Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde ioanpuiu » 10 Aug 2012, 22:09

Dila Daniel scrie:...eu iti zic ca nu te atac,iti spun barbateste cum te consider.Si retine(asta iti tot scapa)ca NU pentru faptul ca nu ai fost sa votezi,ci pentru motivul pentru care nu ai facut-o...
Este o parere personala,si am si expus motivele care ma fac sa cred acest lucru.
Eu zic ca da.

eu îţi zic
eu nu te atac
eu îţi spun (bărbăteşte)
eu te consider
este părerea mea
eu am expus
eu cred
eu zic că da
Cam mulţi de eu Daniele. (probleme cu ego ? )
Cît de importantă crezi tu că este părerea ta în această problemă.

Dacă te pricepi la apicultură nu înseamnă neapărat că te pricepi la toate.
Pentru a înţelege laşitatea trebuie să înţelegi mai întîi onoarea.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Dila Daniel » 10 Aug 2012, 22:23

olele...unde ati vazut atati de ''eu'' ?
asa percepeti ce scriu? :lol:
Cand am scris eu,inseamna ca imi asum ceeace scriu,si nu generalizez.
Adica este opinie personala.
Nu ma intereseaza importantza ei,dar sigur pe dvs.,v-a afectat,ceea ce inseamna ca v-ati insusit-o.Ma bucur.
Ce sunteti asa frustrat!?
Si lucrurile stau asa:
Dupa ceea ce ziceti,si este corect,atata timp cat vad lasitatea la unii,inseamna ca stiu ce este onoarea.
Dar exact asta
ioanpuiu scrie:...
Pentru a înţelege laşitatea trebuie să înţelegi mai întîi onoarea.

repetati-va de cateva ori cand va uitati in oglinda,si va intrebati care este lasitatea boicotului.
Chiar ca mai bine decat dvs.,nu am reusit sa gasesc explicatia faptului ca nu vedeti lasitatea la care ati recurs... :)
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde gabi bee » 10 Aug 2012, 22:37

Paul , CAROL al doilea facut numai ce nu trebuia sa faca un conducator iar MIHAI nu a facut lucruri de seama cu care sa ramana in istorie ! si asta nu o spun eu ci o spune istoria !
cat despre scopul USL de a-l da jos pe Base cu orice pret , ar putea fi 3 motive reale si anume :
* sa poata lua ei puterea totala pt a-si putea implementa programul propriu de guvernare cu masuri de centru-stanga si a conduce tara pe directii mai bune
* sa poata lua ei toata puterea pt a-si proteja oamenii din spate , care incep sa intre in puscarie pe buna dreptate
* sa poata lua toata puterea pt a reorienta tara spre sfera estica de influenta , cu toate urmarile care decurg din asta
Uitandu-te la figurile lor , la cum vorbesc , la ce practici au recurs si recurg , la antene , la influenta lui Dan Voiculescu si a altora carora l-i se apropie sentintele , de ce crezi ca vor sa scape de Basescu cu orice pret ? si intrebarea asta o pun tuturor celor ce au votat DA la referendum !
Ultima oară modificat de gabi bee pe 10 Aug 2012, 22:49, modificat de 4 ori în total.
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde ioanpuiu » 10 Aug 2012, 22:38

Daniele,

Noi am mai avut discuţia asta odată şi ştii că nu mă atinge dar văd că l-ai luat la rînd pe Gabi şi ai uitat deja ce ţi-a spus Curtea Constituţională:

Exprimarea unei opţiuni politice poate avea loc nu numai prin participarea la referendum, ci şi chiar prin neparticiparea la acesta mai ales în situaţiile în care legislaţia relevantă impune un anumit cvorum de participare. În acest fel, se poate crea o majoritate de blocaj raportat la numărul cetăţenilor unui stat; în acest mod, cei ce aleg să nu îşi exercite dreptul la vot consideră că printr-o conduită pasivă îşi pot impune voinţa politică. Astfel, alegând să nu îşi exercite un drept constituţional, cetăţenii îşi văd realizate propriile lor convingeri prin neacceptarea, în mod indirect, a celor contrare. De aceea, neparticiparea la referendum, mai exact neexercitarea dreptului la vot, este tot o formă de exprimare a voinţei politice a cetăţenilor şi de participare la viaţa politică".
http://www.gandul.info/politica/curtea- ... al-9922608
ioanpuiu

Mesajde Dila Daniel » 10 Aug 2012, 22:42

imi pare rau...dar Gabi ''m-a luat'' pe mine.
Cat priveste CCR,ei ,din pozitia lor,au spus corect.Este legal sa boicotezi.Daca nu era,acum erati la parchet si dati cu subsemnatul...
Si nu am afirmat niciodata contrariul.
Doar ca il consider imoral,un gest de lasitate.Asa ati inteles dvs.,sa impuneti vointa...
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Dila Daniel » 10 Aug 2012, 22:50

gabi bee scrie:... de ce crezi ca vor sa scape de Basescu cu orice pret ? si intrebarea asta o pun tuturor celor ce au votat DA la referendum !

pentru fix acelasi motiv pentru care el a vrut sa o ia de la Nastase si nu a vrut sa renuntze in favoarea lui Geoana!
adica pentru putere.
...ca doar nu crede cineva ca pentru noi,poporul...
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde ioanpuiu » 10 Aug 2012, 22:52

Dila Daniel scrie:Daca nu era,acum erati la parchet si dati cu subsemnatul...

Daniele, vezi că e scandalul cît casa şi Parchetul General a început să îi adune pe aleşii tăi.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 10 Aug 2012, 22:55

Dila Daniel scrie:...ca doar nu crede cineva ca pentru noi,poporul...

Întotdeauna politicienii se folosesc de noi ca să ia puterea pentru ei.
ioanpuiu

Mesajde Dila Daniel » 10 Aug 2012, 22:55

sa ii ia pe usl-isti si pe cine a gresit.Nu sunt ''ai mei''.Dar de la ei,de ce nu ia.Spuneti-mi acum ca aia sunt fara pata...
Ai mei(asa consider-figurativ),buni rai cum sunteti,sunteti voi,apicultorii.
iar la propriu,este familia.
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde paul » 10 Aug 2012, 22:57

Gabi ... sa-ti raspund la intrebare .
Lupta politica asta presupune . Eu sa incerc sa te dau jos pe tine , pentru ca eu consider programul meu , mai bun decat al tau . Si pd-ul s-a aliat cu Voiculescu ca sa le taie macaroana psd-ului . De ce mai , cand faceti voi cate-o golaneala, se cheama ca aveti viziune si cand fac ceilalti ibidem , se cheama ... puscariabili ???
Cu cate unitati de masura umblati ?
Vezi tu Gabi , asa ajung bietii oameni sa nu mai priceapa nimic . Prin asemenea manipulari ... Uite un exemplu de manipulare de cea mai joasa speta :exemplul cu jurnalistii sau moderatorii cei mai naspa din media. Se vede de la o posta ca-i comandat de pd si basisti ... Stii de ce ??? Pentru ca pe primul loc a iesit Oana Stancu care este deosebit de virulenta la adresa basistilor . Si aceasta virulenta este argumentata cu DOVEZI MATERIALE !!! Si mai stii de ce este facatura basistilor ??? Pentru ca lipseste din acest sondaj .......... ANDREEA PORA !!! :idea: :!: :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ioan Guist » 10 Aug 2012, 23:02

Prin 86 eram in armata.Au fost nus' ce alegeri.cred ca cu ceausescu.Nu mai stiu.
La intrare in camera era coada cu toata unitatea.Fiecare trebuia sa semneze in dreptul unei rubrici.Nu exista sa semnezi in dreapta pe alta coloana.Nu exista nici sa "semnezi" ca nu semnezi.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 10 Aug 2012, 23:11

marius.gj.apic. scrie:
Nu mă stresez deloc . Pot singuri să-şi poarte de grijă . Sunt majori , sunt profesionişti , sunt cei mai buni au cea mai mare audienţă chiar dacă majoritatea dintre ei sunt tinerei , lumea îi cunoaşte şi are încredere în ei .

O replică pentru cel care a răspuns la întrebările de mai sus : cândva vă consideram un om spiritual şi inteligent . Cel puţin aşa vă străduiaţi să păreţi . Cu timpul aţi arătat că sunteţi capabil de nişte răspunsuri de o nulitate absolută . Nu vreau să spun că vă carecterizează , pentru că în sinea mea îmi dau seama că poţi mai mult . Cred că prin răspunsul pe care l-aţi oferit mai sus aţi vrut să păreţi "un tip penibil" . Cu toate astea , ştiu că nu sunteţi penibil .
Totuşi , pe bună dreptate pot spune că sunteţi "oarecum blasfemiator" şi nu şti dece , dar nu mă miră ...

Domnule Marius,
Cand avem un canal media particular.Iar patronul este implicat profund in politic si economic, acest canal nu are nici cat negru sub unghie alt scop decat interesul patronului.Meseria de manipulare prin media a ajuns la niste cote de speriat.Sunt oameni platiti regeste sa se "treninguiasca" si sa lupte .Asta e in tara dar si afara.Numai ca afara cetateanul e la curent cu chestiunea.Si se informeaza din mai multe surse.Majoritatea prietenilor mei , nu urmaresc TV, afara de un film (rar) sau documentare.

Cat despre mesajul adresat colegului Akmm, nu va recunosc.

Stiu ca nu sunteti de acord cu mine.Va respect obtiunea si va urez ...vizionare placuta.
Ioan Guist

Mesajde nae » 10 Aug 2012, 23:16

Buna seara !
L-am impuscat pe Ceausescu si nu regret ,regret ca l-am ales pe Iliescu _TATA- politic pentru Nastase si Basescu .
Pt .Gabi bee : am votat DA ;am votat pt. mine nu pt.USL (sotia si baiatul n-au votat /si nu-l vor pe Base ).
Base trebuie sa se intoarca la Cotroceni - nu-mi place dar a castigat ...
USL-ul accepta cvorumul si acum umple televizorul cu SUVERANITATEA noastra ;Base a incalcat /jucat in picioare tot ce incalca USL-ul acum ...
Base a castigat .
Ca-l urasc e alta discutie .
nae

Mesajde modigliani » 10 Aug 2012, 23:18

Ioan Guist scrie:Prin 86 eram in armata.Au fost nus' ce alegeri.cred ca cu ceausescu.Nu mai stiu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde Ioan Guist » 10 Aug 2012, 23:37

Ce razi ma? Asa cu gura pan'la urechi , parca ai fi iliescu.
Zau nu mai stiu.Stiu doar ca faceam parte din cireada.Eram un bou si mergeam cu vaca in rand.

Acum fac ce vreau.
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 10 Aug 2012, 23:44

gabi bee scrie: Uitandu-te la figurile lor , la cum vorbesc , la ce practici au recurs si recurg , la antene , la influenta lui Dan Voiculescu si a altora carora l-i se apropie sentintele , de ce crezi ca vor sa scape de Basescu cu orice pret ? si intrebarea asta o pun tuturor celor ce au votat DA la referendum !

Tu sa taci ba Gabi ca nu sti nimic.Stie gadea si omu cu laptopu.Ce nu stiu aia sa injure, stie badea si ciutacu.Ciutacu asta mai trimite si scrisori la boul de baroso.Sa-l invete democratie pe maimuta ala.
Auzi ma! Macacul de ciutacul trimite scrisoare la baroso.Asta face mai mult rau decat 20 de Mailat lasati liber la viol in spania.

Iar daca nu te uiti la Antena 3 se cheama ca esti retardat si las.
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE