marius.gj.apic. scrie:Ioan Guist scrie:Foanfele, Vacanebuna si Ghibolii mascati
"Un grup de fete tinerele care şi-au făcut un fel de site jurnalistic s-au apucat să organizeze un sondaj de analiză a prestaţiei nesuferite a moderatorilor şi prezentatorilor tv din Romånia. Verticalnews a demarat la sfårşitul anului trecut o dezbatere...
Mă întreb şi eu ... cine sunt aceste "fete tinerele care şi-au făcut un fel de site jurnalistic" ... ? , cu ce se ocupă ele de obicei ? , care este notorietatea lor publică ? , cine a comandat acest sondaj ? (de au ieşit pe primele locuri toţi jurnaliştii A3) , care este eşantionul reprezentativ ? , ... care este acest site jurnalistic şi ce "audienţă" are ? , care este "segmentul" lor reprezentativ de "audienţă" ? ... căt de credibil este acest sondaj ? , cât de credibile sunt aceste "fete tinerele" ? ... cine este acest "mare jurnalist" care a cunceput / formulat acest articol aşa cum numai marele Mircea Cărtărescu poate să scrie ... ???
Dacă eu vin acum şi fac afirmaţii de genul : "în sondaje A. Năstase (ăla pe bună dreptate puşcăriaş) prezintă mai multă credibilitate decât Băsescu ... " , şi spun că a fost făcut de "nişte băieţi tinerei ..." s-ar putea să am ceva probleme cel puţin de etică ... şi ar fi normal ca oricine să întrebe cine sunt acei "băieţi tinerei" pentru că lumea nu-i prea ştie . Dacă însă spun că sondajul aparţine I.M.A.S. cred că avem de-a face cu profesionişti .
http://www.cotidianul.ro/sondaj-imas-ro ... cu-190641/Ioan Guist scrie:Marius,
stai linistit ca nu va inchide nimeni antena 3.Nu va ia nimeni idolii.
Am luat un text de colo si am postat acilea.Mai citesc aici si mai iau o parere de dincolo.
Mai lasati domne antenele alea ca va strica de cap.De tot.Nu se mai poate vorbii cu voi de loc.Nu poti sa mai postezi nimic impotriva acestor "vitei de aur" .Asa ceva nu am vazut.
Nu mă stresez deloc . Pot singuri să-şi poarte de grijă . Sunt majori , sunt profesionişti ,
sunt cei mai buni au cea mai mare audienţă chiar dacă majoritatea dintre ei sunt tinerei , lumea îi cunoaşte şi are încredere în ei .
akmm scrie:marius.gj.apic. scrie:[
Mă întreb şi eu ... cine sunt aceste "fete tinerele care şi-au făcut un fel de site jurnalistic" ... ? , ... ???
Un raspuns pentru cel ce a pus intrebarile de mai sus:
,,Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!''
O replică pentru cel care a răspuns la întrebările de mai sus : cândva vă consideram un om spiritual şi inteligent . Cel puţin aşa vă străduiaţi să păreţi . Cu timpul aţi arătat că sunteţi capabil de nişte răspunsuri de o nulitate absolută . Nu vreau să spun că vă carecterizează , pentru că în sinea mea îmi dau seama că poţi mai mult . Cred că prin răspunsul pe care l-aţi oferit mai sus aţi vrut să păreţi "un tip penibil" . Cu toate astea , ştiu că nu sunteţi penibil .
Totuşi , pe bună dreptate pot spune că sunteţi "oarecum blasfemiator" şi nu şti dece , dar nu mă miră ...
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!