declarat domiciliul in alta tara.Ceilalti,plecati temporar,sau chiar pe perioada mare,dar nedeclarati,trebuie sa apara pe lista,ca nu poti sti(dovedi)daca este plecat sau nu.

Cel care votează afară din ţară pe listele speciale nu poate vota cu mîna lui şi pe liste din ţară unde este trecut.

Eşti de acord cu legea, eşti de acord cu Art. 4 :?:
ART. 4.PNG

În listele alea la a căror actualizare lucrează periodic mii sau zeci de mii de primari pot fi erori , dar la evidenţa centralizată a CNP-urilor nu.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde marius.gj.apic. » 10 Aug 2012, 16:52

marius.gj.apic. scrie:
Ioan Guist scrie:Foanfele, Vacanebuna si Ghibolii mascati

"Un grup de fete tinerele care şi-au făcut un fel de site jurnalistic s-au apucat să organizeze un sondaj de analiză a prestaţiei nesuferite a moderatorilor şi prezentatorilor tv din Romånia. Verticalnews a demarat la sfårşitul anului trecut o dezbatere...

Mă întreb şi eu ... cine sunt aceste "fete tinerele care şi-au făcut un fel de site jurnalistic" ... ? , cu ce se ocupă ele de obicei ? , care este notorietatea lor publică ? , cine a comandat acest sondaj ? (de au ieşit pe primele locuri toţi jurnaliştii A3) , care este eşantionul reprezentativ ? , ... care este acest site jurnalistic şi ce "audienţă" are ? , care este "segmentul" lor reprezentativ de "audienţă" ? ... căt de credibil este acest sondaj ? , cât de credibile sunt aceste "fete tinerele" ? ... cine este acest "mare jurnalist" care a cunceput / formulat acest articol aşa cum numai marele Mircea Cărtărescu poate să scrie ... ???

Dacă eu vin acum şi fac afirmaţii de genul : "în sondaje A. Năstase (ăla pe bună dreptate puşcăriaş) prezintă mai multă credibilitate decât Băsescu ... " , şi spun că a fost făcut de "nişte băieţi tinerei ..." s-ar putea să am ceva probleme cel puţin de etică ... şi ar fi normal ca oricine să întrebe cine sunt acei "băieţi tinerei" pentru că lumea nu-i prea ştie . Dacă însă spun că sondajul aparţine I.M.A.S. cred că avem de-a face cu profesionişti . http://www.cotidianul.ro/sondaj-imas-ro ... cu-190641/

Ioan Guist scrie:Marius,
stai linistit ca nu va inchide nimeni antena 3.Nu va ia nimeni idolii.
Am luat un text de colo si am postat acilea.Mai citesc aici si mai iau o parere de dincolo.
Mai lasati domne antenele alea ca va strica de cap.De tot.Nu se mai poate vorbii cu voi de loc.Nu poti sa mai postezi nimic impotriva acestor "vitei de aur" .Asa ceva nu am vazut.

Nu mă stresez deloc . Pot singuri să-şi poarte de grijă . Sunt majori , sunt profesionişti , sunt cei mai buni au cea mai mare audienţă chiar dacă majoritatea dintre ei sunt tinerei , lumea îi cunoaşte şi are încredere în ei .

akmm scrie:
marius.gj.apic. scrie:[
Mă întreb şi eu ... cine sunt aceste "fete tinerele care şi-au făcut un fel de site jurnalistic" ... ? , ... ???

Un raspuns pentru cel ce a pus intrebarile de mai sus:
,,Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!''

O replică pentru cel care a răspuns la întrebările de mai sus : cândva vă consideram un om spiritual şi inteligent . Cel puţin aşa vă străduiaţi să păreţi . Cu timpul aţi arătat că sunteţi capabil de nişte răspunsuri de o nulitate absolută . Nu vreau să spun că vă carecterizează , pentru că în sinea mea îmi dau seama că poţi mai mult . Cred că prin răspunsul pe care l-aţi oferit mai sus aţi vrut să păreţi "un tip penibil" . Cu toate astea , ştiu că nu sunteţi penibil .
Totuşi , pe bună dreptate pot spune că sunteţi "oarecum blasfemiator" şi nu şti dece , dar nu mă miră ...
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde Dila Daniel » 10 Aug 2012, 17:00

ioanpuiu scrie:...
Eşti de acord cu legea, eşti de acord cu Art. 4 :?:
ART. 4.PNG

În listele alea la a căror actualizare lucrează periodic mii sau zeci de mii de primari pot fi erori , dar la evidenţa centralizată a CNP-urilor nu.

deacord cu articolul 4,dar el se refera la referendum in general.
Dar referendumurile sunt mai multe.
Daca se face referendum pentru demiterea primarului dvs.,eu nu am nici drept de vot,nici pe lista nu sunt.
Am vrut sa exemplific,dar,mi-e teama sa nu plictisesc
Inca odata zic,dreptul de vot,adica exprimarea conteaza oricand,dar cu cvorumul,cu listele,este alta treaba.Ei l-au inventat.De ce si cum...ei stiu(si am si eu parerea mea)
Deci nimeni nu contesta dreptul de vot national al cuiva!...nu am lamurit aspectul acesta?
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde ioanpuiu » 10 Aug 2012, 17:26

ioanpuiu

Mesajde marius.gj.apic. » 10 Aug 2012, 17:37

Discuţii interminabile despre listele electorale permanente , despre populaţia României cu drept de vot ...

Aş vrea să privim şi din alt punct de vedere , cred eu realist şi de bunsimţ : conform ultimelor statistici , la ultimul recensământ populaţia româniei era de 19.042.936

Rezultatele recensamantului: Romania a pierdut 2 milioane de locuitori
Rezultatele provizorii ale recensamantului din 2011 au fost publicate, joi, de Institutul National de Statistica, iar acestea arata ca in Romania sunt 19 milioane de cetateni, cu doua milioane mai putin decat la ultimul recensamant.
Populatia stabila a Romaniei este de 19 milioane (19.042.936) persoane, in conditiile in care, pana acum, statistica arata ca in Romania erau 21.354.396 de persoane.
http://www.ziare.com/articole/recensama ... ie+romania

Datele pe care Direcţia de Evidenţă a Populaţiei le-a transmis Autorităţii Electorale Permanente indică faptul că pe listele electorale permanente erau înscrişi la 30. 03. 2012 un număr de 18.330.595 alegători (adică cetăţeni cu drept de vot).
Situaţia este destul de bizară pentru că datele recensământului arată cu totul altceva, anume că populaţia a scăzut puternic.
http://www.zf.ro/politica/cifrele-absur ... in-9722497

La un calcul simplu constatăm că în românica noastră , 96,26% din populaţia României are drept de vot şi 3,74% nu ...
Ţinând cont că media de viaţă la bărbaţi este de 70 de ani şi 77 de ani la femei , în România se votează de pe la 2 ani şi 8-9 luni . eu cred că-i prea de tot . Trebuia să se ţină totuşi cont de o anumită vârstă . Părerea mea e că nu trebuia să voteze decât de la 3 ani în sus , pentru că sub trei ani nici la grădiniţă nu-i înscrie ...
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
marius.gj.apic.

Mesajde Dila Daniel » 10 Aug 2012, 17:45

ca suntem mai putini,nimeni nu contesta.
Problema este,cati suntem? real!
Ca vezi si tu din discutii ce presiuni se fac... :)
Si nu cred ca exista cineva,mirat de astfel de discutii...
Si in tabara cealalalta...ce stenograme interesante ar fi daca nu ar fi filtrate de serviciu...defapt ce servici...de Basescu insasi!!!
Tare curios sunt sa vad finalul ca cifra.
Dar sa-i cred?...poate peste vreo catva ani,cand se va numara de altii,numai de pdl sau usl NU... :lol:
...pe mine ma intereseaza sa plece Base,dar legal.
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde paul » 10 Aug 2012, 17:59

Ce observ ... radicalizarea pozitiilor . Observ oameni care lanseaza cate un stereotip si apoi nici macar nu se obosesc sa-l explice sau macar sa raspunda la unele nedumeriri ale partii adverse . Ceva de genul NOI si EI . Domnule Guist si eu am fost NOI . Imi place sa cred ca inca mai sunt . Daca dumneavoastra acceptati impostura ,smecheria , golania si toate celelalte ale pdl si ale mandrului carmaci ,este strict problema dumneavoastra . Asta nu inseamna ca noi ceilalti care nu putem accepta cele de mai sus suntem de-ai lui Vantu , Voiculescu sau mai stiu eu care (exemplu clasic de stereotip). Sa va mai spun un lucru ... degeaba incercati sa faceti impartirea la 2 ca va da cu virgula . Impartirea corecta este la ... 3 !Cei ai pd-ului (din care faceti parte), cei ai usl-ului si ... ceilalti care s-au saturat de toti si isi pot permite sa aiba o atitudine obiectiva ... Cred ca ar fi mai corect asa . Si pe undeva ati lasat sa se inteleaga ca va plac oamenii corecti si corectitudinea , chiar daca atitudinea din acest topic lasa loc la interpretari .
Cu maxima consideratie care v-o port ,sper sa nu-mi purtati pica pentru cele scrise mai sus .
Ultima oară modificat de paul pe 10 Aug 2012, 18:41, modificat 1 dată în total.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dragos2006 » 10 Aug 2012, 18:00

Nimeni nu vorbeste de cei un milion de frati basarabeni cu cetatenie romana ....
Oricum toata balacareala asta nu mai are nici un sens , acum traim in republica Felix unde facem cum vrea coiul lui stang. Hai sa fim seriosi , Base nu se mai intoarce la cotroceni , urmeaza subjugarea CCR , in toamna un simulacru de alegeri parlamentare ... apoi multa foamete.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Dila Daniel » 10 Aug 2012, 18:08

Dragos2006 scrie:... acum traim in republica Felix unde facem cum vrea coiul lui stang.
... apoi multa foamete.

pai om vedea...dar nici cum au vrut amandoua ouale li Base...nu mi-a placut... :)
Foamete zici?...adevarul ca Basescu ne dadea,sau o sa ne dea carcase ,valuri,valuri...
Si o sa vorbim si ruseste nu?... :)
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde marius.gj.apic. » 10 Aug 2012, 18:13

Dila Daniel scrie:ca suntem mai putini,nimeni nu contesta.
...................
...pe mine ma intereseaza sa plece Base,dar legal.

Din punct de vedere legal , s-ar putea să plece ... la Cotroceni , pentru că a fost suficient de deştept şi şi-a luat măsuri de siguranţă . Se vede clar că totul a fost premeditat prin faptul că au cerut cvorum la referendum , după care au boicotat referendumul .

Ce mă deranjează pe mine cel mai mult , nu e faptul că se va întoarce la Cotroceni , pentru că poporul ăsta , asta merită , ci cel mai deranjant lucru pentru mine e dictatura europeană , care dacă o ţine tot aşa , în câţiva ani vom regreta mulţi ca a căzut dictatura comunistă . Cred că o să-mi fie dor de vremurile când căuta securitatea informaţii de tată-l meu că a cerut drept de emigrare în biroul primsecretarului Gorj ...
marius.gj.apic.

Mesajde Dila Daniel » 10 Aug 2012, 18:21

daca revine...asta este.
Eu am sa incerc sa-mi explic incontinuare,cum s-a ajuns ca o decizie exprimata prin vot,a fost invalidata de ...cei ce nu s-au exprimat,sau s-au ascuns ca lasii...
Eu iti zic tie...Marius,tu nu esti un bun fotbalist!
Tu,zici,ba sunt!
Atunci,hai sa jucam un meci.Tu zici,da,dar numai daca ma bati cu 2-0 se pune,si inseamna ca esti mai bun.
Ok,zic eu.
Incepe meciul,eu dau un gol,si tu iesi de pe teren.
Cine a castigat?
Asa a fost cu referendumul.
La fotbal,au fost mai destepti si au bagat sanctionarea abandonului....
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde modigliani » 10 Aug 2012, 18:44

Dila Daniel scrie:Eu iti zic tie...Marius,tu nu esti un bun fotbalist!
Tu,zici,ba sunt!
Atunci,hai sa jucam un meci.Tu zici,da,dar numai daca ma bati cu 2-0 se pune,si inseamna ca esti mai bun.
Ok,zic eu.
Cine a castigat?
La fotbal,au fost mai destepti si au bagat sanctionarea abandonului....

EXCELENTA METAFORA !!!!! Mersi Daniel !!!!! Ai o bere pusa la rece ( oricum abia astept sa ne revedem )
modigliani

Mesajde ioanpuiu » 10 Aug 2012, 18:46

Dila Daniel scrie:Ok,zic eu.
Cine a castigat?

Cine a cîştigat ?
Cine a cumpărat arbitrii :!:

"Să fugim din acest grup infracţional organizat!"
http://www.adevarul.ro/actualitate/even ... 4880.html#
ioanpuiu

Mesajde Dragos2006 » 10 Aug 2012, 18:47

Dila Daniel scrie:La fotbal,au fost mai destepti si au bagat sanctionarea abandonului....

serios ??? in 1989 Steaua a castigat cupa Romaniei dupa ce s-a retras de pe teren prin minutul 78
Anul trecut CFR pleaca de pe teren la meciul cu U Cluj dar partida se rejoaca ulterior.

Sunt printre stupi de 30 de ani , in acest timp pana in vremea lui Basescu nimeni nu a dat bani seriosi la apicultura . Acum ca domnia lui Base coincide cu aderarea la UE asta e. In trei ani de guvernare Boc am reusit sa-mi realizez in stupina pe bani europeni si de la guvern lucruri la care doar visam. Oare guvernarea usl va fi in stare sa mearga pe acelasi drum ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde paul » 10 Aug 2012, 18:58

Dragos ,din ce in ce ... mai bine !
Tu macar esti cinstit si recunosti printre randuri ... da domne eu tin cu Base , ca datorita lui si a guvernului condus de el , eu am luat bani frumosi si mi-am pus la punct afacerea apicola .
ce ne facem cu altii care vor sa ne vanda cioara drept porumbelul pacii ?
ce ma fac eu care aproape am dat faliment cu mica mea afacere datorita impozitului forfetar , ca masura de dreapta ?
Vezi , fiecare avem cate un motiv pentru pro sau contra . Corect ar fi sa exprimam ... ce anume ne mana in lupta ? Nu sintagme gen antene , voiculesti sau alte nazbatii .
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE