jonny_it scrie:LUPU' ALBINELOR scrie:Unii par să uite că, în actuala criză de stat, Traian Băsescu e, în continuare, preşedintele ales. Chiar dacă o minoritate notabilă a optat în favoarea demiterii lui, el rămâne, până la următorul scrutin, singurul lider român bucurându-se de o deplină legitimitate.
Am inteles, este presedinte, nu am nimic sa ramana si in continuare totusi sa numesti cateva milioane de oameni care au votat pentru demitere "minoritate notabila" parca e cam aiurea
balasbebe scrie:MIHAI BALS scrie:ce handicapati!
Cuvantul "handicapat" nu ar trebui folosit. Poate avem pe aici colegi care cu adevarat sunt afectati de o boala, cu un oarecare grad de invaliditate.
Bai , n-ai citit de unchi-meu , ala de-a traitr 110 ani si l-a pocnit masina ? Ei bine , ..... a votat ! Dracu' stie cu cine , ca-i mort de fo doi ani si nu poa' sa ne spuie . Da' de votat a votat !Ioan Guist scrie:Ca voteaza mortii...asta e.Suntem in balcani.Da sa-i numeri de 2-3 -4 ori sa iese bine, e mai haios.Ne umfla rasu - plansu
paul scrie:Vedeti ca asta cu mortii pe liste ii cu dus-intors ... Daca-i scot astia de pe liste s-ar putea sa scada numarul total al electorilor si sa va treziti ca au votat 50%+1 ... Si apoi sa va mai vad ... mistocarind .
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori