Hai sa vedem ce-o facut astia . Or fi facut ceva bun ?
Ruben ... esti invitatul meu !
Poti sa incepi cu ... Lenin .
Ruben scrie: Si nemtii si rusii si americanii au ucis oameni cu sange rece in numele unor idealuri.
Ruben scrie:modi frate, la asta cu cruciatii trebuie sa iti raspunda paul ca e mai crestin decat mine.
ovidiu_78 scrie:....oricum cruciadele au omorât mai mulți oameni decit cele 2 războaie mondiale si Stalin si toți împreuna
Ruben scrie:Mai inainte ti-am spus parerea mea despre tolitarism si despre defectele inerente omului si mai ales dictatorului Lenin.
Da, domnule, milioanele de oameni ucisi reprezinta tot atatea crime.
Milioanele de oameni ucisi la Hiroshima reprezinta tot atatea crime.
Nu te fa ca nu vezi ca e asa. Cu google(pentru prostii de rand) si cu teancurile de carti(pentru elite) tot trebuie sa vezi: Si nemtii si rusii si americanii au ucis oameni cu sange rece in numele unor idealuri.
Ce sa faci, paul...gandim diferit, ata ete.
Jean Valjean scrie:ovidiu_78 scrie:....oricum cruciadele au omorât mai mulți oameni decit cele 2 războaie mondiale si Stalin si toți împreuna
Ma indoiesc de adevarul acestei afirmatii.
Frate , foarte des am drumuri de facut la Rosiori (de Ialomita) . Mai merg fo 13 km si dau o bere !patrascu scrie: nu se poate masura raul doar prin numarul de morti.
modigliani scrie:Frate , foarte des am drumuri de facut la Rosiori (de Ialomita) . Mai merg fo 13 km si dau o bere !
Sa traiesti !
Ruben scrie:Da milioanele de oameni omorate de americani/vest-europeni/capitalism cine le contabilizeaza Paul?
Sau japonezii nu-s oameni?
Sau africanii nu-s oameni?
Sau palestinienii/arabii nu-s oameni?
Sau mexicanii care fac agricultura in SUA nu-s oameni?
Sau milioanele de imigranti ilegali pe care i-au tinut vesticii inainte de criza nu-s oameni?!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori