sal. Paul
dupa parera mea ai avut nimic mai mult shi altceva decat un furtishag linishtit cu ceva timp in urma, care din fericire nu tzi-a decimat acea familie!!!!!!
...de ce spun asta, pt. ca am avut shi eu aceeashi situatzie de mai multe ori shi nu am putut trece cu vederea asha ushor fara sa caut shi cel mai mic amanunt care sa-mi dea cea mai mica explicatzie!!!!
Deci, fii atent, fam. care la tei nu ridica mirea in cat, ci blocheza ramele de sus pana jos, produc un regres de forma in familie care se vede .....chiar la momentul cand tu ai gasit aceasta situatzie
...deoarece poate ai extras, ele au mai consumat, nu au mai avut aceeeashi cantitate de nectar shi matca a ouat in ritmul care trebuie shi tzi-a facut acele rame de puiet pe care tu le-ai gasit capacite!!! ....shi daca mai socotim ca la urdinish nu erau decat ultimele albini care au eclozionat care se cheama ..doicaaaaa

, centura alba'

situatzia se explica,dupa parerea mea!!!
..numai ca data viitoare cand mai gaseshti asha ceva sa te uitzi mai atent pe scandura de zbor, sau chiar in crapaturile din fund, sau pe tabla de la fundul antivarooa, ca sigur ai sa gaseshti rosatura de la descapaceala facuta de hotzi!!!!
...asha ca, sa fii sanatos tu shi familia ta,care nu a luat-o in freza de tot, ca alta explicatzie nu este, te asigur!!!!!!