Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Wanger Sibiu

Mesajde balloo » 16 Aug 2012, 16:29

Salutare! Este o fabrica de stupi a unui dn. Wanger, in Sibiu (sau pe langa oras). Stie cineva un nr. de telefon, un mail, etc? Am cautat pe goagal si n-am gasit nimic :(
E-mail: mailandrei@gmail.com
Mess: YarisExpert
balloo

Re: Wanger Sibiu

Mesajde janese » 16 Aug 2012, 16:36

balloo scrie:Salutare! Este o fabrica de stupi a unui dn. Wanger, in Sibiu (sau pe langa oras). Stie cineva un nr. de telefon, un mail, etc? Am cautat pe goagal si n-am gasit nimic :(

vezi ma ca stie pupemea,valter...,hotzii astia.... :lol: ca ei au fost pe acolo pe la selimbar mai acu vreun an-doi!!!!!!am si eu un coleg al carui tata lucreaza acolo...stiu ca tipul face numai pentru export!
ps...incerc sa-i agatz pe hotzii astia de cateva luni..dar vad ca nu pica la momeala!!! :lol:
janese

Mesajde Ioan Guist » 16 Aug 2012, 21:01

Parca-i facatura.Astazi am vorbit cu Wagner.am fost pe la selimbar si taman ce incarca un tir sa plece in jermania.Am vorbit ce am vorbit si ...la treaba.

Wagnar este destul de greu de gasit pentru...povesti.Partea de tamplarie este data pe mana la un tinar dibaci.Au de lucru de nu se pot ascunde.In pauzele de cafele, lucreaza si pentru comenzi interne.Am avut impreuna cu Valter (Janese are dreptate) o comanda de tamplarie.Executia este ireprosabila din toate punctele de vedere.De asemenea anul asta am luat cateva mi de rame gata insarmate.Fara cusur.Drept este si faptul ca pretul reflecta calitatea.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde kamy » 02 Sep 2012, 17:37

[quote="balloo"]Salutare! Este o fabrica de stupi a unui dn. Wanger, in Sibiu
balloo tata sa mergi cu-n miel pentru botez ca-l chiama wagner
kamy

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE