Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Dragos2006 » 15 Aug 2012, 07:23

Imi doream sa nu mai scriu la acest topic dar cand il vezi pe ponta victor ca rosteste urmatoarea fraza ramai siderat : " cine este cu Basescu ARE GRAVE DEVIERI DE COMPORTAMENT ". Acest nemernic de ponta e mai nazist decat Hitler ! adica in Romania nu mai este voie sa ai opinie politica contrara stapanirii ? Azi ne face nebuni iar maine ne baga in lagare de exterminare !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde ioanpuiu » 15 Aug 2012, 09:59

Comentariu :

JUSTITIE = ADEVAR este valabil si pt. institutiile subordonate obedient lui Basescu si camariala sa?
Dragi mei, P.D.-Lasi, România este la graniţa dintre
"basescratie" totalitar-securista si DEMOCRATIE.
Folosind metode securito-bolsevice, cuplul Alcool - Basescu si Monica Macovei la care se adauga camarila
"dezinteresatilor" mint, ameninta, intimideaza, calomniaza, dezinformeaza, acuza, s.a.m.d. doar, doar, o sa scape de “lovitura de stat” data de popor, mai precis de peste 7,5 milioane de alegatori, care au votat DA, adica ADIO BASESCU.
Regimul securisto- bolsevic a lui Basescu a ajuns o rusine internationala, care ne va aduce in pragul razboiului civil, cu ajutorul mass mediei si o parte a societatii civile, obediente pana la servilism desuet.
P.S. Multe raspunsuri (dosare santaj) sunt in camera de la Cotroceni sigilata in mod abuziv de Basescu. Doar este domeniul public al statului, iar statul sunt eu (Basescu).
“Statul sunt eu” sunt cuvintele lui Ludovic al XIV-lea spuse in Parlamentul francez in anul 1655.

http://www.gandul.info/news/curtea-cons ... se-9946803
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde gabi bee » 15 Aug 2012, 13:31

se aduc mereu in discutie cei 7,5 milioane de romani care au votat DA la referendum , dar acest DA ce a insemnat oare in mintea oamenilor ? sunt doua variante si anume , unii au zis DA , jos Basescu , ne-am saturat de el , a taiat pensii , salarii etc , iar altii au zis DA , jos Basescu pt ca a incalcat grav constitutia , motiv pt care s-a si facut referendumul ! stim cu totii ca majoritatea din cei 7,5 milioane au votat DA pt ca s-au satural de el si pt ca le-a luat din salarii , pensii si alte masuri economice , ceea ce inseamna ca aceasta majoritate nu a raspuns corect la intrebarea pusa la acest referendum ! astfel stand lucrurile , rezulta ca mare parte din cei 7,5 milioane care au votat DA au fost total paraleli la vot si au votat ca la scrutinul de alegeri prezidentiale ceea ce face ca votul lor in mod real si moral nu ar trebui luat in calcul pt ca au raspuns la alta intrebare decat cea pusa la referendum ! asa ca sa nu se mai bata USL-UL si sustinatorii lui cu caraminda in piept ca Basescu trebuie sa plece , ca nu mai are legitimitate , pt ca 7,5 milioane de romani nu-l mai vor ! daca am fi fost corecti si am fi votat strict pe incalcarea grava a constitutiei raportul votului era cu totul altul insa la noi delimitarea asta este greu de facut ! deci pana una alta , nu au fost alegeri prezidentiale ca sa conteze popularitatea in cifre a presedintelui , nu a fost atins pragul legal de 50+1 asa ca despre ce vorbim ? despre demagogie , minciuna si manipulare desigur dar lumea se desteapta pe zi ce trece iar sansele neocomunistilor scad pe zi ce trece ! ;)
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde echo » 15 Aug 2012, 14:13

jonny_it scrie:
LUPU' ALBINELOR scrie:Unii par să uite că, în actuala criză de stat, Traian Băsescu e, în continuare, preşedintele ales. Chiar dacă o minoritate notabilă a optat în favoarea demiterii lui, el rămâne, până la următorul scrutin, singurul lider român bucurându-se de o deplină legitimitate.

Am inteles, este presedinte, nu am nimic sa ramana si in continuare totusi sa numesti cateva milioane de oameni care au votat pentru demitere "minoritate notabila" parca e cam aiurea :lol:

pai de ce e aiurea? semantic mie mi se pare perfect corect. A fost o minoritate, ma refer la cei care au votat cu demiterea, deci corect, iar valoarea acelei vinoritati, procentual vorbind, a fost aproape de jumatete deci .. notabila, importanta, in nici un caz neglijabila.
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde ioanpuiu » 15 Aug 2012, 22:07

Cetăteni,
chemaţi copiii acasă de la joacă şi ferecaţi porţile că interimaru' a rupt lanţu' şi a luat-o razna.
De la pupitrul prezidenţial de la Cotroceni a lătrat nişte ordine scurte peste gardul Procurorului General şi spre Consiliul Superior al Magistraturii.
Pare atins de o formă de rabie prezidenţială deoarece a cerut explicaţii publice urgente, subliniind că prin urgent înţelege în cursul zilei de mîine.

Din inerţia elanului pe care şi l-a luat, interimaru' a dat şi în Victor Ponta lovind prin el PSD-ul.
Şi ce partid era odată, şi cum o încasează acum ! ... vai de curu lor ... iar dacă tot a venit vorba , mă gîndesc la Miron Mitrea ... o avea şi el albine ? ... citeşte şi el pe-aici ?
Mitreoooo ! ... Miroane ! ce faci mă a-mă-rîtule? ţi-ai luat vaselină ? ... vezi că ăsta-i din neamul lui k.k.rău şi te întoarce şi pe faţă şi pe dos.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 15 Aug 2012, 22:25

"Iarna pe uliţă”, de Parchetul General
http://www.gandul.info/puterea-gandului ... al-9950347
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 16 Aug 2012, 00:45

- Surpriza !

Basescu a dat interviu la Vocea Moscovei : http://romanian.ruvr.ru/2012_08_15/85172633/
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde MIHAI BALS » 16 Aug 2012, 01:31

ce handicapati!
MIHAI BALS

Mesajde balasbebe » 16 Aug 2012, 06:24

Cuvantul "handicapat" nu ar trebui folosit. Poate avem pe aici colegi care cu adevarat sunt afectati de o boala, cu un oarecare grad de invaliditate. Eu cred ca trebuie sa folosim un cuvant pe masura faptelor pe care le debiteaza zilnic. Sper sa gasesc intelegere.
balasbebe

Mesajde ioanpuiu » 16 Aug 2012, 09:22

balasbebe scrie:
MIHAI BALS scrie:ce handicapati!

Cuvantul "handicapat" nu ar trebui folosit. Poate avem pe aici colegi care cu adevarat sunt afectati de o boala, cu un oarecare grad de invaliditate.

Nu cred că Mihai-Bals-Olt s-a referit la colegii lui de forum.
Probabil ştie el ce ştie despre ce şi cum acolo în Olt, unde se petrec lucruri de-a dreptul incredibile şi probabil a vrut să spună handicapaţi mental în sensul de idioţi.
E greu să defineşti altfel populaţia unei localitalităţi care şi-a schimbat orientarea politică în procente de 95% - 90% - 184%, în funcţie de cea a primarului lor.

În Colonești, Olt, boierul e deputatul traseist Nicolae Stan, zis Bulă. El se mișcă rapid de la un partid la altul, iar satul votează cu sfințenie după dansul lui. În vara lui 2008, 95% dintre cei cu drept de vot puneau ștampila pe PSD, în culorile căruia candida Bulă la primărie. Câteva luni mai târziu, scorul se inversa: peste 90% votau PDL la parlamentare. Secretul? Bulă schimbase taberele.

Boierul s-a întors acum în PSD și la referendum a reușit să scoată din case 184% dintre sătenii cu drept de vot.

toată povestea aici:
http://casajurnalistului.ro/alegeri-pe-mosia-lui-bula/
ioanpuiu

Mesajde akmm » 16 Aug 2012, 10:12

Cu adevarat suntem drept maritori crestini!
La noi mortii nu numai ca inviaza, dar si voteaza!
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Ioan Guist » 16 Aug 2012, 21:15

Ca voteaza mortii...asta e.Suntem in balcani.Da sa-i numeri de 2-3 -4 ori sa iese bine, e mai haios.Ne umfla rasu - plansu
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde modigliani » 16 Aug 2012, 21:21

Ioan Guist scrie:Ca voteaza mortii...asta e.Suntem in balcani.Da sa-i numeri de 2-3 -4 ori sa iese bine, e mai haios.Ne umfla rasu - plansu
Bai , n-ai citit de unchi-meu , ala de-a traitr 110 ani si l-a pocnit masina ? Ei bine , ..... a votat ! Dracu' stie cu cine , ca-i mort de fo doi ani si nu poa' sa ne spuie . Da' de votat a votat !

Culmea stii care e ? Ca , nascut la o mie noua sute , ..... inca e prezent pe listele electorale .
.... Stau io si ma-ntreb acuma , ..... o fii si tac-su' ? :shock:
modigliani

Mesajde paul » 16 Aug 2012, 21:52

Vedeti ca asta cu mortii pe liste ii cu dus-intors ... Daca-i scot astia de pe liste s-ar putea sa scada numarul total al electorilor si sa va treziti ca au votat 50%+1 ... Si apoi sa va mai vad ... mistocarind .
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ioan Guist » 16 Aug 2012, 21:53

Da...omu din secolu' trecut, ala de 110.Unchiu carevasazica, mai poate ma? Sa voteze zic.I se mai ridica sta'pila?
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 16 Aug 2012, 21:56

paul scrie:Vedeti ca asta cu mortii pe liste ii cu dus-intors ... Daca-i scot astia de pe liste s-ar putea sa scada numarul total al electorilor si sa va treziti ca au votat 50%+1 ... Si apoi sa va mai vad ... mistocarind .

Nu e dus- intors clar.Oricum nu incerc s ate conving.Nu am sanse.Scriu doar asa de ...sa umplem si pagina asta.
Sunt pe liste ca sa voteze nu sa stea in coparsee si sa faca viermi degeaba.Mortii sunt buni vii, doar cand fac treaba.Nu si vitzeversa.Cand se ingroapa mortii se incroapa din cei ce au votat.La sigur.
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE